Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 32.907
- 21.918
- 2.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı sınırını gözetme dedim diğerlerini gözetebilirsin.yabancı sınırını gözetmezsek, barış'ın yerli olmasını ve 4 senedir gs ile istikrarlı oturmuş performansını, bu ülkeye olan adaptosyonu gibi insani faktörleri göz ardı edersek, nasıl sağlıklı bir kıyas yapabiliriz ki? bilgisayar oyunu mantığı ile bakmış oluruz.
yabancı sınırı diğer etmenler ile direkt bağlı oluyor ya o yüzden dedim.Yabancı sınırını gözetme dedim diğerlerini gözetebilirsin.
Leao gelirse can da gelecek gibi düşün. Amaç futbolcu kalitesini ve alabileceğimiz verimi karşılaştırmak burada.
Anlıyorum lakin bu yabancı sınırı denen meretin daha kalitesiz bir kadro oluşturmamızın önüne geçmesi açısından bu tarz bir düşünce sistemine ihtiyacımız var.yabancı sınırı diğer etmenler ile direkt bağlı oluyor ya o yüzden dedim.
leaa gelirse can da gelecek apayrı bir arguman ama. sadece barış vs leao diye soruyorsun.
futbolcu kalitesi farklı bir şey verim farklı bir şey. verim için yukarıda bahsettiğim faktörler direkt birer parametre.
o zaman şöyle söyleyeyim abi,Anlıyorum lakin bu yabancı sınırı denen meretin daha kalitesiz bir kadro oluşturmamızın önüne geçmesi açısından bu tarz bir düşünce sistemine ihtiyacımız var.
Çok basit bir karşılaştırma aslında hangisi daha iyi.