Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Hala hagiyi savunan arkadaşlar,size yazılacak söz dahi yok.Hagi sevginiz Galatasaray ın menfaatlerinin fersah fersah üstünde.Bu kadar da olmaz yemin ediyorum.

Resmi site olayı tam açıklamamış.Beyler bence olay sanıldığından da ciddi..

falim2949213.jpg

ben kendime bakiyorum:)

ardaya sallamisligim yok sakatlandi diye:)

lafimda arda 52 mac oynadi bu takim icin ondan sakatlandi diyenlere

vesaire vesaire

İyi de yorumun:

"arda sakatlanınca büyük GS'li,

Baros sakatlanınca vs..."

şeklindeydi. Bunun senle ne alakası var? Genel bir yorum atmışsın ortaya.

Ayrıca çok maç oynadı diye sakatlandı demedim. Sadece profesyonel değil diyenlere nasıl bu kadar maça çıktı diye sorarken kullandığım örneklerden biridir o.

Recep Ivedik 3 de bir Karate sahnesi vardi. Hani hocaya dümdüz gidiyordu Recep Ivedik el hareketleriyle :D Sadece o sahneyi bulabilirmiyim? Sadece küfür ettigi sahne :D

Hagi'nin yanında Arda kim yahu? Haddine mi? İlk ben sallamazsam namerdim. Hagi be...

Ayrıca genele tekrar söylüyorum olay Hagi-Baros, değil. İsimler değişik olsa yorumlarınız tamamen değişirdi, yazık.

Mesela BAM'dan herhangi biri olmuş olsaydı ,mevlüt bile okuttururduk. :)

Yeter be al pılını pırtını git kepaze ettiğin yeter takımı. Kendi çok kaliteliymiş gibi millete laf atar bide, ona göre 3.dünya ülkesi olan kendi ülkesinin futbolcuları süperdir. Futbolu sadece Romanyada seyretmiş başka oyuncu bilmiyor gidip onları aldırıyor vizyonsuz herif. Futbolcu Hagi değil bu Teknik direktör, futbolculuğu iyi diyede kimse savunmasın şu kaprisli adamı sanki sahaya çıkıp oynuyormuş gibi.

ayhan antep kupa macında fıstık gibi ara pas attı baroşun topa hemen vurması lazım ken baroş topu gec sürdü defans kaydı gollük pozisyonu engelledi.ama erkenden vursa golü atardı.

Bilgisayari kapatip uyuyun arkadaslar :D Adam çözmüs isi...

bu maci kaybederse hagi ile yollar ayrilir...yönetim fb maglubiyetini asla altindan kalkamaz..bunu kendiler de biliyor...hagi fb maci ile geldi fb maci ile gi-de-cek...demedi demeyin ;)

sezon sonuna kadar tugay vs idare eder..

lugano-yobo ikilisini sorsan baroş der cünkü hemen durdurur ama stancu luganoyu bitirebilir.lugano tarzı oyuncular stancuyu fazla istemez.

Baros fener maçında oynamazsa izlemeyelim derim, çok net.

Hagi haklıda olsa haksızda olsa en geç 15 gün içinde yolcu.

Mesela BAM'dan herhangi biri olmuş olsaydı ,mevlüt bile okuttururduk. :)

Aynı şey değil yahu o adamların zaten gitmesini istiyoruz,hani hiçbişey yapmasalar bile kovuldukları an herkes halay çeker.Haklı haksız farketmez yani yeter ki kovulsunlar:D.Servet denilen zavallı mahlukatı savunuyorsanız ama Rijkaard olayında çok yazık cidden.Basına demeçleri falan da var çok ayrı olay o.

Kapris var,kendini övme var,dik başlılık var,adam yönetimi 0,taktik bilgisi vasat,medya önünde açıklamaları komedi,forma adaleti tam bir skandal..

Gelmiş bugün Baros ile kavga halinde..

Baros haklı veya haksız hiç farketmez,ki bence Baros asla küfretmez hocasına inanmam..

O haberi kimin uydurduğunu da bilmiyorum ama ortada tam bir saçmalık zinciri var Hagi'nin yaptıklarını sıradan bir yerli hocada yapardı hatta daha iyisini yapardı...

Günü kurtarmak için getirilen Hagi,günü kurtaramadığı gibi yarınlara siyah bulaştırdı,Misimoviç,İnsua ve Baros olaylarında o yüzden uzak dursun Galatasaray'dan..

Umrumda değil efsaneliği,geldiğinde ilk sözleri takıma sevgi getirmekti,çok mükemmel işler yaptı..

Gider ezeli rakibin kadro dışı bıraktığı adamı alır,ama kendi oyuncusunu bir çırpıda harcar!

Yaptığı hataları sayarsak burdan köye yol olur..

Baros'u yiyemez ne yönetim ne Hagi!

Yönetim gider,Hagi gider..

Ama Baros 2 sene burda kalır bu kadar basit!

Sahipsiz mi Galatasaray!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt