Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antrenmandan kovuldu

Hagi romanyadan bir transfer için daha yer açtı,gelsin paralar.son maçlarda takımın en hırslı oyuncusu takımın tek yıldızı battı hagiye.ziya doğandan farkı yok haginin hala savunacak futbol fakirleri de vardır bu forumda.Hoca falan değil bu adam iyi bir stajyer bile olamadı.

Cevap: Hagi l Baros'u Antremandan Kovdu

Gheorghe Hagi

Level of Discipline : 20

Man Management : 1

Ntvspor'a göre Baros Hagi'ye arkadan duymaz diye bi laf atmış ama Hagi duymuş sonra da Hagi seni istemiyorum deyip Baros'u kovmuş..

Tugayla devam edilmeli böyle gidecekse bu iş. Kaçıncı vukuat bu ya? :(

Baros-Kewell-Neill-Cana falan bu oyuncularımızın hiçbirinin Hagi'yi sevdiğini düşünmüyorum ben.Rijkaard varken bu oyuncularmız (Cana bi kaç maç vardı) sakat olmadıkları dönemde çok iyi performanslar gösterdiler.Hepsinin Hagi ile düşüşe geçmesi tesadüf değil.

eger Baros dalga gecmis ve kufur etmisse Hagi en dogrusunu yapmis..

ya kimse bana kızmasında üzülmemde .barosun futbol stilini hiç sevmem. bam -hakan bir kenara zaten onlara nefretim büyük. ama barosu sevdiğimde söylenemez :(.hiç de üzülmem.kadro dışı kalırsa.ne yapıyım sevmiyorum :D

Aynen

Taraftar bir yerini kaldırdı oda Arda'ya benzemeye basladı istemedigi adamı kovacak

Su adamı su olaydan sonrada tutarlarsa ayıp

Lig TV'nin haberi cok sacma. Baros zaten bu hafta yok, cezali. Yedek takimda olmasi gayet dogal. Baska birsey olmustur bence.

edit: Ntvspor zaten ne oldugunu aciklamis.

Baros küfür etti ise kusura bakmayın..Hagi haklı.

Sende kusura bakma ama ozaman hagi ettirmesin o kufuru kendine, eder tabi ne yapmis su zamana kadar cikip hagi hakli diyorsun, yabancilara karsi nasil davrandi kimbilir, sanki baros her hocada olay cikartmis da direk hakli deme

Hagi çok iyi bir futbolcu olabilir..Ama çok kötü bir insan..kominist rejimle büyümüş ,herzaman ön planda olmak isteyen,insanları bu uğurda harcıyacak bir kişiliktir...Ama haginin suçu yok onu hoca diye bu takıma getirenler defolsunnnnn..

Cevap: Hagi | Baros'u Antremandan Kovdu

Misimovici batırdigi gibi Barosuda batırır rahatlar...

Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Eğer Ntvspor'un haberi doğruysa, Hagi doğru olanı yapmış. Baros'un, her ne olursa olsun Hagi'ye hakaret etmeye hakkı yok. Sevmeyebilirsin, ama sen profesyonel bir futbolcusun.

Herhangi bir şekilde terbiyesizlik yaptıysa kovması gayet normal.

Kewell, Neill Baros vs Hagi'yi hiç ama hiç sevmiyor olabilir. Nefret diyor da olabilirler. Ama otoritesine saygı göstermek zorundalar. Sahaya çıktığında da maksimumu vermeliler. Değil mi? Böyle diyordunuz?

Yerli çetesi vardı, bunların ne farkı kaldı o zaman? Bunlar da yabancı çetesi mi? Hagi'yi sevmiyorsun diye istemediği tarzda muamale gösteremezsin.

Yorumlarınız biraz tutarlı olsun.

Baros laf attıysa yada küfretdiyse tabi ki suçlu Baros ama Hagi'de kendini bu duruma getirmemeliydi,oyuncu ilişkileri sıfır Hagi'nin..

Hahahahahahaha yok artik. :D Biri cikip saka desin. :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt