Üye Görüşü Barış Alper Yılmaz'ın Akıbeti

Barış Alper Yılmaz'ın Akıbeti Ne Olmalı?

• Süresiz Kadro Dışı Kalmalı

• Uyarı Almalı Takım Çıkarları Doğrultusunda Affedilmeli

• Transferine Klüp Şartlarında İzin Verilmeli

• GALATASARAY Kulübüne Karşı Bu Saygısızlık En Ağır Şekilde Cezalandırılmalı

• Barış Alper Kim Oluyor?

• Barış Alper Diye Birini Artık TANIMIYORUZ

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Berke Cüce

Kırmızı Üye
Ankette 2 yanıt hakkımız var.

Malum ortalık yangın yeri. O kitapsız menajer bozuntusuda rengini belli etti bugün. Barış Alper ile ilgili de bir gelişme şu mesajı yazana kadar olmadı. Sizce akıbeti ne olacak / olmalı. Sonuçta bu tavırlara girdiği Klüp sadece bir spor Klübü değil. Bir yaşam tarzı, bir çınar, değerli bir aset. Ne olacaksa biranönce olmalı ve gereken yapılmalı. Asıl merak ettiğim konu ise yönetim ve Okan Buruk birlikte bir karar alıp barışı kadro dışımı bırakacak? yoksa hiçbirşey olmamış gibi Kayseri maçında sahada mı göreceğiz?

Ankete gerek yok ,34 gibi komik rakamlara asla gidemez ,zaten paranın yuzde 20si kecilere gidecek
10 gün kala bu işi kasidiklari icin ya 50 60 bonservis getirecekler yada ipe ipe gelecek idmana çıkacak, seneye dünya kupası var
Fenerli menajerlerinin peşinden kosarsa kaybeden baris olur

Ankete gerek yok ,34 gibi komik rakamlara asla gidemez ,zaten paranın yuzde 20si kecilere gidecek
10 gün kala bu işi kasidiklari icin ya 50 60 bonservis getirecekler yada ipe ipe gelecek idmana çıkacak, seneye dünya kupası var
Fenerli menajerlerinin peşinden kosarsa kaybeden baris olur
Bencede madem büyük topçu bizi karşısına alacak kadar görelim ederini. Getirsin 50 60 cehenneme kadar yolu var

Ilk ic saha macinda tribunlere cagrilip destek olunmalı. Dolayısıyla

Uyarı Almalı Takım Çıkarları Doğrultusunda Affedilmeli

Bencede madem büyük topçu bizi karşısına alacak kadar görelim ederini. Getirsin 50 60 cehenneme kadar yolu var
Iyi niyet yok ortada eğer iyi niyet olsa haziran temmuzda gelir teklif ozaman alkışlarla uğurlariz yeride dolardı
10 gün kala teklif getirdik demek =kufur etmek
Dedigm gibi bizde zarar görürz fakat esas kaybeden kendisi olur
Gerçekten fifaya şikayet edersek o menajerlerin lisanslariyanar
Newcastle karsi isak artistlik yapti ama adamlar dedi 140 getir git dediler
Oynamam filan demişti ama yakında çıkacak idmanlara yoksa biter işi, kulüplerin elleride güçlü bu konuda
Barışın kafayı bahsedilen 3 menajer islemislrr cok belli ,yazık çocuğun hayatını hic ediyorlar, bizden rest geldiği icin elimiz güçlü kesinlikle el dusurmemeliyiz

Temsilcimin yaptığı açıklamadan haberim yoktu diye en kısa sürede açıklama yapmazsa bizim istediğimiz şartlarda satilmasi taraftarıyım. O parayi vermezlersede gerekirse kadro dışı kalmali ki her canı sıkılan beni isteyen var ben gideceğim demesin.

Bundan sonra hayır gelmez. Içerideki maçı hayal edebiliyorum.
En az 40 net + 5 bonus ile gitsin. Fazlası olursa bilemem.

40-45m bandında satılabilir. %20'lik pay için Neom Keçiören ile görüşsün. Keçiören daha düşük miktara hakkını satabilir. Asıl problem yerli oyuncu bulmak.

