GSC Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerinde açıklama. Kadro dışı falan gerek yok. Kafasını dinlesin çocuk. Çok istiyorsa abileri fiyat 60 milyon trink. Yoksa milli aralarda toplar kendini oynamaya başlar. Toplayamazsa kendi bilir.

Üstte de yazılmış.
Olacak olan şu. Ilk senesinde 10 milyonu alır sonra fener yıllık ücreti karşılığında 10 milyona kiralar. Tabi bize de önerirler ama biz almayız veya 3 milyon öneririz.
O maddeler işe yaramıyor diyorlar ama sadece oyuncuya özel madde legal mi?
Yani tazminatı BAY ödeyecek

Fener’e gitmek için bu kadar katakulliye girdiyse eğer futbol hayatı fazla sürmez, alacağı ahlar sonu olur. Serdar Aziz abisinden ders çıkarabilir kendisine.

Fener’e gitmek için bu kadar katakulliye girdiyse eğer futbol hayatı fazla sürmez, alacağı ahlar sonu olur. Serdar Aziz abisinden ders çıkarabilir kendisine.
fb'ye gitmekle ilgili olduğunu sanmıyorum da bu fb'li menajerler bunun beynini yıkayıp kandırdı belliki. Menajer alemi çakal kaynıyor, saf ve cahil topçuları parmaklarında oynatıyorlar. Arkasında yalı lobisi vardır büyük ihtimalle bu işin

fb'ye gitmekle ilgili olduğunu sanmıyorum da bu fb'li menajerler bunun beynini yıkayıp kandırdı belliki. Menajer alemi çakal kaynıyor, saf ve cahil topçuları parmaklarında oynatıyorlar. Arkasında yalı lobisi vardır büyük ihtimalle bu işin
Büyük ihtimalle değil %100

Arka planda neler donuyor bilemiyorum ama ben su ana kadar bu aciklama ve Ultraaslan in aciklamasini dogru ve yerinde buluyorum. Sucluyu dogru tespit edip, degerini dusurmeden hareket etmeye calisiyorlar. Eger israr ederse de, bu sefer de kadro disi birakma yolunda gidecegiz muhtemelen. Bakalim ne olacak

Evet kızgınız, ihanet ağırdır, ancak yapılacak açıklama da bu olmalı yada susulmalı.. adaşım doğru yolda..

Osimhen, icardi ve sane sonrasi bence baris kadro icin kendini yeterli gormuyor.
Demek ki yunus, zaniolo falan idmanlarda fisek gibi ki ben bunlari kesemem diyor

Bu Barış Alper denen çapsıza gereken ceza verilmezse sırada Yunus Akgün var. Bu şerefsiz menajer bozuntularına boyun eğersek bu sefer de Yunus Akgün bu Barış denen herifin yolundan gider. özellikle yerli topçuların Burnunu sürtmek için Barış Alper denen herife diğer topçuların gözünü korkutmak için Okkalı bir ceza verilmeli

Aziz Yıldırım gibi tavırları var Kavukçu'nun.

İlk başta çok kızsakta sağduyulu düşününce çok doğru açıklama. Barışı kandırdıkları kesin. Ki az para da teklif etmemişler. Günün sonunda ya Barış 50 üstü bonservise gidecek. Ya da biz de devam edecek. Bizde devam ederse 2-3 hafta burnunu sürtüp sonra da faydalanmak lazım. Futbolcuya da gereğinden fazla anlam yüklemek gerek. O paraları barıştan hertğrlü kazanırız. Doğru devam edip doğru ayrılmak önemli

Bülent timurlenk çok güzel özetleyip değerlendirmiş mevzuyu.

Vedat İnceefe: "Abdullah bey bana 'Barış'ı bu sene vermeyeceğiz. 50 milyon euro getirmeleri halinde başkana sunarım' dedi. Sonra bunu Barış'ın menajerlerine söyledim, onlar da Neom Kulübü'ne iletti.

Sen Barış Alper Yılmaz olarak belli yere gelmişsin Galatasaray'da, Milli Takım oyuncusu haline gelmişsin. Artık bu saatten sonra senin yapacağın, en iyi şekilde ayrılmaktır.

Sen menajer olarak oyuncuyu kopartıyorsun bir yerden, önce orayı tamir edeceksin, sonra götürdüğün yerde temsil edeceksin. Menajerlik budur. Bir tarafla bozup, diğer tarafla iyi etmek değildir!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt