GSC Haber Barış Alper Yılmaz'ın Menajeri Tuncay Maldan: "Barış'ın maaşı bugünün kuru ile 2 milyon euro"

O bile kurtarmaz gibi geliyor kötü oyun vs. hiçbir kredisi yok millet en güvendiği yerden darbeyi yedi takımda kaldıkça herkesin aklında olacak.
Affedeceğiz üstat mecburen, artık yapacak bir şey yok. Allahtan çok fazla ileri geri konuşmadı Barış, siyah ekran paylaştı vs. Cehaletine vereceğiz, yüksek para aklını çeldi diyeceğiz...

Bak bak tugaya bak haklıyken haksız duruma düşmüş

SM-A266B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Affedeceğiz üstat mecburen, artık yapacak bir şey yok. Allahtan çok fazla ileri geri konuşmadı Barış, siyah ekran paylaştı vs. Cehaletine vereceğiz, yüksek para aklını çeldi diyeceğiz...
Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin ötesinde tabi de Barış açık ara en sevdiğim adamdı ben bile tiksindim parayı alalım bir daha birbirimizi görmeyelim kafasındayım.

ben bunun sözleşmesinden de transferinden de bir halt anlamadım. büyük ihtimalle ortada arap kulübünden bir teklif bile yok. bunun menajer kendi kafasına göre oyun çevirdi. transfer bitimine az kala kulüp tutuşur, istediğimiz sözleşmeyi alırız diye düşündüler ama ters tepti. keremdir, barıştır gereksiz işlerle enerjisi emiliyor taraftarın

ben bunun sözleşmesinden de transferinden de bir halt anlamadım. büyük ihtimalle ortada arap kulübünden bir teklif bile yok. bunun menajer kendi kafasına göre oyun çevirdi. transfer bitimine az kala kulüp tutuşur, istediğimiz sözleşmeyi alırız diye düşündüler ama ters tepti. keremdir, barıştır gereksiz işlerle enerjisi emiliyor taraftarın
Sinan yılmaz iyi özetledi. Bunun menajerinin tek önemli topçusu barış ve altın yumurtlayan tavuğu kesmeye karar verdi voleyi vurmak için ve barış'ın aklını çeldi. Menajerlerinin para kazanma projesi bu iş

Su herifi kulup binasina cagirip temiz bi doveceksin. Sonra ds Baris’i cagiracak onu da bi döveceksin. Getirin 50-60’i ne bok yiyosaniz yiyin yoksa paf takimla kontratin bitene kadar idmanlara cikarsin diyeceksin tekme tokat kovacaksin. Kimsiniz ulan siz Galatasaray’la asik atiyosunuz esseginogullari. Su isleri İtalya’da Sirbistan’da falan yapacaklar var ya çoktan dayagi yemislerdi serefsizler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 milyon yapalım otur. Adam gibi istesen zaten yapardık Maldan, bu çingeneliğe gerek yoktu.

iyileştirme yaptığımız an geçmiş olsun önünü alamayız bu işin

ondan sonra yunus da apo da sonra yabancılara sıçrar

ne güzel takımı sat idmana çıkma deplasmana gitme bir de zam al

2 milyon az mi lan? Kariyerin ne iki sene once 2 milyon gibi bir para vermisler sana?

Bu Neom kulubunle turkiyeden biri anlasmis gibi. Ortaligi fena karistirmak icin. Bu isin icinde cok farkli seyler donuyor. Birinci Kerem le yaptilar simdi baris.

Normalde Barış’ın en az Sallai ve Yunus seviyesinde maaş alması gerekirdi ama iş başka noktalara geldi. Yok ki şöyle delürantis gibi yönetim, şak diye Barış’ı satıp, tak diye yerini doldursun. Ya da olabilecekleri önceden öngörsün. Başkan denen adam daha Muslera’nın kalacağını sanıyordum diyor. Bu kadar ileri görüşlü bir yönetim işte.

Konuyu anlamak isteyenler şu soruları cevaplayarak kaynağa kolayca ulaşabilirler. Bu soruları cevapladıktan sonra gözünüzün önüne bir kişinin süliyeti gelcek
- Türkiye de araplarla iş yapan yakın olan ve gücü olan iş adamı yada adamları kim yada kimler?
- Zengin bir Arap kulübü kimseyi alamadığı yerde genç bir oyuncu için neden 30+5 teklif eder. Red edileceğini bildiği halde. Üstüne neden oyuncuya 10-12M teklif ederek aklını çekmekle uğraşsın parasını öder alır. Oyuncu 6-7M a bile okey olur zaten. Neden 10-12M direk versin. Sorunu yaratabilme potansiyeli kimse ise ona paranın coğunu vermek varken. Ki sorun Galatasaray. Barış değil.
- Barışın fenerli menajeri neden çelişkili şeyler söylüyor. Neden Barışı öne sürüp özellikle para mevzusunu konuşuyo. Bunu anca planı kurmuş Galatasaray da maaş krizi çıkarmaya çalışan biri yapar dimi anca. Menajer?? Ne alaka? Kim dedi buna böyle açiklama yap??
- Barış parayı duydun. Menajeri aman kaçmasın fırsat diye mi idare ettin seni sor duruma soktu. Peki Barışcığım Neon belki çekildi şuan belki seni hiç almayacaktı. Alacak olsa Galatasaray a gerekeni ödemez miydi? Yoksa senide mi oyuna getirdiler??

Soruları cevaplayıp parçaları birleştirdiyeseniz artık sizde o kişiyi görebiliyorsunuz demektir.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt