Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Milan Baros mu Hagi mi deseler, hiç düşünmeden Milan Baros derim.Milan Baros mu Mourinho mu deseler gene Baros derim.

Erkekseniz Baros´u kadro disi birakin da göreyim. Baros hepinizi yollar o kadar söylüyorum. Biraz yüreginiz varsa yapin böyle bisey.

Hagi git,yetti artık,ajan mısın nesin be adam? Takımın en iyi 2 oyuncusunu kovdun,hakan baltayı baş tacı yapıyorsun.Yetti artık.

Baros'un iyi-kötü oynaması tartışılır.Ama şüphesiz ki takımın en İSTEKLİ adamlarının başında geliyor şu anda.Maç izleyen herkes ne kadar yırtındığını görür zaten.Aslında Baros'u kadro dışı bırakmak isabet olur zaten bu seneyi kaybettik.En azından Baros'un kadro dışı kalmasıyla Hagi'nin kovulma süreci hızlanır:yenieek:

Resmi sitenin yapmış olduğu açıklama net değil. Gerçekler su üstüne çıkarılmalı !

Hagi'nin Baros'u idmandan kovmasının ardından Galatasaray Kulübü lazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bu akşam gerçekleştirilen idmanın son bölümünde Galatasaray Profesyonel futbol takımı oyuncusu Milan Baros, Teknik Direktör Gheorghe Hagi tarafından disiplin kuralları çerçevesinde uyarılmasının ardından idmanın son bölümünü salonda tamamlamıştır.

Teknik Direktörümüz tarafından bu konuyla ilgili olarak hazırlanan rapor, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na gönderilmiştir. Raporla ilgili gerekli değerlendirme en kısa zamanda yapılacaktır."

Yani Hagi %100 suçlu,Baros %0 öylemi ?Tebrik:005:Bir oyuncu TD´sini beğenmeyebilir,sevmeyebilir ama küfür edemez.Hele karşısında Galatasaray efsanesi varsaTamam takıma çok önemli katkılar yaptı,çok seviyoruz ama Baros haddini bilsin.Servet,Rijkaard´a küfür etse kimi haklı gösterirdiniz?Tabi işinize gelmiyor demi.

Baros bu takımın has futbolcusu.Ölümüne oynayan, takımı için çırpınan adam gibi bir adam.Hangi hocasına çıkıp demiş basın önünde bu son şansı diye? Baros'u harcatmayız.

Yani Hagi %100 suçlu,Baros %0 öylemi ?Tebrik:005:Bir oyuncu TD´sini beğenmeyebilir,sevmeyebilir ama küfür edemez.Hele karşısında Galatasaray efsanesi varsaTamam takıma çok önemli katkılar yaptı,çok seviyoruz ama Baros haddini bilsin.Servet,Rijkaard´a küfür etse kimi haklı gösterirdiniz?Tabi işinize gelmiyor demi.

Baros Hagi'ye küfretmedi ki sen ne sayıklıyorsun..

Olayın iç yüzünü bilmeden ne lan bu Hagi sevgisi takımın anasını belledi bu adam..

Ne sevgi kaldı takımda ne adalet..

Yerim öyle efsaneyi ya,takımıma zarar veriyor bu herif..

Meyve veren hangi ağaç varsa vurdu baltayı çekip gitsin artık!

Nedense herkes Hagi'yle sorun yasiyor.

herkes oyunculardan maksimum performans almaya calisirken, hagi elimdeki oyunculari nasil bitiririm derdinde...

ama böylesi bana uyar...takimin en iyi oyuncularini ne kadar dislarsa kredisi o kadar tükenir...ardindan da basarisiz sonuclar alininca yönetim de gittikce zayiflar...

napacaklar simdi ?! misi yi kadro disi biraktilar hadi yiyorsa fb macindan önce baros'u da kadro disi biraksin...!!! elinde baska forvet de yok...!!!

hem yönetim hem hagi bu gidisle sezon sonu gelmeden el ele gidecekler..!!!

Ahaha harbiden doğruymuş ha resmi sitede açıklama yapmış. Hagi kulübe ihanet ediyor farkında değil. Yorumsuz bir olay.

Hocam fikirlerine saygım var.Severim de çoğu görüşüne katılırım ama burada artık mantıklı bir açıklama kalmadı. Kasmaya gerek yok olumlu birşey çıkarmaya gerek yok.

Eyvallah Merih de harbi sordum yani. Baros'un suçlu olma ihtimali yok mu? Olsa bile önemli değil mi?

Rumen aklı naparsın?

Baros Hagi'ye küfretmedi ki sen ne sayıklıyorsun..

Olayın iç yüzünü bilmeden ne lan bu Hagi sevgisi takımın anasını belledi bu adam..

Ne sevgi kaldı takımda ne adalet..

Yerim öyle efsaneyi ya,takımıma zarar veriyor bu herif..

Meyve veren hangi ağaç varsa vurdu baltayı çekip gitsin artık!

Yanlarındaydın galiba reis ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt