Üye Görüşü Barış Alper Yılmaz'ın Akıbeti

Barış Alper Yılmaz'ın Akıbeti Ne Olmalı?

• Süresiz Kadro Dışı Kalmalı

• Uyarı Almalı Takım Çıkarları Doğrultusunda Affedilmeli

• Transferine Klüp Şartlarında İzin Verilmeli

• GALATASARAY Kulübüne Karşı Bu Saygısızlık En Ağır Şekilde Cezalandırılmalı

• Barış Alper Kim Oluyor?

• Barış Alper Diye Birini Artık TANIMIYORUZ

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Biraz kulübede oturtalım, sonra canı futbol çekince zaten kendini affettirir.
İlgisi paraya kaymış oyuncuya en iyi gelecek şey yine futboldur. Futbolcuya verilecek en büyük ceza da futbolsuz bırakmaktır. Daha kötüsü ise takım seviyesindeyken kulübede beklemektir.

Baris gitmese nasil olacaktı
Ffp diye birsey kalmadı bu arada eğer kalmis olsaydı fener ve ozellikle 8jk 50 defa ceza yemişti
Turkiyedeki limitler diyorsan ona kumeden yeni çıkan takımlar bile uymuyor
Tff limiti degil ya uefa icin diyorum.

Edit: birde BAY imkani yok 60a pazarlayamazsin. 50 ye bitecek o is diye dusunuyorum. Ki bir bakima mucize ..30 teklif eden avrupa takimida olabilirdi su an. En azindan meblag fena degil

Herzaman başarılı mantıklı analizler degerlendirmeler yapan birinden şaşırdığım bir tespit olmus kusura bakma ,barışın avrupa yada develere gitmek istemesi degil mevzu ,kulübe küfür eder gibi 10 gün kala teklif getirdim demesi bakın bunu avrupada kolay kolay yapamaz ,yani burada art niyet var cok bariz ,art niyetli olan yaklasimada verin 40 satalım demek büyük aptallık 10 gün kaldı takımda 4 as eksik var ve en skorer ve yerli oyuncu gidiyor 10 günde nasıl dolacak? Bu eksik bize şampiyonluğa mal olursa degermi 40 milyona
Avrupadan onlarca örnek verebilirim ,bu tarz as oyuncular haziran temmuzdagider kulüpte yerine doldurma fırsatı bulur böyle art niyetli olaylara karsida donuna kadar soyacaksin develeri +kecilerin payı
40 milyon cok komik bir para mevzu araplar olunca en makul çözüm reddedip barışla konuşup git kafanı topla gel inat edersen kadro dışısın demek
Bizim taraftar sanki oyuncunun eli güçlü kulübün değilmiş gibi konuşuyor su durumda eli güçlü olan gs kulubudur

Aynı noktadan bakıyoruz aslında sabah Barış'ın başlığına bunu yazmıştım ama gelinen noktada hala yeterli süre var iken bunu değerlendirebiliriz zira teklifin ne zaman geleceği belli olmaz kulüpte zaten Temmuz'da olsa belki 35'e onay verebilecek iken şu an 50 diyor. Eğer bu işi 1-2 güne istediğimiz maliyetlere bitirebilirsek hala vaktimiz olacak ve eminim ki o paraya 2 tane Barış Alper alınabilir.

Barış Alper oyun içinde çok etkili bir oyuncu ve itici bir güç ama geçen yıl ligde 3 asisti ve 12 Avrupa kupası maçında yalnızca 1 golü olan skora uzak bir adam yani demek istediğim Barış'ı satmak=şampiyonluğu satmak denklemi ortada yok.

Herkesin atladığı noktalardan biri şu bu adam 58 enternasyonel maça çıkmış ve yalnızca 3 golü var.

1. gol Hırvatistan deplasmanı (Avrupa Şamp. Elemeleri.)
2. gol Polonya deplasmanı (Hazırlık Maçı)
3. gol Elfsborg ile içeride (UEFA Avrupa Ligi)

Böyle hücumcu istatistiği olan adamı satmak şampiyonluğu satmak değildir benim nazarımda.

Uefanin rüşvetçi başkanı o limitleri kaldırdı gibi birsey @Can Erden yani cok tepkiler aldi kulüplerden ozellikle elit kulüplerden, hatta büyük kulüpler bu herifi tehdit ettiler biz okadar reklam veriyoruz ama siz bize ceza kesiyorsunuz gibisinden ki dedigm gibi eski kati ffp olsaydı fener ve 8jk 50 defa ceza yerdi
Fenerin elindeki yabancılara bir bak anlarsın
Özellikle bu sene 1 milyon bile satış yapmadan 70 civarı para harcadılar
Uefanin korkulmasi gereken tek birimi var o da uefa disiplin kurulu onlar hiç taviz vermiyor ,ceferin denen herifin bile söz etme hakkı yok yani disiplin kurulu bir konuda ceza verirse rusvettekurtulmaz birde fifa var bu menajerlere filan hiç acimiyorlar, şikayetler sebebiyle cok fazla menajeri lisansları iptal ediliyor

Uefanin rüşvetçi başkanı o limitleri kaldırdı gibi birsey @Can Erden yani cok tepkiler aldi kulüplerden ozellikle elit kulüplerden, hatta büyük kulüpler bu herifi tehdit ettiler biz okadar reklam veriyoruz ama siz bize ceza kesiyorsunuz gibisinden ki dedigm gibi eski kati ffp olsaydı fener ve 8jk 50 defa ceza yerdi
Fenerin elindeki yabancılara bir bak anlarsın
Özellikle bu sene 1 milyon bile satış yapmadan 70 civarı para harcadılar
Uefanin korkulmasi gereken tek birimi var o da uefa disiplin kurulu onlar hiç taviz vermiyor ,ceferin denen herifin bile söz etme hakkı yok yani disiplin kurulu bir konuda ceza verirse rusvettekurtulmaz birde fifa var bu menajerlere filan hiç acimiyorlar, şikayetler sebebiyle cok fazla menajeri lisansları iptal ediliyor
Bir sonraki sezon icin eza kesimiyorlar mi zaten de . Gene uefa oyle boyle diye kafamiza gore davranamayiz gibi geliyor.

