GSC Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarın karşısına çıkmaya götü yemiyor, özür de dilemiyor. Ne halt edecek peki beyimiz, keyfi yetince hiç bir şey olmamış gibi oynayacak mı yalnız bıraktığı arkadaşları ile beraber.
Yok öyle bir dünya

Artık bu saaten sonra bağ kopmuştur

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maça çıkıp tepki görürse pazarlık işi de sıkıntıya girer

pazarlık sürüyorsa onu da korumaya çalışıyor olabiliriz

bu hafta içinde özür dileyip yumuşatmalıydı barış bence ya

zamanla geçecek bir şey değil net adım lazım
Hakan Ç gibi yapacak muhtemelen, MT arasında bu yönde bir özür gelecek.

Uzun vadeli olmaz ama, yerine adam bulunca devre arası ya da sene sonu gider.

Hakan Ç gibi yapacak muhtemelen, MT arasında bu yönde bir özür gelecek.

Uzun vadeli olmaz ama yerine adam bulunca devre arası ya da sene sonu gider.
Eren dinkciye ne diyorsun ,bana gore en uygun profil fizigide güçlü geçen sene 5milyondu cikis parasi ama hoca istememiş
Keske alsaydık, çocuğun amcasi bile ultraslan üyesi
Oyuncu gitmeden yerini doldurma olayini neden beceremiyor bizim yonetimler yada hocalar anlamiyorum
Keza aynı olay kerem =oguz olmustu

bide bu köpeklere gelecegi sunan biziz, biz olmasak 3.ligte bes parasiz olacaklardi!! en büyük öfkem buna!

Bunlara bu haddi kim veriyor bilmiyorum ama Galatasaray olmasa bunlar bırak cl yi müziğini telefondan bile dinleyemez. En sevdiğim topçuydu takımda yemin ederim nefret ediyorum kendisinden artık bunun futbol hayatının bitmesi bile içimi soğutmaz ulan kaypaklar ne yaptı bu kulüp bu taraftar size babanın kolundaki rolexi bile bu kulübün sayesinde aldın kaypak herif

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasıl bı deli cesareti 3 yıl sözleşmesi var yaptığına bak. Gerçi hoca almamış olabilir transfer dönemi kapanana kadar tepkilerden korumak için .

Bir müddet geride bırakalım bu durumu… herkesin biraz zamana ihtiyacı var bence konu ile alakalı…

ilk kurşunu sıktığı gün ne dediysek aynı noktadayız

kendisi bir haindir ve ihanet etmiştir
haine merhamet edersen kendine ihanet edersin

isterse ağlasın zırlasın kafasını taşlara vursun ihanetin affı olmaz

tez vakitte 45 milyon € nakdi getirip def edilmeli

ilk kurşunu sıktığı gün ne dediysek aynı noktadayız

kendisi bir haindir ve ihanet etmiştir
haine merhamet edersen kendine ihanet edersin

isterse ağlasın zırlasın kafasını taşlara vursun ihanetin affı olmaz

tez vakitte 45 milyon € nakdi getirip def edilmeli
nasıl olacak o iş? kaçırıp fidye mi isteyecegiz?

nasıl olacak o iş? kaçırıp fidye mi isteyecegiz?

bu dönem 45 gelmezse oynatacağız önümüzdeki dönemlerde 40-50 arası teklif geldiği gibi satacağız.

it gibi oynamazsa afra tafra işlerine girerse 3 sezon kadro dışı bırakacağız ve en az 30 milyon zarar edeceğiz başımızın gözümüzün sadakası olsun.

itibardan tasarruf olmaz

Burada ilk transfer haberi çıktığında eleştirdim diye coşan birkaç kişi vardı iyi yapıyor Barış kfkfkfkf. Adamı avrupadan isteyen yok değerli bir oyuncu değil zaten bence internette yazılanlar yüzünden fazla gaza gelmiş, yurtdışına bir yere transfer olsa zaten foyası ortaya çıkacak. 30 milyon çok iyi para, ederi bu değil kesinlikle acil satılmalı bana kalırsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt