Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Arkadaşlar hakılısınız Baros takımın en önemli oyuncularından. Belki kalsaydı Misimoviçte öyle olabilirdi. Ancak unuttuğunuz nokta Bahssettiğiniz kişi Hagi. O hagiki galatasarayla son maçına çıkmadan önce herkesten önce soyunma odasına girip Emre Belözoğlunun kramponlarıyla ilgilenmiş Hagi o kadar futbol tutkunu. yani Haginin babasının oğlunu tanımayacağı bilinen bir gerçekti değilki Baros yada Misi. yaptığı doğrudur demiyorum ancak Hagi getirilirken bunlar göz önünde bulundurulmalıydı.

Futbolda bu tip yaklaşımlar bana göre doğru değil. Hagi'nin tarzı bu deyip bir şeyleri kestirip atamayız. Hagi eğer iyi bir teknik direktör olmak istiyorsa bir karar verirken bir şeyleri süzgeçten geçirerek hareket etmeli. Teknik direktörlerin elinde 25 kişi oluyor ortalama ve bu oyuncularla sürekli yakından ilgilenmek zorunda. Her türlü sorunlarıyla, saha içi saha dışı durumlarıyla ilgilenmek zorunda bana göre. Olayı bilmiyoruz bu yüzden kesin bir şey söylebilmem imkansız ama bir oyuncuyu antrenmandan kovmak, hele ki bu oyuncu o armayı hakeden bir kaç adamdan biriyse bana göre yanlıştır.

Teknik direktörlerin yapması gerekenlerden biri de oyuncuların motivasyonunu olabildiğince yüksek tutmaya çalışmaktır. Tek çözümün antrenmandan kovmak olmadığı da aşikar. Bu dakikadan sonra da Baros'tan iyi bir performans beklersek ne kadar gerçekçi oluruz düşünmek gerek. Profesyonel bu adamlar, çıkıp işlerini yapmalılar diyebilirsiniz ancak Dünya'da bu tip futbolcuyu geçtim insan sayısı bile az. Bu yüzden bu tip olayların devamı bizi daha da kaosa sürükleyecektir.

Hagi'nin yapması gerekende bu yönetim onu göndermeden istifa etmektir ki geç bile kaldı açıkçası.

vallahh libya-mısır gibi isyan çıkaracaz yakındaaa yeterr amaaa......

böyle sacmalık görmedim yemin ederimmmmm ..... bu ne biçim bir teknik adamlık ne biçim futbolculukkk.....

daha çok birlik olacaklarına birbirlerine giderrr yapıyorlarr... merak etmeyin derbiyi bi kazanamayınnn o staddtaan nasıl cıkacaksınız bakalımmmm.... alayına isyannn görürsünüz ozamannnn....

Nasılki fenerden kadıköyde puan almak için Hagi hamlesi o gün için doğruydu. Şimdide fener maçı öncesi Hagiyle yolları ayırmak en doğrusu olur, fenerden puan alma şansımız olur. Yok eğer bu halimizle haftaya fenerin karşısına çıkarsak hiç şansımız yok.

ilginç şeyler olmaya devam ediyor

Hataların çok olsada, iyi bir teknik direktör olmasanda bu konuda haklısın. Tebrikler HAGI

Olaya Hagi diyorsa vardır bir bildiği şeklinde yaklaşanlara diyecek sözüm yok.Hagi benim canımdır ciğerimdir ama hatalıdır.Bunu söylemek zor olmamalı.En kolay şey kestirip atmak,oyuncuyu kazanmamak.

Yıldız oyuncuların çoğunda ego olur, güven isterler.Süperstar olduklarına inanmak isterler.Baros bu klüpte Bülent Korkmaz ile,Rijkaard ile ,Skibbe ile çalıştı.Hepsinin vazgeçilmezi oldu.Hepsinde oynadı ve oynattırdı. Her zaman örnek sporcu profesyonel oldu. Şimdi ne yaptı da Hagi ile papaz oldu.

Herşeyin ötesinde bu adam Ankaragücü maçında senin benim yerime oynadı.Sahada yürüyenlerin yerine oynadı ve sakatlandı.

Kusura bakmayın Baros mu Hagi mi diye bir karar ver deseler bin kere Baros derim.

hagi kovulup tazminat mı almak istiyor anlamıyorum.fb sakat ve cezalı oyuncularını bizim maça göre ayarlarken hagi

en iyi oyuncusunu takımdan soğutmak için herşeyi yapıyor...

ya arkadaslar...

bu idmandaki yedek takım as takım hikayesini birisi bana acıklayabilir mi??? nedir bu efsane durum???

defans ile kaleciyi bir tarafta, orta saha ve forveti bir tarafta oynatırdı bizim hocalarımız...

yoksa bunlar birbirini nasıl zorlayacak?...

servet ile rijkaard arasındaki hikayeyi de buna bağlamıslardı...

bence hikaye bunlar...

sebeb belli... Baros'un da Hagi'nin de durmaya niyeti yok...

nooolursa olsun... cok ta umrumdaydı demeye baslamıslar...

valla kendi adıma konusayım... hangisi giderse gitsin... hatta ikisi birden gitsin.. hatta ve hatta hepsi gitsin...

hic umrumda degil...

dut agacını zamanı gelince oldugu gibi budarsın... tek gövdesi kalır... ertesi sene yepyeni sürgünler taptaze dallar mis gibi meyveler verir...

Zaten "Haginin yaptığı doğrudur demiyorum" dedim ;) gözünden kaçmış. Benim anlatmaya çalıştığım Hagi getirilirken bunların olacağı bilinmiyormuydu diyorum. Haginin yaptığını savunmuyorum ama adamın karakteri bu. Adam UEFA finalinde bile hırsı yüzünden kırmızı kart gördü. onu teknik Direktör yapıyorsanız bileceksinizki bir çok futbolcuyla sorun yaşayacak. Bunlar olmasın diyorsanız yapmayacaksınız. Hoş bu yönetim neyi doğru yaptıki.

Futbolda bu tip yaklaşımlar bana göre doğru değil. Hagi'nin tarzı bu deyip bir şeyleri kestirip atamayız. Hagi eğer iyi bir teknik direktör olmak istiyorsa bir karar verirken bir şeyleri süzgeçten geçirerek hareket etmeli. Teknik direktörlerin elinde 25 kişi oluyor ortalama ve bu oyuncularla sürekli yakından ilgilenmek zorunda. Her türlü sorunlarıyla, saha içi saha dışı durumlarıyla ilgilenmek zorunda bana göre. Olayı bilmiyoruz bu yüzden kesin bir şey söylebilmem imkansız ama bir oyuncuyu antrenmandan kovmak, hele ki bu oyuncu o armayı hakeden bir kaç adamdan biriyse bana göre yanlıştır.

Teknik direktörlerin yapması gerekenlerden biri de oyuncuların motivasyonunu olabildiğince yüksek tutmaya çalışmaktır. Tek çözümün antrenmandan kovmak olmadığı da aşikar. Bu dakikadan sonra da Baros'tan iyi bir performans beklersek ne kadar gerçekçi oluruz düşünmek gerek. Profesyonel bu adamlar, çıkıp işlerini yapmalılar diyebilirsiniz ancak Dünya'da bu tip futbolcuyu geçtim insan sayısı bile az. Bu yüzden bu tip olayların devamı bizi daha da kaosa sürükleyecektir.

Hagi'nin yapması gerekende bu yönetim onu göndermeden istifa etmektir ki geç bile kaldı açıkçası.

Tartışma hakkında bir sürü spekülasyon var bu gidişle bu olayda da gerçek sebebi aylar sonra öğreneceğiz!

Ama kabaca sebep gözetmeksizin bakarsak, Hagi basındaki haberlerden, özellikle yönetimin tutumundan ve sanırım antreman ve maç içerisindeki uygulamalarından dolayı oldukça zayıf düştü, bunu gören ve kendisinde bu cesareti bulan oyuncular da saldırmaya başladı HAgi'ye.

Ben Baros'un gitmek gibi bir niyetinin olduğunu düşünmüyorum, zira gideceği yerde hele de sözleşmesi devam ettiğinden verilecek bonservisi hesaba katarsak ve buradaki vergi sisteminden dolayı eline geçen net parayı hiç bir yerden alamayacağı için gitmek gibi bir çılgınlığa giremez, girerse de buna menejeri izin vermez o yüzde olayın sebebinin Hagi'nin zayıf düşürülmesi ile ilgli olduğunu düşünüyorum ben.

Veeeee asıl sorunun bu tğr hareketlerin sadece bununla sınırlı kalmayacağını ve diğer oyuncuların da sırayla salvoya başlayacaklarını düşünüyorum.

Baros gitmek istemiyor bence adam daha yeni uzattı sözleşmeyi. 3 senedir burda yani bi düzen kurdu kendine iyi kötü. ve bi düşünün baros geldiğinden beri 3 4 t.direktör gördü yanılmıyorsam. nedendir hep sorunlar hagi ile devam ediyor. geldiğinden beri mehmet demirkolun dediği bi söz var; "Enkaz edebiyatına giriyor hagi" diye, geldiğin kulüp Galatasaray ne enkazından bahsediyosunki ? gelmişsin 6 ay olmuş 5 oyuncu almışsın ne enkazı ? Neyse en kısa sürede hagi gider tugay gelir inşallah, tugayı yemiyelim diyenler olabilir ama bu saatten sonra taraftarın pek bişey diyeceğini sanmam tugaya..

Zaten "Haginin yaptığı doğrudur demiyorum" dedim ;) gözünden kaçmış. Benim anlatmaya çalıştığım Hagi getirilirken bunların olacağı bilinmiyormuydu diyorum. Haginin yaptığını savunmuyorum ama adamın karakteri bu. Adam UEFA finalinde bile hırsı yüzünden kırmızı kart gördü. onu teknik Direktör yapıyorsanız bileceksinizki bir çok futbolcuyla sorun yaşayacak. Bunlar olmasın diyorsanız yapmayacaksınız. Hoş bu yönetim neyi doğru yaptıki.

Hayır sizi anladım ben. Yorumumun bir kısmı size hitaben değildi zaten. Anlıyorum sizi ama ben de Hagi'nin kendisini değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Hani bunların bilinmesi gerekirdi diyorsunuz haklısınız ama bir teknik direktörün kendisini değiştirmesi gerekmez mi ? Bence bu noktada önemli olan bu. Özellikle futbolla ilgili herhangi bir konuda görevli olan kişilerin insan ilişkilerinde kendilerini geliştirmiş olmaları gerekiyor. Babam yaşında bir adamı eleştirmek belki bana düşmez ama Hagi bu konuda bana göre çok yetersiz. Teknik direktörler yanılmıyorsam pedagoji eğitimi de alıyorlar, bu yüzden Hagi'nin kendi geleceği için de bu konuda kendisini geliştirmesi lazım. Tarzı sert ancak yaklaşımı yumuşak olan bir çok hoca var.

İrem senin yaşın itibari ile böyle konusmanı anlayabililyorum ama sen doğduğun sene Hagi Galatasaray'a transfer olmuştu. Bizler O'nu daha çok tanır ve severiz. Hagi Baros konusunda haksızdır bence de. Bunu bir sayfa önceki yazımda bulabilirsin ama Hagi'ye defol git gibi kaba cümleler söylenmemeli. Bu O'na ve O'nu seven bütün insanlara saygısızlık olur. Gitmesi gerekiyor ya da Hagi'yi istemiyorum diyebilirsin ama senin kullandığın kelime bence ne sana ne de Galatasaray taraftarına yakışmıyor.

İrem senin yaşın itibari ile böyle konusmanı anlayabililyorum ama sen doğduğun sene Hagi Galatasaray'a transfer olmuştu. Bizler O'nu daha çok tanır ve severiz. Hagi Baros konusunda haksızdır bence de. Bunu bir sayfa önceki yazımda bulabilirsin ama Hagi'ye defol git gibi kaba cümleler söylenmemeli. Bu O'na ve O'nu seven bütün insanlara saygısızlık olur. Gitmesi gerekiyor ya da Hagi'yi istemiyorum diyebilirsin ama senin kullandığın kelime bence ne sana ne de Galatasaray taraftarına yakışmıyor.

Hagi'ye ''defol git'' diyen çocuklara ceza yok mu? Bu kadar, ele ayağa düşürmeyin bu adamı, ayıptır!

Ya bizim takımda Robinho varda benim haberim mi yok.Kim oynayacak şimdi ilerde .Onca kadro dışı bırakılacak adam varken Baros. Biz bu futboldan anlamıyoruz herhalde. Amaç ne burda Hagi. Lütfen efsane kal seni çok seviyoruz sevgimizi nefrete dönüştürme git kendini de bizide yakma.

Artık kabak tadı verdi yeter ya. Takım mı tutuyoruz çile mi çekiyoruz belli değil. Bir yandan yöneticisi bir yandan futbolcusu öbür yandan da hocası sıktı artık...

Ya adam gibi işinizi yapın ya da çekin gidin kardeşim bu nedir? Geldiğinden beri kaçıncı oyuncu harcama girişimi bu Hagi'nin ya. Şu takımda zaten top oynayan oyuncularla iş yapmayanlar o kadar keskin çizgilerle ayrı olmasına rağmen hangi futbolcu kaliteli Hagi direk onların üzerine oynuyor...

Baros ne yapmış? Çıksın açıklasın o zaman yeter ya. Adamlar teker teker takımdan kesilir, satılır ama kimse birşey söylemez ne ala memleket. Acaba Baros'un da yıllık ücreti yönetime fazla mı geldi?

Hagi'yi severim sayarım ama yetti artık. Sıktı baydı kabak tadı verdi. İlk geldiğinde Hakan Yakın, Ümit Karan, Saidou az buçuk da Ribery'e yaptıkları şimdi de bu gelişinde Misimoviç, Elano, Insua, Baros... Bu adamların sana söylediklerini beğenmiyorsun da hocam sanki kendin futbolcuyken çok normal bir adamdın. UEFA finalinde gider adama yumruk atar atılır, hakemin suratına tükürür ayağına basar, hocası oyundan aldı diye yapmadığı hareketi bırakmaz... Bu yaptıklarını şimdiki bir futbolcu yapsa direk kadro dışı bırakırsın bir daha da takıma almazsın. O zaman biz de sana aynılarını yapsak acaba bu kadar başarıları kazanabilirmiydik? Sana gösterilern toleransın 10'da 1'ini şu zor dönemimizde üstelik birşeyler yapmaya çalışan adamalara göstermiyorsun.

Hocam bizi istemiyorsan sıkıldıysan söyle bu işi bitirelim. Ama kendini zorla kovdurmaya çalışmak ya da zorla saydırmaya korkutmaya saygı duyurmaya çalışmak olmuyor. Zorlama hareketler sana hiç yakışmıyor...

Artık kabak tadı verdi yeter ya. Takım mı tutuyoruz çile mi çekiyoruz belli değil. Bir yandan yöneticisi bir yandan futbolcusu öbür yandan da hocası sıktı artık...

Ya adam gibi işinizi yapın ya da çekin gidin kardeşim bu nedir? Geldiğinden beri kaçıncı oyuncu harcama girişimi bu Hagi'nin ya. Şu takımda zaten top oynayan oyuncularla iş yapmayanlar o kadar keskin çizgilerle ayrı olmasına rağmen hangi futbolcu kaliteli Hagi direk onların üzerine oynuyor...

Baros ne yapmış? Çıksın açıklasın o zaman yeter ya. Adamlar teker teker takımdan kesilir, satılır ama kimse birşey söylemez ne ala memleket. Acaba Baros'un da yıllık ücreti yönetime fazla mı geldi?

Hagi'yi severim sayarım ama yetti artık. Sıktı baydı kabak tadı verdi. İlk geldiğinde Hakan Yakın, Ümit Karan, Saidou az buçuk da Ribery'e yaptıkları şimdi de bu gelişinde Misimoviç, Elano, Insua, Baros... Bu adamların sana söylediklerini beğenmiyorsun da hocam sanki kendin futbolcuyken çok normal bir adamdın. UEFA finalinde gider adama yumruk atar atılır, hakemin suratına tükürür ayağına basar, hocası oyundan aldı diye yapmadığı hareketi bırakmaz... Bu yaptıklarını şimdiki bir futbolcu yapsa direk kadro dışı bırakırsın bir daha da takıma almazsın. O zaman biz de sana aynılarını yapsak acaba bu kadar başarıları kazanabilirmiydik? Sana gösterilern toleransın 10'da 1'ini şu zor dönemimizde üstelik birşeyler yapmaya çalışan adamalara göstermiyorsun.

Hocam bizi istemiyorsan sıkıldıysan söyle bu işi bitirelim. Ama kendini zorla kovdurmaya çalışmak ya da zorla saydırmaya korkutmaya saygı duyurmaya çalışmak olmuyor. Zorlama hareketler sana hiç yakışmıyor...

:005:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt