- 19 Kasım 2010
- 8.824
- 3.798
- 1.438
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!
Ya sabir ya sabir ya sabir....
Yok usta bu mesajdan myc çıkmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok usta bu mesajdan myc çıkmaz.
Brot hagi gelince demedimi ŞL Alcam diye??????????? ??????????????
Luce sence defansif olmazmı usta?
Evet... bu hagi bugün sünnet yarın deniz dedi, Liviv'e elenmişiz ama ben araya adamlar koydum ŞL maçlarına çıkıaz bu sene dedi, ben uçururum bu takımı dedi. Haber yaratmayı bu medya dan öğrendiniz hadi bunu anladık ta, bu zeka, bu espiri yeteneği nerden. Çok sütten heralde. Aşırı içmissin.
emrenin ayagini kirmasindanmi bahsediyorsun?
hata olmasinda
İşin aslı şu. Hagi antreman sonunda Baros'tan 5 dakika şut çalışmasını istiyor. Baros direk reddediyor. Hagi tekrar ediyor, Baros "hayır" diyor. Hagi de antremandan gönderip yönetime rapor ediyor durumu.
Baros'un yaptığı terbiyesizliktir. Zaten döndüğünden beri herkesle bir didişme halinde. Hagi'nin güçsüz düşmesini fırsat bilip bu şekilde bir tavır takınması çok çok büyük ayıptır. Sadece Hagi'ye değil Galatasaray' a yapılan bir ayıptır.
Belli ki gitmeyi kafaya koymuş. Yolu açık olsun.
Liviv degil Lviv olması lazım diye biliyorum.
gerets cihanlarlka inamotolarla rekor punla sampiyon oldu.adam bana ön libero alin diye yirtindi ama gittiler dandik adami getridiler.sonrada kovun gitsin
3:1 arkadayken 90 arti 2 de futbolcu degistirmek´le bunun alakasini söylermisin.
Ego problemini aciklarmisin?
Sabri orta saha Cana defans olabilirmi sence?
Insua varken Hakan Balta ilk on bir oynarmi?
Misi konusuna ne diyeceksin?
Yekta bu takimda banko oynayacak adam degilmi?
Anil bir mac oynadi golünü atti sirf Tugay´a tesekkür etti diye Hagi onun önünüde kesti.
Cenk Tosun niye bizi tercih etmedi saniyorsun ? Hagi altinda 15 dk sans bulabilirmiydi?
Bu sayfayi asagi kadar doldururum yüzlerce sey yazarim.
Adam kafasini bozmayin!