- 18 Mayıs 2011
- 53.289
- 57.209
- 4.613
takimimizda iyi bir yerli sol kanat gormeyeli baya oldu, insallah aliriz .Töre pırpır 10 numaraydı, çok çalımcı ve bencildi.
Barış daha çok golcü kanat forvet ama öyle iyi çalımı yok, daha denge oyuncusu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takimimizda iyi bir yerli sol kanat gormeyeli baya oldu, insallah aliriz .Töre pırpır 10 numaraydı, çok çalımcı ve bencildi.
Detaylı izledin mi? Ben milli takım maçlarına bakabildim dhaa çok.Töre pırpır 10 numaraydı, çok çalımcı ve bencildi.
Etmez yav o kadar zaten. Akbunar'a vereceksek diye dedim zira Akbunar da etmez o parayı.Detaylı izledin mi? Ben milli takım maçlarına bakabildim dhaa çok.
Fiziği ve oyun aklını beğendim ama 2m 3m korkunç paralar
4 milyon lira teklif etmişiz
Sezon sonu görüşelim demişler şeklinde kolpamsı bir haber var.
just kaps bro@Mehmet Mehmetoglu ver kırmızıyı!
poff çok sıkıcıjust kaps bro
yakup cinar fanatikde calisan eleman degil mi lapoff çok sıkıcı
Ogulcan kanat icin cok kalas bence ya aslinda onu forvet rotasyonu olarak kullansak daha iyi olur , Baris , Kerem ve Yunus guzel bir yerli kanat opsiyonlari olur ama.Üzerine düşülürse iyi yerlere gelecektir de sanki Keremle Yunus varken üstüne Oğulcan varken eldekilerin üstüne düşsek daha iyi olur gibi.
Al le belki girişe koymak istersin.Ogulcan kanat icin cok kalas bence ya aslinda onu forvet rotasyonu olarak kullansak daha iyi olur , Baris , Kerem ve Yunus guzel bir yerli kanat opsiyonlari olur ama.