Kadro dışı kalmalı. Kadro dışı kaldıktan sonra 2 farklı seçenek var;

1. Seçenek : Özür diler, kendini işine verirse bir süre sonra affedilip tekrar takıma alınmalı.
2. Seçenek : Minimum 60 Milyon Euro + Keçiörengücü'nün Payı + 3 Yıl Türkiye'de başka takıma transfer olamaz şartı içeren bir teklif gelirse, duruma göre transferine izin verilmeli.

Kadro dışı kalmalı. Kadro dışı kaldıktan sonra 2 farklı seçenek var;

1. Seçenek : Özür diler, kendini işine verirse bir süre sonra affedilip tekrar takıma alınmalı.
2. Seçenek : Minimum 60 Milyon Euro + Keçiörengücü'nün Payı + 3 Yıl Türkiye'de başka takıma transfer olamaz şartı içeren bir teklif gelirse, duruma göre transferine izin verilmeli.
60 m + 12 M pay ile 72 M diyorsun ki imkansiz bir durum

40 M + 10 keci payi ile 50 ye bitecek bu is. Yonetim geri adim atmayacak ama o sicak parayi da gozler eller acik bekliyorlar.

Carcur edecekler cunku

Bugün buna yamulan yarın önüne gelene yamulur. Sözleşmesi var bedeli neyse ödemeli. 5-10 milyon kar için GS markası çiğnenmez. Kerem e iyi niyet gösterildi sonuç ne oldu gördük? Şimdi bu tip çıkıp maçta Kerem e gönderme yapıyor bir hafta sonra taraftarı aptal yerine koyuyor! Senin atacağın gole de asiste de lanet olsun

Olmaz ya... hadi oldu diyelim ve Şampiyonlar Ligi'nde 4 gol attı. Yine olmaz ama hadi Dünya Kupası’nda oynadı ve orada da 3 gol attı diyelim. Siz gerçekten sanıyor musunuz ki beş büyük ligden 40 milyon euro üzeri bir teklif alacak? Ben bu durumu imkânsız buluyorum. Hazır Arap sermayesini bulmuşken ve cebimize net 40 milyon kalacak bir durum varken, fazla uzatmadan göndermek kulüp açısından en doğrusu olacaktır.

Kalırsa da çıkar aslanlar gibi oynar üstelik hiç bir şey yaşanmamış gibi burada bizim zararlı çıkacağımız durum göremiyorum.

Olmaz ya... hadi oldu diyelim ve Şampiyonlar Ligi'nde 4 gol attı. Yine olmaz ama hadi Dünya Kupası’nda oynadı ve orada da 3 gol attı diyelim. Siz gerçekten sanıyor musunuz ki beş büyük ligden 40 milyon euro üzeri bir teklif alacak? Ben bu durumu imkânsız buluyorum. Hazır Arap sermayesini bulmuşken ve cebimize net 40 milyon kalacak bir durum varken, fazla uzatmadan göndermek kulüp açısından en doğrusu olacaktır.

Kalırsa da çıkar aslanlar gibi oynar üstelik hiç bir şey yaşanmamış gibi burada bizim zararlı çıkacağımız durum göremiyorum.
Herzaman başarılı mantıklı analizler degerlendirmeler yapan birinden şaşırdığım bir tespit olmus kusura bakma ,barışın avrupa yada develere gitmek istemesi degil mevzu ,kulübe küfür eder gibi 10 gün kala teklif getirdim demesi bakın bunu avrupada kolay kolay yapamaz ,yani burada art niyet var cok bariz ,art niyetli olan yaklasimada verin 40 satalım demek büyük aptallık 10 gün kaldı takımda 4 as eksik var ve en skorer ve yerli oyuncu gidiyor 10 günde nasıl dolacak? Bu eksik bize şampiyonluğa mal olursa degermi 40 milyona
Avrupadan onlarca örnek verebilirim ,bu tarz as oyuncular haziran temmuzdagider kulüpte yerine doldurma fırsatı bulur böyle art niyetli olaylara karsida donuna kadar soyacaksin develeri +kecilerin payı
40 milyon cok komik bir para mevzu araplar olunca en makul çözüm reddedip barışla konuşup git kafanı topla gel inat edersen kadro dışısın demek
Bizim taraftar sanki oyuncunun eli güçlü kulübün değilmiş gibi konuşuyor su durumda eli güçlü olan gs kulubudur

Geri
Üst Alt