GSC Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sırf bu karardan dolayı lookman transferi yatarsa büyük ayıp etmiş oluruz. sözler verildi çnükü

Lookman'ı 5+40 zorunlu satın almayla kirala. Bunu da şimdi olmasa bile devre arasında sal gitsin 50'ye. Bundan gelecek parayı ver Lookman'a. Arabistandan izlesin Lookman'ı.

Bu saatten sonra Barışla da olmaz, Alperle de olmaz, Yılmazla da olmaz. 3 üne de ayrı ayrı yol verin! Bu da geçmişinde fenerliymiş. Türkiye de Galatasaray dan başkasına satılamaz kuralı koyun 3 e 5 e bakmadan yol verin gitsin.

Çürüteceklerse ona eyvallah

Ama kalkıp zamlı sözleşmeyle yenileme yaparlarsa yazık

Cidden çok saçma ya. Barış'a bundan sonra hangi Avrupa kulübü 40+ bonservis verecek ki? İmkansız bir şey bu. Ağızıyla kuş tutsa yine olmaz.
Üstüne kesin tutuyorlarsa zam yapmışlardır. En az 4 milyon euro alır. O maaşla da teklif falan vermezler. Çok saçma iş çok.
Taraftarla arada bağ koptu barış net gitmeli

Zamli sozlesme verecekseniz yaziklar olsun herif yaz boyu surundurdu bizi keske gitsede kurtulsak

Bilmiyom valla yorum yapmak pek içimden gelmiyor, kendini affettirmek barışın elinde

Bence cok yanlis karar, gönülsüz takimda kalacak, maclara ciksa hic kendini zorlamiyacak, hatta takima bile zarar verecektir, bilerek kirmizi yemek gibi. Biz ne diye bunu takimda tutuyoruz? Ha baris özür dilediyse yönetidimden oyunculardan hocadan ozaman is ayri ama ben bunu hic ama hic sanmiyorum. elimize net 40 milyon kaliyorsa derhal postalayin bunu, cünkü CL de oynasa bile orda sov yapsa bile alacagmiz para en fazla budur onuda yapamamiyacagina göre her türlü zarar ederiz, yönetim kalacak diyip blöf cekiyorsa Neom daha fazla versin diye bilmem. Gerci bu saatden sonra yerine CL icin kimseyi alamayiz. Benim düsüncem bir kere gönüller kirildi taraftar ates püskürdü 40 milyon net versinler nereye gidiyorsa gitsin

Yine yanlış karar. Bu adam daha bu takımda oynayamaz yapacağı ilk kazmalikta topun agzina gelecek o gün 3 milyon bile etmeyecek 40+'ya satın işte. Bizi istemeyeni biz hiç istememeliyiz Galatasaray bir his takımıdır laf olsun diye değil. Barış kazmalikta yapsa canı sağ olsun derdik ama şimdi bu toleransı hak etmiyor, kalacaksa da oynatilmamali zaten sahaya çıksa da çok kalamaz bu ilişki bitti.

Unutulur gider diye düşünüyorlarsa düşünmeyi bırakmalilar acilen.

Ya kadro dışı bırakın 3 yıl takılsın yada araplara satın o parayı hiçbir yerde göremeyiz.Avrupa klüpleri vereceği para max 15+bonus gerçeğini kabul edelim.

Yarım sezon hiçbir şey yapmadan takılır.

Devre arası daha düşük bir fiyatla yine Araplar'a gider.

Yav devam karari alinmis , alinmamis ne ifade ediyor?

Menajeri gidelim dediyse zaten kafasi burada degil demek bu. Bu saatten sonra kendisini nasil affettirecek? Cikip oynar demeyin, oyle kolay degil.

Cikip ozur dileyecek once, ben mallik ettim artik yeniden elimden geleni yapacagim minvalinde konusma yapmali. Yoksa Baris cikip gol atmis atmamis, bana ne burasi Galatasaray.

Ugurcana 30 milyon bayil. Gitmek icin herseyi yapan elemani takimda tut, kesik zamda yapilmistir. Gelmek isteyen hakani alma. Ulan siz düsmanmisiniz?

Yav devam karari alinmis , alinmamis ne ifade ediyor?

Menajeri gidelim dediyse zaten kafasi burada degil demek bu. Bu saatten sonra kendisini nasil affettirecek? Cikip oynar demeyin, oyle kolay degil.

Cikip ozur dileyecek once, ben mallik ettim artik yeniden elimden geleni yapacagim minvalinde konusma yapmali. Yoksa Baris cikip gol atmis atmamis, bana ne burasi Galatasaray.
ilkayın kramponlarını fln temızlemeli tesiste

boşu boşuna oyuncumuzun moralini bozduk.

bakın bu şekilde davranırsak oyuncularımız transfermarktta çakılmaya devam eder.

Hala bugün bile menajeri Maldan kulüple ikna görüşmeleri yapmış.

Biz daha özür dileyip menajerini kovmasını bekliyoruz.

Kesinlikle yaptıklarından pişman değil sadece taraftarın önüne çıkmaktan korkuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt