- 4 Ağustos 2009
- 83.739
- 62.410
- 5.093
Bildiğimiz şeyleri söylemiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih terim o zaman dünyanın en şanslı hocası mı oluyor?
Yenilmeden uefa kupasını kazanan tek hoca, taktikden anlamayan hoca. Mucize yani .
He he yav .
Aynen öyle kardeşim neyi inkar ediyorsunuz hala ? Yahu Terim gitti bir sene sonra Lucescu Madrid ile karşılaşmasa muhtemelen CL'yi alacaktı,öyle muazzam bir kadroydu o...
O kadar büyük teknik direktörse neden 2.döneminde s.çtı sıvadı amiyane tabirle...Yaratmışsınız kendi kendinize bir mit , onla oyalanıp duruyorsunuz...
He tamam kardeşim. Iyiki 2ci döneminde başarısız olmuş adam yoksa elinizde bir şey kalmayacakdı. O bam bam diye eleştirdiğiniz system ne kadar zor olduğunu bide leverkusen hocasına sorun.Aynen öyle kardeşim neyi inkar ediyorsunuz hala ? Yahu Terim gitti bir sene sonra Lucescu Madrid ile karşılaşmasa muhtemelen CL'yi alacaktı,öyle muazzam bir kadroydu o...
O kadar büyük teknik direktörse neden 2.döneminde s.çtı sıvadı amiyane tabirle...Yaratmışsınız kendi kendinize bir mit , onla oyalanıp duruyorsunuz...
bizim türk oyuncular taktikten anliyorlar mi da adam taktik hakkinda konussun?
Her T.D.'in kötü dönemleri olabilir.
Türkiye Ligi için en iyi t.d. Terim.
Kadro cok iyi olunca, büyük bütceyle Terim basarili olur. Ama düsük bütceyle, 2 dönemki gibi basarili olamaz.
Frank de boer da ne rezil top oynadi beFRANK DE BOER: “GERÇEK BİR MEGALOMAN”
Galatasaray’ın eski futbolcularından Frank De Boer da, 2008 yılında verdiği bir röportajda Fatih Terim’le ilgili ilginç ifadeler kullanmıştı. De Moer, "2000 yılında kazanılan UEFA Kupası'ndan dolayı bana göre başı hâlâ göklerde, bulutların arasında geziyordu. Ama şunu söyleyebilirim ki, çok mükemmel bir antrenör değildi. Kendisi futboldan çok dış görünüşüyle meşguldü. Benim hiçbir yerde görmediğim bir şeydi. Yarım sezonluk bir dönemde aynı kıyafetle diğer antrenmana çıktığını görmedim. Bu gerçekten inanılmazdı. Tam anlamıyla gerçek bir megalomandı” diye konuşmuştu.
☆$☆