Neye gore belirleniyordu kistas olarak onu da hatirlamiyorum.

Bu arada benim dedigim 50 m dolar degil euro . Neomun teklifleri muhtelemen dolar ama tivitlerde euro yaziliyor gibime geliyor.

Adam silmiş la kulübü bu saatten sonra nasıl kalacak :d

Araplar kılçıksız, bonussuz, net 50 milyon EUR ve Keçiörenin payını veriyorsa ilk deveye bindirilip gönderilsin. Vermiyorlarsa, kadro dışı bırakılmasın, alt yapı oyuncusu muamelesi yapılıp, 90+1' de sahaya atılsın, 90+3' de oyundan çıkarılsın. Girerken ayrı, çıkarken ayrı yuhalansın.

Osimhen transferinde napoli bizi parmağında oynatıp 75 i aldı öyle birakti ki sezon içinde kadroda olmayacağı belli bir adam için..

Biz neden en önemli 2-3 adamimizdan birini yok pahasına satalım..

Ayrıca sen bu adamı gitmek istiyor mecbur göndereceğiz diye düşünüp yollarsan yarın bu şekilde gitmek isteyenlere kapı açmış olursun..

Antremana çıkmamak,menajere açıklama yaptırmak çok kötü işler bunlar taraftar gözündeki krediyi yedi bitirdi 2 günde.

Gerekirse kadro dışı kalacak ama onların istediği paraya gitmeyecek

Anket’de tek seçenekler var.

Şahsen benim tercihim idmana çıkmadığı için para cezası + rest çektiği için süresiz kadro dışı + kulübün şartlarında satılması.

İstediğimiz şartlara satılmazsa kadro dışı devam etmeli. Çünkü kendisi bu süreçte bencil hareket ederek kulübü zor durumda bırakmış ve pazarlıkta kulübün elini zayıflatmıştır. Biz bu işten Barış yüzünden zararlı çıktığımız için kendisi de zararlı çıkması gerek çünkü kendisi malca bir şekilde çok amatörce davranmıştır bu süreçte.

Win/Win olamiyorsa Loose/Loose olması şart.

Bu arada söz hakkı istiyorsa bey efendi çıksın konuşsun. Tutan yok. Zaten zar zor iki kelimeyi bir araya getiriyor güncel hayatında.

Burası öyle dingonun ahırı değil. Aynısını hadi Avrupa’da veya Amerika’da yap. Erkeksen hadi birde Güney Amerika’da yap. Kartel eline verir.

Kemerburgaz’da sinevizyon odasına kapatılıp bize gelmeden önce Keçiören’de donmuş, taşa dönmüş sahalarda oynadığı maçlar izletilmeli.

Barış ve menejeri parasının ekmeğinin peşindeyse Galatasaray da parasının peşinde.
Yok öyle ben gitmek istiyorum önümü açın demek. Burası Çemişgezekspor değil.

Evet kulübün teansfere paraya ihtiyacı var. Amaaa transferin bitmesine az bir süre kala bizi yüzüstü bırakamaz kimse.

Ayrıca sen bu adamı gitmek istiyor mecbur göndereceğiz diye düşünüp yollarsan yarın bu şekilde gitmek isteyenlere kapı açmış olursun..
Kerem ile acildi o kapi zaten - pislik menajerin yaptigi sey bu

Transferin son kisminda komisyonunu garantiye alip bu sekilde koparmak. Cok iyi biliyor taraftar ve sosyal medyanin delirecegini

Eğer yazılıp çizilenler ve tavrı doğruysa direkt kadro dışı. Hatta 50 teklif edilse dahi satılmamalı. 1 ay falan kadro dışı kalsın da bak bakalım ondan sonra nasıl tutuşuyor. Eşşek gibi sözleşmesi var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer yazılıp çizilenler ve tavrı doğruysa direkt kadro dışı. Hatta 50 teklif edilse dahi satılmamalı. 1 ay falan kadro dışı kalsın da bak bakalım ondan sonra nasıl tutuşuyor. Eşşek gibi sözleşmesi var.

galatasarayın bundan ne kazancı olacak
barış üzerinden vereceğimiz hangi mesaj 50 milyon eurodan daha değerli biraz realist olalım?

galatasarayın bundan ne kazancı olacak
barış üzerinden vereceğimiz hangi mesaj 50 milyon eurodan daha değerli biraz realist olalım?

Valla şu şekilde ayrılırsa 30-35’e, bence gelecek kardan daha zararlı olacak Galatasaray markasına. Bir kere artık kafasına esen futbolcu kulübe rest çekip sözleşmesi de olsa gidebilecek gibi bir algı olacak, bu bizim gibi bir kulüp için inanılmaz küçük düşürücü olur. Hatırlamıyor musunuz biz Gedson’u 2021 yılında deli gibi istiyorduk adamlar dediğinin bir lira altına inmedi, ama yine de bir yarı boyunca forma bile vermedi neredeyse. Bazen paradan puldan daha değerli şeyler vardır ha bizim yönetim bunu yapar mı? Orası tartışılır.

Geri
Üst Alt