Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Hagi takıntılı ve egosu yüksek bi adam.Ayrıca inatçı hepimiz biliyoruz.Olayın iç yüzünü bilmiyoruz daha ama Baros'la Hagi'nin arası bi daha düzelmez.Hagi daha Baros'u affetmez.İkisinden biri gidecek başka çare yok.Genel olarak söylüyorum bu olay bahane edilerek Hagi kovulabilir(Oyuncularla iletişimi kötü falan babında).Adnan polat Hagi'yi kovmanın hesabını yapıyosa bundan daha uygun zaman yok.

gideceği belli olan adama futbolcular tabi saygı göstermez.... yönetim gideceği belli adamı takımın başında rtutarak saçmalıklarına devam ediyor

Stancu diyor te allahım.Stancu kim la Barosun yanında, iyidir hoştur da Baros dediğin adam başkadır.

hedefimiz bank asya 1.lig...!!!

yönetim ve hagi anlamislar süper lig'in kendi vizyon ve caplarina büyük geldigine, bu yüzden bank asya icin hazirlik yapiyorlar...haliyle takimin ne cok kazanan futbolcusunu da kovamalari lazim, malum bank asya da gelirler süper lig'deki kadar degil ;)

keske ardayla kavga etse atilsa falan:)

ben bu yorumlari o zaman gormek istiyorum:)

Erkekce yüzüne küfür etmis iste :D Daha ne istiyorsun?

61 maçta 39 gol. Milan Baros Milan Baros oley oley oleyyy :)

10672.jpg

bana iki mac yeter arkadasım yerinde oynasın stancu iyi futbolcu pres yapan defansı zorluyan dikine giden bir futbolcu ama sen stancuyu sol açık oynatırsan son 3 macda olduğu gibi stancudan verim alamazsınız..

Takımda orta saha yokken bırak Baros'u, Torres bile gelse verim alamazsın bu takımdan. Stancu'yu saymıyorum bile.

ben keita gibi bir sahab uyandığımda baroşun satıldığı haberini görmeye hazır değilim. ondan ayrılmaya hiç ama hiç hazır değilim. bu yıl maçları izlememdeki tek neden sahada ruhuyla oynayan 2-3 kişiden biri. yazık çok yazık.

keske ardayla kavga etse atilsa falan:)

ben bu yorumlari o zaman gormek istiyorum:)

Hagi'nin yanında Arda kim yahu? Haddine mi? İlk ben sallamazsam namerdim. Hagi be...

Ayrıca genele tekrar söylüyorum olay Hagi-Baros, değil. İsimler değişik olsa yorumlarınız tamamen değişirdi, yazık.

Baros'u kadro dışı bırakamaz (Hagi'nin raporunda böyle birşey yazıyorsa) yönetim, sıkar biraz. Baros'un 1.5 sene daha sözleşmesi var, tazminatıyla falan uğraşamazlar. Misimovic gibi leasingi yok. O yüzden rahat olun ve olayların netleşmesini bekleyin...

ayhan antep kupa macında fıstık gibi ara pas attı baroşun topa hemen vurması lazım ken baroş topu gec sürdü defans kaydı gollük pozisyonu engelledi.ama erkenden vursa golü atardı.

Bu hızla giderse 3 haftaya Adnan Polat'ı da kovacak Hagi.

bu maci kaybederse hagi ile yollar ayrilir...yönetim fb maglubiyetini asla altindan kalkamaz..bunu kendiler de biliyor...hagi fb maci ile geldi fb maci ile gi-de-cek...demedi demeyin ;)

sezon sonuna kadar tugay vs idare eder..

ayhan antep kupa macında fıstık gibi ara pas attı tbaroşun opa hemen vurması lazım ken baroş topu gec sürdü defans kaydı gollük pozisyonu engelledi.ama erkenden vursa golü atardı.

bir pozisyon yüzünden kovalım baros'u. senin iğrenç mantığın yüzünden bu haldeyiz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt