GSC Haber Barış Alper Yılmaz Takımda Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray.org üzerinden Tuncay Maldan beye özel olarak teşekkür etmeliyiz. onun boktan süreç yürütmesi sayesinde oyuncu bizimle kaldı

Fatih hocanin bir lafi vardi prim olayi sonrasi takima aldığı oyuncular icin "kadroya aldim ama gönlüme almadim!" demisti. Heh iste tam bu noktadayiz artik menejeriyle kina yaksin. Keske neom parasini verseydi de Lookman gelseydi.

Artık dikiş tutmaz. Ben şahsen kendisini artık Galatasaray forması altında görmek istemiyorum. Tamam çok para kazanmak istiyorsun bu gayet normal, ama seni adam yapan yere, transferin sonlarına doğru artistlik yapmak kabul edilemez. Oturursun, devre arası için söz alırsın, Galatasaray da sana kolaylık sağlar, çıkar topunu oynarsın. Sanki asgari ücret alıyor beyefendi. Biraz saygı.

Valla bence yönetimin parmağı var bu işte. Satmak istemediler

Yönetim yapmaması gereken ne varsa yapıyor yapması gereken ne varsa yapmıyor.
İnşallah tez zamanda bir daha gelmemek üzere giderler. Bir kulüp bu kadar onun bunun elinde oyuncak edilmez.

Milli aradan sonra yine triplere girip oynamazsa boku yeriz keşke satsaydik demeyiz umarım. Barisinda aklını başına almasi gerekiyor. İşin içinde fbli çakalların olduğuna eminim ama ispat edemem

Menejer kendi başına hareket ediyor evet Barışın hiçbir şeyde dahli yok deyip bütün suçu menejerin üstüne yığanlar halen aynı fikirde mi?

Herifin son klübü 16-17de ankara demirspor barış da 2017de oraya gitmiş yani 17 yaşındayken çökmüş barışa o yüzden de barış buna karşı bi ödev bilincinde gibi. Ama bunun kendisinin sırtından para kazanmak için kendisini 2 senedir bi yerlere pazarladığını anlamamış heralde.

5 milyon komisyon yerine 1 milyon alsaydın 50 teklif gelirdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt