Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.115
- 5.654
- 1.983
Satın bunu gönderin.Bir daha bu formayı vermeyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
affedilmesinin tek yolu rizede oyuna alır hoca ikinci yarı flana - gol atar bir şey yapar . taraftarla karşı karşıya armasını öper ortam yumuşardı.Kerem'in Fenerbahçe yaptığı ortamda bu kulüp Barış'ı affetmemeli.
Bedavaya verelim dimi? Menajerlerinin falan istediği olmuş olsun?Satın bunu gönderin.Bir daha bu formayı vermeyin.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun? Özür dilesin affedelim deniliyor adam ne özür dilemek istiyor ne senin affını istiyor ne alaka yani bu söylemler adam gitmek istiyordu hala istiyor sizin mı yok benim mi yok muhakeme yeteneğiniz anlamadım. Oyuncuya gitsin vs diyen yok kendi gidecem diyor ve bu yüzden oynamıyor ne yapalım kafasına silah mı dayayalim oynamasi için?Gidemez bunu yonetim teyit etti ,50 milyon ve kecilerin payını veririz deseydi adamlar zaten hoca ve yönetim rest cekmezdi ki bu takim araplarin zenginlerinden degil ,barışın aklını fenerli menajerler karıştırdı simdi bedelini ödeyecek birsekilde
Oyuncu gitsin diyenlerin tamamı saçmalıyor transfer bitimine 4 gun kalmis yerinin dolma imkanı yok hem yerli oyuncu ,saçmalamaya gerek yok ,imkanı varsa bu yılda oynamali ,illa diretirse söylenen paraları getirir yoksa zaten kulup yapacağını yapar
Benim ağzımdan bedava diye birsey çıktı mı?Bedavaya verelim dimi? Menajerlerinin falan istediği olmuş olsun?
Hayir,istediğimiz parayı getirirse gider tabi aynen benfica olayi gibi ,getirmezse eli güçlü olan oyuncu degil kulup bukadar netBen ne diyorum sen ne diyorsun? Özür dilesin affedelim deniliyor adam ne özür dilemek istiyor ne senin affını istiyor ne alaka yani bu söylemler adam gitmek istiyordu hala istiyor sizin mı yok benim mi yok muhakeme yeteneğiniz anlamadım. Oyuncuya gitsin vs diyen yok kendi gidecem diyor ve bu yüzden oynamıyor ne yapalım kafasına silah mı dayayalim oynamasi için?
Bedava olmasın neden menajerlerinin istediğini yapalım ve ucuza verelim?Benim ağzımdan bedava diye birsey çıktı mı?
araplar için son gün 10 Eylül.Kerem gibi son gün kacacak. Bize kalan para bari 35+5 olsun
bence satıyoruz zaten ama verdikleri değil istediğimiz meblağı almaya çalşıyoruz gibi.Oynayası yoksa niye satmıyoruz?
Ucuza verelim demiyorum ki ama belli bir rakama da göndermek gerekiyor hayır gelmez bu saatten sonra.Giderse de yerini hemen doldurmamiz lazımBedava olmasın neden menajerlerinin istediğini yapalım ve ucuza verelim?
araplar için son gün 10 Eylül.
duruşumuzu bozmamak lazım.
getir minimum 50 M (ki onlarda dolar bu - Euro değil yazılanlar) - ne yaparsan yap sonra.
gerekirse idmana çıkar kadrolara alınmadan 2 M maaş ile 2028 e kadar anca salonda spor yapar.
"Şimdi bacağını testereyle kessem içim soğumaz." hocam affet şuraya çok güldümŞundan iki hafta önce Barış en güvendiğim topçuydu. Herkes satılsın barış satılmasın, barış bizim sahadaki ruhumuz diyordum. Şimdi bacağını testereyle kessem içim soğumaz. Barışı üzecek zarar verecek ne varsa yapılmalı. Onu koruyalım diyenlerinden ondan farkı yok. Maccabiye falan satılsın