Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Hagi insan yönetmeyi hiç mi hiç bilmiyor..

Gerçekten bilgisi 0!

niçin kovduğu belli mi?

ah bir kerede BAM'lar kovuldu diye bir konu görecekmiyiz acaba :@

bizim yönetimi anlamıyorum zaten.Başı sıkıştıklarında ya Fatih Terim ya Bülent Korkmaz ya Hagi.Sanki bunlardan başka teknik direktör yok.Gerest gibi bir adam gelsin.

Rodop:Hagi baros cezalı olduğu için onu yedek takıma koydu,Daha sonra antreman sırasında çok isteksiz olduğunu görünce onu antremandan kovdu..

Eğer böyle bir sebeb varsa yuh sana hag, resmi site birazdan açıklama yapacakmış..

Yok artık! Bu ne yahu.Şok oldum. :| Doğru düzgün bir açıklama gelene kadar baros suçlu ya da hagi suçlu diyemem ama... Hagi bu takımda kaldığı sürece sular hiç durulmayacak bunu biliyorum.

Hagi'nin Baros'u idmandan kovmasıyla sarsılan Galatasaray'da olayın iç yüzü aydınlanıyor!

Bahri Havadır'ın Lig TV'den duyurduğu son dakika gelişmesi, Galatasaray'da büyük şok yaşanmasına neden olmuştu. Habere göre, Teknik Direktör Gheorghe Hagi, tartıştığı Baros'u idmandan kovmuştu!

Olayın iç yüzü de kısa sürede aydınlandı. Pınar Argun'un ulaştığı bilgiye göre çift kale sırasında Hagi laubali davrandığı gerekçesiyle Baros'tan yedek takıma geçmesini istedi. Baros buna karşı çıkıp tepki gösterice de Hagi golcü futbolcuyu idmandan kovdu!

Galatasaray'da sıkı disiplin uygulamalarıyla tartışılan kararlara imza atan Hagi, hatırlanacağı üzere Bosnalı yıldız Misimoviç ile de büyük sorun yaşamıştı. Rumen teknik adam, sakız çiğnediği için kadrodışı bıraktığı Misimoviç'i yönetimin baskılarına rağmen affetmemiş ve yıldız futbolcu Rusya'ya transfer olmuştu.

(Ligtv.com.tr)

Misimovic kaç t.d ile sorun yaşamış bugüne kadar?Baros hangi t.d ler ile sorun yaşamış?Ki Misimovic dediğimiz adam disiplin konusunda bütün hocaların önünde diz çöküp tövbe isteyeceği Magath ile sorun yaşamadan çalışmıştır.Ama bu olayı Misi meselesi gibi kapatamaz.Yok öyle.O konuda açıklama yapamadı çünkü bi açıklaması yok.Ama bu konuyu açıklığa kavuşturursa da yine suçlu çünkü madem konuşabiliyodun da Misi konusunda niye sustun diye sorarlar adama.

Bakalım daha neler görücez.Çiftliğe döndü Florya

Kardesim sevmiyorlar iste Hagi´yi. Baros´un saha disinda artistlik yaptigini kim görmüs? Bugüne kadar kimle problem yasamis hakemler disinda? Hep Hagi´yi mi buluyor bunlar Allah askina ya? Misimovic belki de dünyanin en piskopat TD´si Magath´la problem yasamamis, neden herkes Hagi ile problem yasiyor? Bide bunu düsünün. Misimovic´ten sonra Baros. Valla Hagi Magi bilmem ben. Kusura bakmayin. Yeter artik

Servet, Hakan faan da Rijkaard'ı sevmiyordu. Yaptıklarını haklı çıkarır mı bu? Sattı mattı iddialarından bahsetmyorum, onlara inanmam da Servet'in açıklamalarını, antrenmandaki hareketlerini falan? Sevmiyor diye öyle birşey yapma hakkı mı doğuyor?

Bıktım şu laubali hareketler mazeretinden. Başka mazeret mi yok anlamadım ki.

Misimovic suçlu...

Baros suçlu...

Bunlar disiplinsiz...

Mustuk disiplinli...

Hagi artık Hoca Hagi mazimde hatırlamak istemediğim bir yara olsun...

Lütfen bizdeki seni daha fazla yaralamadan güle güle...

Baros isteksiz davrandi diye kovulmus.

barosu yedek takımda oynatması doğal değil mi,zaten cezalı a.gücü maçında oynamayacak

images

Mourinho-crying-video.jpg

Dünya'da böyle başka bir adam var mı acaba.Bana göre dünyadaki en iyi ve gerçek anlamda tek teknik Direktör Jose Mourinho.Hagi Mourinho'nun %10'u bile olsaydı şuan bu durumda olmazdık.

Misimovic kaç t.d ile sorun yaşamış bugüne kadar?Baros hangi t.d ler ile sorun yaşamış?Ki Misimovic dediğimiz adam disiplin konusunda bütün hocaların önünde diz çöküp tövbe isteyeceği Magath ile sorun yaşamadan çalışmıştır.Ama bu olayı Misi meselesi gibi kapatamaz.Yok öyle.O konuda açıklama yapamadı çünkü bi açıklaması yok.Ama bu konuyu açıklığa kavuşturursa da yine suçlu çünkü madem konuşabiliyodun da Misi konusunda niye sustun diye sorarlar adama.

Servet, Balta kimle yaşamış?

siz hiçmi ...

ögretmenlerinize küfür...

etmediniz...

dostlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt