Barış Alper Yılmaz vs Leroy Sane

Barış Alper Yılmaz vs Leroy Sane

• Kullanılan toplam oy
    24
Saçmalamayalım... Birisinin en güçlü olduğu yönü fizik. Diğeri ise hızlı teknik akıllı ve prime yapmış uzun süre. Yanlış karşılaştırma

tabii ki sane ama oyumu barıştan yana kullanıyorum :D niyeyse bu takımda barış olmazsa hiçbir şey tam olmayacakmış hissine kapılıyorum.

Yav insan kendi takiminin 2 degerini niye kiyaslar ve milleti birbirine dusurmeye calisir?

Doruk acmis. Ozaman mantik aramamak lazim

Hangisi daha yetenekli diye soruyorsanız, Sane çok çok çok daha önde. Hangisi daha fizikli diyorsanız tabi Barış biraz fazla hayvan eti yediği için :asd:
Yani Barışın tek üstün kaldığı taraf kas gücü olabilir, hız aşağı yukarı eşittir diye düşünüyorum ama geri kalan oyun zekası, pas yetisi, pas tekniği, şut tekniği ve nerede neye yapacağını bilme konusunda Sane'nin yanına yaklaşamaz.

Bizim gol atsin veya atmasin baris kadar oyun icinde faydali bir kanat bulmamiz cok cok zor.. Sac bas yoldurdugu maclarda bile rakip bekin icinden geciyor eziyor karsisindakini.. Hem Sane hem Baris hem Yunus olmazsa olmaz umarim satis falan yapmayiz

Bayern münihte oynuyor gibi hissetmesi lazım barışın avrupada onu almaya niyetlenecek kulüplerin hiçbirinde şu ortamı bulamaz. Kerem gibi enayilik yapar.

ne yazık ki sanenin barışın nerdeyse 15 katı para kazanacak olması haklı olarak barışı tilt etmiş ve adamı tiye alarak mobbing yapmaya başlamış

Ederini bulursa Barış gönderilmelidir veya sözleşmesi yenilenmelidir

Geri
Üst Alt