Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.578
- 30.501
- 1.988
Fiziğiyle fark yaratacak. Yeteneği kısıtlı da olsa burada kaos futbolu oynanan ligde bu fizikle her türlü iş yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manasız bir transfer. 21 yaş genç bir yaş değil futbol için artık , kaldı ki bu elemanın da geldiği lig itibariyle fundamental eksikleri olması kuvvetle muhtemel. Kerem tuttu diye ki bence kesinlikle çok büyük eksikleri var onun da , böyle topçulara balıklama atlamak yanlış.
evet, arka taraf nanayken ilk yatırımı en zengin pozisyonumuza yapmamız biraz ilginç.
Takasta kim gitmişÜmit milli takımda en topçu gibi gözüken genco buydu. Diğer mevkilerimizdeki boşluklar yüzünden transferi tartışılabilir(ki ben bjk/fb/tsye kaptırmamak adına aceleci davrandığımızı düşünüyorum) ama ben doğru bir transfer yaptığımıza inanıyorum. Piyasada Türk hucumcu sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Tutarsa ilerde gelecek yabancı sınırında elimizi baya güçlendirmiş olacağız.
ali yavuz diyorlarTakasta kim gitmiş
Ali Yavuz büyük ihtimalle.Takasta kim gitmiş
Ben 21 yaşında Keçiörengücü'nde oynayan bir topçunun üst düzey futbolcu olmasına ihtimal vermiyorum. Dediğim gibi forumun yere göğe sığdıramadığı Kerem'in de beğenmediğim , eksik bulduğum çok fazla kusuru var oyununda. Oynadıkları ligden kaynaklı eksikliklerini hızlıca kapatacak yaşı geçmişler. Ha umarım faydalı olur ama bu konuda görüşüm sabit.Ümit milli takımda en topçu gibi gözüken genco buydu. Diğer mevkilerimizdeki boşluklar yüzünden transferi tartışılabilir(ki ben bjk/fb/tsye kaptırmamak adına aceleci davrandığımızı düşünüyorum) ama ben doğru bir transfer yaptığımıza inanıyorum. Piyasada Türk hucumcu sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Tutarsa ilerde gelecek yabancı sınırında elimizi baya güçlendirmiş olacağız.
Vardy o yaşlarda fabrikada çalışıyormuş şimdi PL'de gollerini izliyoruz. Bence mümkün.Ben 21 yaşında Keçiörengücü'nde oynayan bir topçunun üst düzey futbolcu olmasına ihtimal vermiyorum. Dediğim gibi forumun yere göğe sığdıramadığı Kerem'in de beğenmediğim , eksik bulduğum çok fazla kusuru var oyununda. Oynadıkları ligden kaynaklı eksikliklerini hızlıca kapatacak yaşı geçmişler. Ha umarım faydalı olur ama bu konuda görüşüm sabit.
Rizeli olması en büyük handikapı.
İstisna.Vardy o yaşlarda fabrikada çalışıyormuş şimdi PL'de gollerini izliyoruz. Bence mümkün.
96-2000 jenerasyonun bir kısmı da alt liglerden gelmişti.İstisna.
Burak YılmazBen 21 yaşında Keçiörengücü'nde oynayan bir topçunun üst düzey futbolcu olmasına ihtimal vermiyorum. Dediğim gibi forumun yere göğe sığdıramadığı Kerem'in de beğenmediğim , eksik bulduğum çok fazla kusuru var oyununda. Oynadıkları ligden kaynaklı eksikliklerini hızlıca kapatacak yaşı geçmişler. Ha umarım faydalı olur ama bu konuda görüşüm sabit.
O dönemin futboluyla şimdiki futbol aynı değil. Sadece yetenek yetmiyor o yüzden , oyun bilgisi-oyun zekası yeteneğin çok daha önünde artık.96-2000 jenerasyonun bir kısmı da alt liglerden gelmişti.
İstisna arkadaşım istisna , teker teker isim mi sayalım şimdi ? Binlerce futbolcu arasından fairytale tadında üç beş hikaye var. Burak gibi 35 yaşında dahi kendisini geliştiren kaç adam var ? Zaten yurt dışına geç çıkmasının sebebi onun da fundamental eksiklerinin olmasıydı. Temel bir çok şeyi yapamıyordu misal first touch gibi. Artık bir saniye bile önemli futbolda , sen o kontrolü bir saniye geç yaparsan defans o vakitte daha rahat yerleşebiliyor. Kerem mesela bu konu özelinde Burak'ın en kötü döneminden dahi kötü , bunu geliştirmeden üst düzey futbolcu olamaz. Ne yazık ki biz de eğitici bir kulüp değiliz o yüzden Burak gibi ekstrem karakterler hariç örnek yok ortada.Burak Yılmaz![]()
İstisnanın peşindeyiz.İstisna arkadaşım istisna , teker teker isim mi sayalım şimdi ? Binlerce futbolcu arasından fairytale tadında üç beş hikaye var. Burak gibi 35 yaşında dahi kendisini geliştiren kaç adam var ? Zaten yurt dışına geç çıkmasının sebebi onun da fundamental eksiklerinin olmasıydı. Temel bir çok şeyi yapamıyordu misal first touch gibi. Artık bir saniye bile önemli futbolda , sen o kontrolü bir saniye geç yaparsan defans o vakitte daha rahat yerleşebiliyor. Kerem mesela bu konu özelinde Burak'ın en kötü döneminden dahi kötü , bunu geliştirmeden üst düzey futbolcu olamaz. Ne yazık ki biz de eğitici bir kulüp değiliz o yüzden Burak gibi ekstrem karakterler hariç örnek yok ortada.