GSC Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araplara karşı, Napoli'nin bize uyguladığı taktiği kullanalım. Keciöğrenin payı hariç 65M net isteyelim .

Satılması çok normal.Ben kesinlikle şaşırmadım.Osimhen'i bonservisiyle aldık bizim kulüp yöneticileri Barış Alper Yılmaz'ın transferine Osimhen'in transferinin teminatı gözüyle bakmışlardır.Bizim kulübün ekonomisi güçlü değil.Barış Alper Yılmaz'ın transferine ve sponsorların destekleriyle alındı Osimhen bence.Barış Alper Yılmaz'a kariyerinde başarılar diliyom.Trincao'yu 25-30 milyon euroya almalıyız..
Daha bilancodan haberin yok ezbere yorum atiyorsun.

Barış gitmek istemez diye umuyordum ama ikna olmuş anlaşılan. UCL macerasını yaşasın, göstereceği iyi performansla bunlarınkine yakın teklifi Avrupa' dan da alır zaten ve kendisi için çok daha iyi olur. Bizde kalır yahut büyük liglerden birine giderse birkaç sezona canavar gibi direkt santrfor mevkiine evrileceğini tahmin ediyorum. Çok kötü bir kariyer planlaması olur kendisi adına.
Suan konusulan maasi Avrupa'da sittin sene bulamaz, sorun da bu zaten.

Ben Neom’da calisiyorum. Burasi bok gibi. Neom SC maclarini 12,000 kisilik Tabuk’te oynuyor. Gelsin de gorsun ebesinin horekesini. Deniz falan da yok orada.

Ben Neom’da calisiyorum. Burasi bok gibi. Neom SC maclarini 12,000 kisilik Tabuk’te oynuyor. Gelsin de gorsun ebesinin horekesini. Deniz falan da yok orada.
Oraya giden atmosfer ve taraftar icin gitmiyor zaten , money money money. 10 milyon euro versinler isterse colun ortasi olsun diyen futbolcular epey cok, gunun sonunda banka hesabina bakiyorlar. Bir kac yil yasarsin nolacak?

Oraya giden atmosfer ve taraftar icin gitmiyor zaten , money money money. 10 milyon euro versinler isterse colun ortasi olsun diyen futbolcular epey cok, gunun sonunda banka hesabina bakiyorlar. Bir kac yil yasarsin nolacak?
Baris Alper ister EPL’ye isterse Guatemala ligine gitsin benim kardesim ya da akrabam degil.

25 yasinda 4 yillik sozlesme ile gidince nereye donecek bilemiyorum.

Getirsin 50M nakit, nereye giderse gitsin.

Banka teminatını hazırlayın bilmem ne çocukları

Bu kaşığın icadından bihaber herifleri cristiano ronaldo adlı dızo dünya futbolunun başına sardı, referans oldu. Herifler kural kaide tanımadan at koşturuyor istedikleri gibi.

Kerem'de yapılan hata yapılmamalı, yapılan sözleşmeye "2 yıl Türkiyedeki rakip takımlara satılamaması" maddesi koydurmak lazım.
Bunlar 50 milyona almaya çalışır mı çalışır, belli olmaz.

1755858568168.webp

Barış Alper Yılmaz hasta olduğunu ifade ederek idmanlara çıkmadı.

[@canbedell]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt