GSC Haber Barış Alper Yılmaz'ın Menajeri Tuncay Maldan: "Barış'ın maaşı bugünün kuru ile 2 milyon euro"

Baris'in sozlesmesi eski sozlesme oldugunu demistim millet 2 hafta once yeni pazarlik falan oldu zannediyor ama menajeri de ona vurgu yapiyor, eski sozlesme diye.

Suan net 2 milyon euro aliyor.
Yılda Yaklaşık 95.920.000 TL
Ayda Yaklaşık 7.993.000 TL
Günde Yaklaşık 266.444 TL
Saatte Yaklaşık 11.101 TL

Güzel para. Allah güle güle yemeyi nasip etsin.

Barışa 2.sozlesme uzaması yapılacak denmiş ve yapilmamissa burada oyuncu tamamen haklı herkese bol keseden para veriyorsan çocuğa verdiğin soz varsa yap sözleşmeyi ve paylas
O yapıldı zaten. Erden Timur zamanı maaşı 45-50 milyon TL olarak uzatıldı. Ondan sonra gelen şampiyonluk ve teklifler sonrası o söz verilen diğer sözleşme uzatma değil revize etme yapıldı zaten onunla maaşı 80-90 milyon Tl yapıldı. O dönem 2.5-2.7 milyon euro idi. Yani verilen revize sözü tutuldu.

Öyle “R” yaparsın işte. Sen de senin akıl hocaların da bu kulüpte bir oyuncuya ilişemez bundan sonra, Ertem de iyi göt etmiş

çıkacak delikanlı gibi özür dileyecek gencim bi embesilin beni kandırmasına izin verdim diyecek
O bile kurtarmaz gibi geliyor kötü oyun vs. hiçbir kredisi yok millet en güvendiği yerden darbeyi yedi takımda kaldıkça herkesin aklında olacak.

Mustafa Kapı da böyle sırtını döndü gitti çocuk menajerleri kandırdı.

Sonunu hepimiz biliyoruz.

Linç etmeyin ben olsam direkt kadro dışı yaparım barışı. Önünü alamayız üst perdeden bir şey yapmazsak. Artık bende gram değeri kalmadı severdim eskiden. 3 yıl 2 milyondan 6 milyon yapar kulüp bir sürü essekte semer bırakmış varsın 6 milyon da ona verip curutsun u19 da

Ulan gerizekalı o zaman neden 1 ay önce sözleşme uzattın? Senin olmayan beynine tüküreyim.. bahanesi kendinden ucuz

çıkacak delikanlı gibi özür dileyecek gencim bi embesilin beni kandırmasına izin verdim diyecek
Sahaya ilk sıçtığında bak nasıl asıyoruz onu. Eskiden golü kaçırdığında olsun bizim barış bu her zamanki barış mücadelesi yeter derdik. Ama artık diyemeyiz.

Ulan gerizekalı o zaman neden 1 ay önce sözleşme uzattın? Senin olmayan beynine tüküreyim.. bahanesi kendinden ucuz
Yav anlayin iste bir ay once sozlesme yapilmadi, eski sozlesmeleri bizim yonetim hep gec devreye sokuyor bu bilinen birsey.

Su 'yeni sozlesme" aslinda gecen sene yapilan sozlesme.

Madem teklifi sen getirmedin,madem hic görüsmediniz ozaman baris neden idmanlara cikmiyor

Gitmesine izin verilmiyor diye tepki gösteriyor idmanlara cikmayarak

3 milyon yapalım otur. Adam gibi istesen zaten yapardık Maldan, bu çingeneliğe gerek yoktu.

Sözleşmeler oyuncunun geldiği yere kariyerine ve potansiyeline göre yapılır, Osimhenin avrupada alacağı maaş aşağı yukarı belli Sanenin ne aldığı bizden önce aşağı yukarı belli. Barış senelik 4 milyon edecek bir oyuncu kesinlikle değil, teklif var dedikleri west ham haberleri çıktı bir ara o kadar kolpa sıkıyorlar. Her iyi oynayanın sözleşmesi pata küte arttırılmaz o zaman kötü oynadıklarında da indirime gidelim. Bunun önü alınmaz böyle.

herif bana ılımlı biri gibi gözüktü bence ortak noktada buluşabiliriz
Bu herif kucuk bir yasam formu. Ilimli olmasa kac yazar. Bu noktada, bundan sonrasi icin ornek teskil etmesi icin, dusunme yetisinden yoksun Baris ve bu otoparkci kilikli menajerlere iyi bir tokat atip got ustu oturtmasi lazim yonetimin.

Geri
Üst Alt