GSC Haber Barış Alper Yılmaz'ın Temsilcisinden Açıklama

Barış geriye iki yol bırakmış. Bu menajeri kovup özür dileyecek veya istediğimiz ücreti getirecek.

Açıklama o kadar acemice ve yanlış ki ne desem bilemedim. Barış'ı resmen önümüze attı

Onun getireceği para bu kulübü çok etkilemez ama verilecek taviz bu markanın geleceğine darbe olur. Keşke olsak ama biz transferden kazanan kulüp değil, marka değerinden kazanan bir kulübüz. herkes haddini bilecek!

Turkiye'de 32 yasindan once baska klupte oynayamaz sartini koy pndan sonra 20-30 bakmadan sat.

Bu temsilcinin iki oyuncusu daha var bize getirdiği. Biri Siraç Nas, diğeri Ali Efe diye bir genç.

Bir futbolcunun kendi kafasina gore antrenmana çıkmaması askerin cepheye gitmemesinden farksızdır. Cepheden kaçan askere yapılan muamele ne ise hamsi Barış'a da aynısı yapılmalıdır

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben inanmıyorum hala bir yanım kewell sevincinin ardından iletişim böyle istedi demesi nereye gittiğini biliyordu, hoca forvete ihtiyacım yok barış var dedi, takımda sevildiğini, taraftarın sevdiğini biliyor bu süreç kerem in süreçten daha yıpratıcı o oldu bitti ye getirdi istiyorum gidiyorum dedi barış ise pazarlık derdinde derler ya hangisi daha delikanlı

Sayın başkan yazarken bile ne kadar şerefsiz olduğu belli değil mi? Ulan it soyu sen sayın başkan diye küçük yazıp aklı sıra kurnazlık yaparak yazarsan senin g..... den şırınga ile kanı alırlar

1000020970.webp

Şaşırdık mı?

Geri
Üst Alt