Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Liverpool´da adam tek forvet oynadida bizdemi oynayamiyacak?

Bobo besiktasta tek forvet oynuyorda Barosmu oynamayacak.

Kardes adam tam tipik bir forvet.

Yanina santrafor degil arkasina asist yapacak adam (lincoln,misimovic) gerek!

simdi bak liverpoolda oynamis olabilir ama orda okadar anti futbol oynanmiyor.

son maclarimizi izeldin heralde.

adamlar 11 kisi savunma yapiyor antep karabük maclari.

böyle savunmalari nasil kirarsin?

uzun boylu bir santroforun olacak o kesin olmasi gerekiyor ki

hava toplari yazsin, son zamanda kactane kafa golümüz var?

iste ozaman barosda daha faydali olablilir cünkü gözler onda olmaz hep.

ne derseniz deyin bizim ligde GS cift forvetten baska oynamaz.

Baros mu tek forvet oynayamaz? :D Gol atamadigi süre icerisinde sakat oldugunu mu unuttunuz ne yaptiniz? :D Baros Jardel´den sonra Bay Gol dedigimiz tek futbolcu.

fener maçında baros kadroda olmazsa hagi o maçı bitiremez yedek klübesinde,tribünlerin tepkisini anlamıyacak kadar aptal bir adam olduğunu düşünmüyorum hagi nin.hafta arası görecez herşeyi..

3:1 arkadayken 90 arti 2 de futbolcu degistirmek´le bunun alakasini söylermisin.

* Kıçın başın oynamasın adam ol topunu oyna,türübüne oynama.

Ego problemini aciklarmisin?

* Her futbolcunun, her insanın egosu vardır çok muallak birkonu.

Sabri orta saha Cana defans olabilirmi sence?

* Sabri en az Cana kadar orta sahada oynar ama bence ikiside GALATASARAY da oynayacak oyuncu değil.

Insua varken Hakan Balta ilk on bir oynarmi?

* Bu konuda sana katılıyorum.

Misi konusuna ne diyeceksin?

* Bu konuda son günlerde çıkan haberlerden görüldüğü kadar, Misi daha çok Yönetimin kararıyla takımdan uzaklaştırılmış.Bahane olarak disiplin gösterilmiş.

Yekta bu takimda banko oynayacak adam degilmi?

* Bu takımda gelir gelmez formayı kapacak kadar değil, ama oynar.

Anil bir mac oynadi golünü atti sirf Tugay´a tesekkür etti diye Hagi onun önünüde kesti.

* Daha sonraki maçlarda da oynadığını gördük.İnşallah ilerde de oynar.

Cenk Tosun niye bizi tercih etmedi saniyorsun ? Hagi altinda 15 dk sans bulabilirmiydi?

* Cenk tosunu alamadığımız için bu konunun tartışılması yanlış.Gazi antep C.Tosunun kapısında 2 senedir çadır kurmuşlar, A.sezginin bu adamdan şans

eseri haberi olmuş, ama iş işten geçtikden sonra.Gelseydi forma şansı bulurdu.Ama ben yıldızım beni kadroya yazmasan şekil yaparım diyemezdi.

* Kıçın başın oynamasın adam ol topunu oyna,türübüne oynama.

+ bu yorumunu anlamadim. Sana 3:1 arkadayken 90 artida oyuncu degistirmenin manasini alakasini sormustum!

* Her futbolcunun, her insanın egosu vardır çok muallak birkonu.

+ evet herkesin egosu vardir ama herkesin Cavusesku döneminden kalma ego problemi yoktur!

* Bu konuda son günlerde çıkan haberlerden görüldüğü kadar, Misi daha çok Yönetimin kararıyla takımdan uzaklaştırılmış.Bahane olarak disiplin gösterilmiş.

+ Madem yönetim karariydi ne diye Hagi masa oldu?

* Bu takımda gelir gelmez formayı kapacak kadar değil, ama oynar.

+ Gelir gelmez Stancu formayi kapti daha bi icraat göremedik!

* Cenk tosunu alamadığımız için bu konunun tartışılması yanlış.Gazi antep C.Tosunun kapısında 2 senedir çadır kurmuşlar, A.sezginin bu adamdan şans

eseri haberi olmuş, ama iş işten geçtikden sonra.Gelseydi forma şansı bulurdu.Ama ben yıldızım beni kadroya yazmasan şekil yaparım diyemezdi.

+ Galatasarayin basinda kariyerli bir teknik direktör buna Fatih Terimde dahil olsaydi ve bu sahis bizzat Cenki isteseydi Cenk kosa kosa gelirdi bundan emin olabirlirsin.

Onu bunu bilmem ama Hagi insanliktan nasibini alamamis birisidir.

Yav arkadas bu ne sinir bu ne hirs bu ne ego?

simdi bak liverpoolda oynamis olabilir ama orda okadar anti futbol oynanmiyor.

son maclarimizi izeldin heralde.

adamlar 11 kisi savunma yapiyor antep karabük maclari.

böyle savunmalari nasil kirarsin?

uzun boylu bir santroforun olacak o kesin olmasi gerekiyor ki

hava toplari yazsin, son zamanda kactane kafa golümüz var?

iste ozaman barosda daha faydali olablilir cünkü gözler onda olmaz hep.

ne derseniz deyin bizim ligde GS cift forvetten baska oynamaz.

Birkere Gs cift forvet oynayamaz.

Ikincisi o uzun boylu forvete yektadan baska futbolcu isabetli orta yapamaz.

Ne yani getir Kolleri Sabri ona orta yapsin.

Güldürme beni renkdas ya.

Burda hagi yi savunan baya arkadaş var geçmişinden dolayı.bize verdikleri inkar edilemez,istifa etse 3 ay sonra yine ı love you hagi deriz.

Ama iş disiplin konusuna gelirse hagi nin bizde 50 kere kadro dışı kalması gerekirdi lucescu zamanında.hangi avrupa maçı hatırlamıyorum ama glasgow deplasmanı olması lazım hagi oyundan cıkınca luce yi bir dövmediği kalmıştı.luce ne yaptı kadro dışı mı bıraktı?

Lucesu cok akıllı adam dı ki Sergen i tekrar yarattı,adam roma maçında onların totti si varsa bizimde sergenimiz var demişti,misal bu örnekler cok uzar.Ama Hagi de zerre kadar akıl yok.

[video=youtube;araPyIwBqCU]https://www.youtube.com/watch?v=araPyIwBqCU&feature=related[/video]

Bu hareketleri Barcelonada Real Madrid´de yapsaydinya ey Hagi.

en iyisi istifa etmek be hagi olmuyor iste millet iyice nefret duymaya basladi hagiye karsi

bu adamin sayesinde bir cok seyde övünüyoruz öyle video koyupda laf atmakla olmuyor bu isler

tamam iyi td degil belki ama yinede o bizim en büyük efsanemiz

en iyisi istifa etmesi

Yönetimin yapacagi aciklamayi merak ediyorum. Bakalim yiyecek mi.

İşin aslı şu. Hagi antreman sonunda Baros'tan 5 dakika şut çalışmasını istiyor. Baros direk reddediyor. Hagi tekrar ediyor, Baros "hayır" diyor. Hagi de antremandan gönderip yönetime rapor ediyor durumu.

Baros'un yaptığı terbiyesizliktir. Zaten döndüğünden beri herkesle bir didişme halinde. Hagi'nin güçsüz düşmesini fırsat bilip bu şekilde bir tavır takınması çok çok büyük ayıptır. Sadece Hagi'ye değil Galatasaray' a yapılan bir ayıptır.

Belli ki gitmeyi kafaya koymuş. Yolu açık olsun.

.

5 ay yatip ciktigi iki macta hicbirsey yapmayan, sut calis diyince alinan adamlari 9 koyden kovmali.

Burda hagi yi savunan baya arkadaş var geçmişinden dolayı.bize verdikleri inkar edilemez,istifa etse 3 ay sonra yine ı love you hagi deriz.

Ama iş disiplin konusuna gelirse hagi nin bizde 50 kere kadro dışı kalması gerekirdi lucescu zamanında.hangi avrupa maçı hatırlamıyorum ama glasgow deplasmanı olması lazım hagi oyundan cıkınca luce yi bir dövmediği kalmıştı.luce ne yaptı kadro dışı mı bıraktı?

Lucesu cok akıllı adam dı ki Sergen i tekrar yarattı,adam roma maçında onların totti si varsa bizimde sergenimiz var demişti,misal bu örnekler cok uzar.Ama Hagi de zerre kadar akıl yok.

Luce de, Hagi de kazanma hırsından kendine saldıran futbolcuyla, kendisini küçük görüp ciddiyetsiz davranarak hem TD hemde klübünü aşşağılayan topçuyu ayıracak kişilik ve tecrübededir. Aslında başarıyı getiren sadece yetenek ve hırsda değildir. O kadro Hakan'nından, Suat'ına, Ergün'ünden Capone'sine hepsi hem yetenekli, hem hırslı aynı zamanda kişilikli, haddini bilen, zeki futbolcularla kurulu takımdı. O kadroda bulunn onunla çalışan herkez Hagi'nin ne kadar zeki olduğundan, liderliğinden bahsederken sen damgayı vurmuşssun.

Hagi hatalar yapmıştır. Daha da yapacaktır. Aynı kariyerinin başındaki birçok teknik direktör gibi. Sorun ona bu sabrı gösteremeyen yönetim ve sabrı başarısızlıklardan taşmış depresyondaki taraftarın şu andaki psikolojisidir. Aynı yönetim, aynı psikoloji 1996 da olsa Fatih Terim şu an Kasımpaşa'yı çalıştırıyor olurdu. Hagi Terim'i ve onun nasıl başarılı olduğunu görmüş bir adamdır. Zor anlarda oterite kurmak hele hele bu yönetim gibi kaypak bir gurup bile tam arkasında durmazken kurmak çok çok zordur. Oteritenin olmadığı yerde "MAN MANAGEMENT" te olamaz. Zaten kaptansız olan takım arkandan konuşmaya başlar, altını kısa zamanda oyar, sonuçta kaybeden klüp olur. İnanıyorumki Baros bu hareketi kapalı bir ortamda yalnızken yapsa Hagi bu konuyu kişisel almadan halledetmeye çalışırdı.

Tamam sabrınız boğazınızı geçti. Eleştirin istediğiniz kadar, kimsenin size bir diyeceği olmaz. Baros'a Misi'ye tapın istediğniz kadar. Ama bunu bizim Hagi' mizi aşşağılayarak yapmayın. Adam 2 ay sonra zaten yok.

Merak etmeyin Baros'unuz biryere gitmez. Başka hiçbir klüpte bu kadar rahatlığı bulamaz. Ringo'nun ahırı şu an burası.

Ulan yönetim mi düzelsin, üyeler mi düzelsin, rant derdine düsmus taraftar gruplarimi, futbolcularmi, hagimi, biz gene iyi durumdayiz rektaslar.

İşin aslı şu. Hagi antreman sonunda Baros'tan 5 dakika şut çalışmasını istiyor. Baros direk reddediyor. Hagi tekrar ediyor, Baros "hayır" diyor. Hagi de antremandan gönderip yönetime rapor ediyor durumu.

Baros'un yaptığı terbiyesizliktir. Zaten döndüğünden beri herkesle bir didişme halinde. Hagi'nin güçsüz düşmesini fırsat bilip bu şekilde bir tavır takınması çok çok büyük ayıptır. Sadece Hagi'ye değil Galatasaray' a yapılan bir ayıptır.

Belli ki gitmeyi kafaya koymuş. Yolu açık olsun.

İşin aslı öyleyse Baros kesin kadro dışı kalır. Kalmassa hagi istifa etmesi gerekir. Ne olursa olsun Barostan artık Hagi varken fayda gelmez. Adam gitmek istiyorda olabilir. Takımın içinde bulunduğu ortamda, ligde düşmeye oynayan bir takımda artık oynamak istemiyor da olabilir. Büyük ihtimal sezon sonunda gidecekte olabilir. Galatasarayda geleceğini artık göremiyorda olabilir. Ama sahada oynadığı her saniyede elinden gelen mücadeleyi yapan ve bulduğu az sayıda pozisyona rağmen gol atabilen tek adamımız. Bu takımda gol atabilecek 2 oyuncu var Baros ve Servet. Misi kötü, Kewell Kötü- Baros kötü ama Balta-Sabri-Ayhan-Sarp-Kazım-Stancu-Zapata-Serkan iyi öylemi.

baros şu an galatasarayımızın en değerli futbolcusudur ve fener maçından sora akibetinin nolacağı belli olmayan bir teknik direktörün hırsının çaresizliğinin teknik direktörlük mesleğindeki eksikliklerinin yarattığı sinir harbi ve çekememe durumuna verdiği son tepkidir(.)

hagi teknik direktörlüğünde kim sevildiyse oley dendiyse umut bağlandıysa sırtını çevirdi.bkz misi bkz arda hakkında yaptığı açıklamaları bkz emre çolak&anıl dilaver bkz kewell bkz baros. ve bakın bu da son olmayacak.8 10 hafta daha başka bombalar patlayacak.hagi teknik direktörlük kariyerindeki eksikliği,takımında bulundurduğu eksik kalitede ki oyuncularla,haginin futbolculuk kariyerinin altında ezilebilecek futbolcularla kapatmak istiyor. taraftar kimseye I LOVE YOU HAGİ diye bağırmasın,tek hagi o kalsın istiyor...

Zirt pirt sakatlanan adam idmanda huysuzluk yapti diye Hagi'ye kizmanin manasi yok, bunu bu kadar tartismaya da gerek yok. Tartisan arkadaslar memleketi kurtarinca haber versin.

Fazla söze gerek yok. Hagi>>>Diğerleri..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt