Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Ben taraftarın oyunculara körü körüne destek olmasına karşıyım.Tamam Baroş oynamak istediğinde iyi bir oyuncu falan filan ama ilk sezon ligde 31 maç ,geçen sene 17 ,bu sene 9 maçta forma giymiş bir adamın katkısınıda bu forumda sorgulamak lazım.Yani biz avrupada yoksak Baroşta yok.Peki bu takımı zor günlerde kim sırtlayacak. SADECE KENDİNİ DÜŞÜNEN sözde YILDIZLAR la hersene ligin dibine doğru gidiyoruz.

Kimse kusura bakmasın ama takımda yıldız olarak adlandırılan isimler bu günkü kötü durumumuzun başlıca sorumlularıdır.Ardanın sağlık durumundaki saçmalıkları her gün görüyoruz.Baroşunda durumu bundan farklı değil, adam baktı Galatasaray avrupada yok gidecek halide yok bana ne TÜRKİYE ligi diyor.Muhtemelen bu saatten sonra herkese gider yapacak, önümüzdeki sene başka bir takıma kaçmak içinde sorunlar çıkartacaktır.

Futbolcunun dilinden anlamayan adam idare edemeyen HAGİ adam değilde, ALDIĞI PARANIN HAKKINI VERMEYENLER NE KADAR ADAM ? Biz oyucuların sevmediği HOCALARI gönderelimde, Aldıkları PARA KADAR SORUMLULUK ALMAYANLARI NE ZAMAN GÖNDERECEĞİZ ?

Hocam tamam rahat ol, yak bir sigara.

çok yandık içimiz sızladı son zamanlarda renktaş...... biz hep başarılarla büyüdük alışık değiliz bu durumlara bir zamanlar bu hafta kaç atarızı konuşuyorduk...

benim korkum LİVERPOOL A benzemiyelim....

hagi gitsin....neill, kewell, baros kaptan olsun...adamlar harbi reis...!!!

arda, BAM, sabri, servet gibi cakma reis degil...!!!

Ben taraftarın oyunculara körü körüne destek olmasına karşıyım.Tamam Baroş oynamak istediğinde iyi bir oyuncu falan filan ama ilk sezon ligde 31 maç ,geçen sene 17 ,bu sene 9 maçta forma giymiş bir adamın katkısınıda bu forumda sorgulamak lazım.Yani biz avrupada yoksak Baroşta yok.Peki bu takımı zor günlerde kim sırtlayacak. SADECE KENDİNİ DÜŞÜNEN sözde YILDIZLAR la hersene ligin dibine doğru gidiyoruz.

Kimse kusura bakmasın ama takımda yıldız olarak adlandırılan isimler bu günkü kötü durumumuzun başlıca sorumlularıdır.Ardanın sağlık durumundaki saçmalıkları her gün görüyoruz.Baroşunda durumu bundan farklı değil, adam baktı Galatasaray avrupada yok gidecek halide yok bana ne TÜRKİYE ligi diyor.Muhtemelen bu saatten sonra herkese gider yapacak, önümüzdeki sene başka bir takıma kaçmak içinde sorunlar çıkartacaktır.

Futbolcunun dilinden anlamayan adam idare edemeyen HAGİ adam değilde, ALDIĞI PARANIN HAKKINI VERMEYENLER NE KADAR ADAM ? Biz oyucuların sevmediği HOCALARI gönderelimde, Aldıkları PARA KADAR SORUMLULUK ALMAYANLARI NE ZAMAN GÖNDERECEĞİZ ?

yapma adam sakattı koltuk değneğiylemi oynasaydı....

her gun daha dibe

ben boyle bir pankart istiyorum

sinking deeperrrrrrrrrrrrr

Adam sakatlanınca kendini mi düşünmüş oluyor? Bile bile mi sakatladı kendini? Baros ki sakatlandığı bir maçtan sonra hüngür hüngür ağladı.

Babamı kovsa antremandan bukadar üzülmezdim. Naptin Haci ya :D

Hagi ne yapmaya çalışıyor?Misimovic'i bitirdiği yetmedi mi?Lütfen git Hagi...

messi : rijkaard için bileklerimi kessem acı hissetmem

Onu bunu bırakın.Baros kadro dışı kalmaz.

18 Mart günü inşallah Fenerbahçe'ye İstiklal Marşını tersten okutacağız :asd:

aklıma baros - rusya komplosu geliyor.

ciddi ciddi hagi misi ve romanya dan gelenlerden para yemiş olabilir....

ergün gürsoy ilk geldiğinde yine bisürü romen getirmek istemiş......

Adam sakatlanınca kendini mi düşünmüş oluyor? Bile bile mi sakatladı kendini? Baros ki sakatlandığı bir maçtan sonra hüngür hüngür ağladı.

41503888965.jpg

Konuyu yarim saatden beri okuyorum bidaha okuyorum yorum yazacagim ama bu yorumun sonu garanti myc olacak.

Onun icin kibarca diyorumki hagi git artik bidahada gelme!!!

Youtube´da bidaha senin videolarina bile bakmiyacagim!!!

adam kovulmak icin yapiyooo

aklıma baros - rusya komplosu geliyor.

ciddi ciddi hagi misi ve romanya dan gelenlerden para yemiş olabilir....

ergün gürsoy ilk geldiğinde yine bisürü romen getirmek istemiş......dedi

Hagi gibi antrenörler takımda nüfus sağlamak için kendi başa çıkamayacaklarını anladıkları adamları tasviye ederler ki sözde erleri üzerinde disiplin sağlasın,mantık bu.Rijkaard gibi hocalar ise kendisine küfür bile edilse o oyuncuya ceza vermez o insani olarak zaten pişman olursa olur der geçer,yine de ben bu adamdan faydalanabilirim der.O yüzdendir ki bizim gibi ŞARK ZİHNİYETİ BEZELİ BAŞKAN VE FUTBOLCU kitlesine sahip 1960 MODEL FUTBOLCULAR TAKIMI ile ancak bu kadar olur.

Hagi şimdi bu kararları alıyor zamanında kendi çok az mı hırçındı.Fatih Terim'e bile kafa tutabilecek kadar liderdi.Peki Fatih Terim ne yaptı onu kadro dışı mı bıraktı,hayır gitti onu takımın beyni yaptı hırsını,zekasını kullandı,ama Hagi kendinde var olan o zekayı maalesef kullanamıyor.Saha içinde makine gibi işleyen adama kenarında ŞARK ZİHNİYETİ'nin esiri ve tesiri altına kalabiliyor.

Kıssadan hisse,Rijkaard'ın hocalığını tartışabilirsiniz ama MAN MANAGEMENT diye bir tabir vardır bilirsiniz o adamda 20 üzerinden 20 iken Hagi de 1 maalesef,kendi idare edilirken iyiydi ama şimdi o başkalarını idare edecek töleransı gösteremiyor.

SONUÇ:Yukarıda ki yorumumdan bağımsız olarak eklemek isterim eğer Baros Hagi'ye şahsi bir küfür etmişşse(sanmıyorum ama) sonuna kadar haklıdır kararında.Ama yine MİSİ olayında ki gibi hocam bu taktik olmuyor tarzı birşeyse o zaman yine duygularının esirisin Hagi,bunu yenemedikçe hep vasat altı bile olamayan antrenörlerden biri olarak anılacaksın.

Baros bu takımın bir numaralı oyuncusu.Gerekirse ayrıcalık yapcaksın.Süperstar dediğin adamın ayrıcalığı olur.Bu adamın herhangi bir sorunu lmuşmu bu zamana kadar. Baros'u harcatmamalı bu taraftar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt