GSC Haber Barış Alper Yılmaz'ın Menajeri Tuncay Maldan: "Barış'ın maaşı bugünün kuru ile 2 milyon euro"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1755984165917.webp

Barış Alper Yılmaz’ın menajeri Tuncay Maldan: "Biz ortalama rakamları masaya bile getirmedik. Yönetim devre arasında sezon sonu için kolaylık sağlayacağını söyledi. Neom’dan ilgi kağıdı geldiğini bana Galatasaray söyledi, benim öyle haberim oldu."

Barış Alper Yılmaz’ın menajeri Tuncay Maldan: "Çıkan afaki rakamlar doğru değil. Mantık dışı rakamlar. İki kulüp anlaşmadan oyuncunun şartları, menajerlik anlaşmalarının yapılma şansı var mı? Neom ile görüşmedik, o boyuta geçmedik."

Barış Alper Yılmaz’ın menajeri Tuncay Maldan: "En son Erden Timur döneminde bir iyileştirme yapıldı. Sonrasında bir yenilenen sözleşme olmadı. Şu anda Barış'ın maaşı, bugünün kuru ile 2 milyon euro."

Size söz veren kim? Abdullah Kavukcu söz vermiş size?

Barış Alper Yılmaz’ın menajeri Tuncay Maldan: "Devre arasında teklifler geldi, kalacağımızı söyledik, oradaki yönetimden gelmişti, Abdullah ağabeyden değil yani."

Barış Alper Yılmaz'ın menajeri Tuncay Maldan: "Barış'ın antrenmana çıkmama sebebini transfer süreciyle alakalı söylüyorlar ama bu süreç 1 aydır var. Barış bu dönemde çok iyi iki maç oynadı. Bu sürecin netleşmemesi, Barış'ı mental olarak düşürdü. Barış, bunu arkadaşlarına yansıtmamak için antrenmana çıkmak istemedi. Bunu da Okan Hoca'ya söyledi."

Sinan Engin: Senin amacın ne? Büyük komisyon almak mı? Barış Alper Yılmaz'ın maaşını düzeltmek mi?

Barış Alper Yılmaz'ın menajeri Tuncay Maldan: "Büyük komisyon ne abi, bu çirkin bir olay. Beni yakından tanıyanlar beni bilir zaten. Hiç benim futbolcuyu kulübünden kopartma niyetim yok. İki taraf mutlu olsun benim istediğim bu."

- Galatasaray sözleşmeye düzeltme yaparsa kalabilir değil mi Barış?

Barış Alper Yılmaz'ın menajeri Tuncay Maldan: "Bunları yöneticilerle hafta içinde oturup konuşacağız."

Barış Alper Yılmaz'ın menajeri Tuncay Maldan: "Hayırlısı olsun. Barış Alper kadro dışı değil. Öyle bir şey yok. Dursun Başkanla görüşeceğiz inşallah. Hafta içi görüşeceğiz inşallah."

Ertem Şener: "Neom ile hiç görüşmediniz ya, kulüp görüştü dediniz. Barış Alper oradan ne alacağını bilmiyor. Ne alacağını bilmeyen bir futbolcunun motivasyonu nasıl bozuluyor?"

Barış Alper’in menajeri Tuncay Maldan: "O konu onlarla alakalı değil. Şu an uygun olmayan bir yerdeyim kapatmam lazım."

Barış Alper Yılmaz'ın menajeri Tuncay Maldan: "Barış'ın antrenmana çıkmama sebebini transfer süreciyle alakalı söylüyorlar ama bu süreç 1 aydır var. Barış bu dönemde çok iyi iki maç oynadı. Bu sürecin netleşmemesi, Barış'ı mental olarak düşürdü. Barış, bunu arkadaşlarına yansıtmamak için antrenmana çıkmak istemedi. Bunu da Okan Hoca'ya söyledi."

Sinan Engin: Senin amacın ne? Büyük komisyon almak mı? Barış Alper Yılmaz'ın maaşını düzeltmek mi?

Barış Alper Yılmaz'ın menajeri Tuncay Maldan: "Beni yakından tanıyanlar beni bilir zaten. Hiç benim futbolcuyu kulübünden kopartma niyetim yok. İki taraf mutlu olsun benim istediğim bu."
Komik ve yalancı adam ama R yapmaya başlamış. Barış'ın kendisi için acilen bu amatörden kurtulması lazım.

Baris'in sozlesmesi eski sozlesme oldugunu demistim millet 2 hafta once yeni pazarlik falan oldu zannediyor ama menajeri de ona vurgu yapiyor, eski sozlesme diye.

Suan net 2 milyon euro aliyor.

Barışa 2.sozlesme uzaması yapılacak denmiş ve yapilmamissa burada oyuncu tamamen haklı herkese bol keseden para veriyorsan çocuğa verdiğin soz varsa yap sözleşmeyi ve paylas

Maaşını arttıran da bu vakitten sonra haindir
Katılmıyorum. Barış şu takımda en az 4 milyonu hak eden bir oyun oynuyor. Bence herkes frene bastı ve ortam yumuşamaya başladı. Bir iyilestirme ve gelecek sene transfer sezonu başında isterse satilmak üzere anlaşma yapılabilir.

noldu lan MAL

R yapmışsın kulubu tehtid ediyordun!!!!

Barışda R yapmış yok arkadaşlarımı etkilememk için fln

zuahajahaha

Katılmıyorum. Barış şu takımda en az 4 milyonu hak eden bir oyun oynuyor. Bence herkes frene bastı ve ortam yumuşamaya başladı. Bir iyilestirme ve gelecek sene transfer sezonu başında isterse satilmak üzere anlaşma yapılabilir.
Hakkını yavsaklik yaparak aramayacaksin, gidip adam gibi oturup konuşursun. Antrenmana çıkmama falan filan düzgün karakterli futbolcuya yakışmayan hareketler

Maaşı 3 milyon euro yapın, kalır diyor özeti. 5 vs abartı rakamlar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt