- 6 Eylül 2014
- 95.139
- 65.691
- 4.608
Çakallik yapıyon haHg reis.Sen niye banlanmıştın hangi sayfayı paylaşmıştın ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çakallik yapıyon haHg reis.Sen niye banlanmıştın hangi sayfayı paylaşmıştın ki?
Ne çakallığı merak ettim yasaklı kaynak diyodu da biz de bilelim ona göre paylaşmayalım o sayfayı.İsmini söylesen 1 suç olmaz ki yasaklı kaynaklar listesinde de adı yazıyodur büyük ihtimalle o sayfanın..Çakallik yapıyon ha
@Furkan Korkmaz görüyorsun kimlerle uğraşıyorum. Karşımda malum bir yapı varNe çakallığı merak ettim yasaklı kaynak diyodu da biz de bilelim ona göre paylaşmayalım o sayfayı.İsmini söylesen 1 suç olmaz ki yasaklı kaynaklar listesinde de adı yazıyodur büyük ihtimalle o sayfanın..
Ne çakallığı merak ettim yasaklı kaynak diyodu da biz de bilelim ona göre paylaşmayalım o sayfayı.İsmini söylesen 1 suç olmaz ki yasaklı kaynaklar listesinde de adı yazıyodur büyük ihtimalle o sayfanın..
Ben naptım lan@Keramettin TANRIVERDİ artık aramizin iyi olması lazım. Neden bilendin bana güzel sesli insan
Emri sen verdin vurdular beniBen naptım lan
Emri sen verdin vurdular beni
Ne olmuşBirşeyler olmuş ama tam anlayamadık.
Anlamadık bizde renkdaş.Ne olmuş
Herhalde ölecegimDeğerli ahbabım çağrılarıma kayıtsız kalmayıp aramıza dönmüştür.
Ağzından yel alsın. Sonra forumda kim kafa açacak?Herhalde ölecegim
Oral SevmezAğzından yel alsın. Sonra forumda kim kafa açacak?
Noldu lan senin için küstü falan diyorlar, mevzu neHerhalde ölecegim
@Barış Savaş sahi ne paylaşmıştın ?Hg reis.Sen niye banlanmıştın hangi sayfayı paylaşmıştın ki?
Sana küstüm. Bana kotu davraniyonNoldu lan senin için küstü falan diyorlar, mevzu ne
Ben sevdiğim adamlara kötü davranırımSana küstüm. Bana kotu davraniyon