Barış Alper'in Diz ve Aşil Tendonunda, Osimhen'in de Arka Adalesinde Sakatlık Var

Simdi gosterdi cikisini sekerek yuruyo koltuk degneksiz. Umarim cok ciddi bisey degildir de 1-2 haftayla kurtarir aslan kardesim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Osimhen'in Napoli'deki son dönemi de sakatlıklarla geçmiş, şahsen konuşulan rakamlara asla alacağım bir adam olmazdı. O kadar para verdiğim adamın sakatlık diye bir sorunu olmaması lazım. Patlayıcılığı ile öne çıkan adamlarda bu tür sorunlar bir başladı mı, dikiş de tutmuyor genelde. 1 yıl keyfimize bakıp, daha fazla hayal kurmamak lazım.

Nedir bu sakatlığın ederi? Gerçi daha kesin bişey yok da nolur sizce

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bay da gitti bay oynardı ilerde diyebilirdik ama manaj denen insan müsveddesi. Ulan sövecem şimdi zor tutuyorum.

Evet batshuayiden luiz adriano performansı bekleyeceğiz artık

Bats idare eder bu arada. Takımın temposu çok iyi çünkü bu anlayışla santrfor olmadan da gol atarız biz sorun değil ama Avrupa da var. Lakin ki Osimhen ayrı bi seviye idi faydalanamamak üzücü.

Osimhen'in Napoli'deki son dönemi de sakatlıklarla geçmiş, şahsen konuşulan rakamlara asla alacağım bir adam olmazdı. O kadar para verdiğim adamın sakatlık diye bir sorunu olmaması lazım. Patlayıcılığı ile öne çıkan adamlarda bu tür sorunlar bir başladı mı, dikiş de tutmuyor genelde. 1 yıl keyfimize bakıp, daha fazla hayal kurmamak lazım.
Harmsting sakatlığı dışında ufak tefek şeyler yaşamış.

Ebesini şey ettiğimin deplasmanı. Keşke küme düşseler de kurtulsak bu malum takım arkabahçesi lanetlerden

Devre arası zahayı geri çağıralım gerçekten kanat lazım bize

Adam elle topu alır meteye kırmızı verirsin. Mertense çift dalar verme tokatlarlar verme be onun bunun evladı adamın ayağı kırıldı belki be senin ben gelmişini....Allah acil şifalar versin BAY"a

Muslera
Jelert Davinson Abdülkerim Jakobs
Torreira Sara
Sallai Mertens Yunus
Batsshuayi

Evet kadro an itibari ile bu

ya vallaha bu maçta tamam Galatasaray söz konusu olduğunbda asla objektif olamam ama binlerce maç izlemişimdir bir takımın böyle göstere göstere doğrandığı bir maç hatırlamıyorum ali aydınli bejeke maçında dahil

Osimhen mac sonu normal yürüyordu, 2-3 mac kacirir en fazla

Geri
Üst Alt