GSC Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim öyle lüksümüz yok üstad. Newcastle'in arkasinda Arap Money varken bile Isaki sonunda satacaklar. Onlar bile bir oyuncuyu tribüne atamiyorsa, biz hic yapmamaliyiz bence.
valla barış'a bunu hissettirmezsek böyle idare eder tavırlarla 1 lira bile teklif artmaz "nede olsa satacaklar mecburen" diye

t dönemi sonrası kalırsa da zoraki oynayacak oynarsa da böyle topçunun da menejerin de püh diyorum.

Ucuza verelim demiyorum ki ama belli bir rakama da göndermek gerekiyor hayır gelmez bu saatten sonra.Giderse de yerini hemen doldurmamiz lazım
İstenilen teklif gelse zaten gönderecekler gelmiyor belli ki geri adım atmamak gerek. Gelmezse göndermezsin bu kadar basit. Napoli, Atalanta gibi kulüplere bakmak lazım. İstenilen teklif gelmiyor mu yaptığı hatayı da anlamıyor mu o zaman bedelini kariyeri ile öder.

keremden farki kalmadi benim icin

milli takimda sampiyonlugumuza saibeli diyen ismail yüksek ve irfan can kahveci ile kol kola gezdiginde kendisine kil olmustum zaten

gönderilmeli artik

İstenilen teklif gelse zaten gönderecekler gelmiyor belli ki geri adım atmamak gerek. Gelmezse göndermezsin bu kadar basit. Napoli, Atalanta gibi kulüplere bakmak lazım. İstenilen teklif gelmiyor mu yaptığı hatayı da anlamıyor mu o zaman bedelini kariyeri ile öder.
Özür dilemeden o formayı giymemesi gerekiyor

Barışın yerine teknik ve beyni olan driplingli adam eksilten son vuruşları temiz iyi olan kanat birini getirmemiz gerekiyor

50 milyon cash parayı getir sonra da uza birader. Bir daha taraftarla aranda dikiş tutmayacak.

"Şimdi bacağını testereyle kessem içim soğumaz." hocam affet şuraya çok güldüm
Çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için renktaş.
Bu herkese ders olsun.
Topçusuymuş hocasıymış bilmem neyiymiş hepsinin tek düşündüğü kendisi ve PARA.
Bunlara bundan sonra sadece kulübün malı olarak bakacağım. Barışın artık tek anlamı satıp kazanacağımız paradır.

Çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için renktaş.
Bu herkese ders olsun.
Topçusuymuş hocasıymış bilmem neyiymiş hepsinin tek düşündüğü kendisi ve PARA.
Bunlara bundan sonra sadece kulübün malı olarak bakacağım. Barışın artık tek anlamı satıp kazanacağımız paradır.
Okan hoca hariç

Böyle bir karar bekliyordum zaten. Taraftar bunu tüm maç ıslıklardı

Normal… formayı alması için unutturması gerekir…

Tüm sezon böyle kadro dışı kalacaksa helal olsun derim ama 2 maç sonra affederlerse yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt