Üye Görüşü Barış Alper Yılmaz'ın Akıbeti

Barış Alper Yılmaz'ın Akıbeti Ne Olmalı?

• Süresiz Kadro Dışı Kalmalı

• Uyarı Almalı Takım Çıkarları Doğrultusunda Affedilmeli

• Transferine Klüp Şartlarında İzin Verilmeli

• GALATASARAY Kulübüne Karşı Bu Saygısızlık En Ağır Şekilde Cezalandırılmalı

• Barış Alper Kim Oluyor?

• Barış Alper Diye Birini Artık TANIMIYORUZ

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Osimhen örnek veriliyor hep de adam faal santrforlar arasında ilk 5 değilse bile rahat ilk 10 dadır. Kanat oyuncusu olarak Barış ilk 20 ye girebilir mi de 60-70 beklenti oluşturalım?

Burada benim gibi birkaç kişi toz kondurmazken, kendisine birkaç gol kaçırdı diye 'çöp' muamelesi çekmeye çalışanlar söylüyor bunu üstelik. Kulüp hesabına 35+ para bırakacak her anlaşma kabulümdür. Goygoyculuk aldı yürüdü yine...
osimhen, sane transferini dünya konuşuyor barış iyi ama isimsiz oyuncu. başka role evrilmezse 3 sene sonra düşüşe geçmesi muhtemel bundan 40-50 gelebilecek her durumda satılması taraftarıyım.

osimhen, sane transferini dünya konuşuyor barış iyi ama isimsiz oyuncu. başka role evrilmezse 3 sene sonra düşüşe geçmesi muhtemel bundan 40-50 gelebilecek her durumda satılması taraftarıyım.
Barış en sevdiğim ve güvendiğim futbolcumuzdu; takımın tümüyle durduğu pek çok maçı olağanüstü hırsı ve girişimciliği sayesinde lehimize çevirdi. Ancak öyle Dünya çapında bir yetenek olduğunu hiçbir vakit iddia etmedim. Bu azmiyle devam ederse, birkaç yıl sonra direkt santrfora evrileceği ve başarılı da olacağı tahminimi defalarca belirttim; Arap yarımadasına giderse akıbetini bilemeyiz.

Kalıp UCL ve MT performansıyla bu paralara 5 büyük ligden birine gitmesini isterdim, fazlası mümkün görünmüyordu ki o durumda bile böyle maaş teklifi alamazdı. Astronomik maaşa ikna olmasına çok da bir şey diyemiyorum; zamanlaması kötü oldu tabii...

Ya satılsın ya atılsın ama bir daha Galatasaray formasını giymesin. Koçun oyunları falan deniyor bu doğru bile olsa Barışın yaptığı saygısızlığı affettirmez. Eğer kandırıldıysa da aptallığından dolayı cezalandırılsın.

Geri
Üst Alt