GSC Scout # Bas Dost

Taha Tekler

What a come back!
Büyük Kaptan
Bas Dost, Hollandalı futbolcudur. Şu an Club Brugge takımında forma giymektedir. 2011-12 sezonunda Heerenveen formasıyla attığı 32 golle Eredivisie'de gol kralı oldu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Alamayiz ...pl den bi kac takim istiyor onu 15-20m arasi oraya gider

Wolfsburg dan resmi aciklama geldi bugun: Dost satilik degil!

Simdilik imkansiz.

Ayrilmak istiyor benim bildigim, EPL den havada karada kaparlar bunu.

DBO23p6XoAAI_UG.jpg:large

yeryüzündeki en iyi forvet

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim icin halen cöptür. Bundesliga da bir halt beceremedi . Ustelik bizim gibi orta acma ozurlu bir takim icin resmen zehirdir
Nasıl beceremedi yav. Bir ara coşuyordu herif gol atmaktan. O Wolfsburg'un ikinci mi ne olduğu sezon.

sent via GSC

Iyi boş kaleyse golleri saymayalım o zaman aynı Sneijderin asistlerini saymayanlar gibi.

sent via GSC

Bos kaleye gol atan oyuncu iyi oyuncu mu oluyor

Hollanda Milli Takimina da fazla cagrilmiyor

Bu arada bu konuyu da sneijder'e bagladin ya daha ne diyim :D

Sneijder'in kotu oynamasina sevinen biri varsa Galatasaray'li degildir, biraz objektif yorum yapin, sneijder'in 2 yildir bir bok yaptigi yok, buyuk, maclarda hayalet gibi oynuyor, biz sneijder'e neden yillik 5m veriyoruz, buyuk maclarda etkili oynasin ve iyi performans gostersin diye, selcuk nasil 2 yildir kotu performans sergiliyorsa sneijder de aynisi

Konuyu Sneijdere baglamadim. Sadece onun asistlerini begenmeyip saymayanlar vardi ona ithafen yazdim.

Bos kaleye gol atmak ne demek yav. Wolfsburg da da o kadar kötü degildi, sadece bos kale demek haksizlik olur. Ben cok iyi hatirliyorum adam ligde bir ara cosuyordu 2'ser 4'er gol falan atiyordu.

Adam leblebi gibi gol atiyor ama "bos kaleye gol atiyor" diye kendiniz bir sey uydurup sonra bunu argüman olarak kullaniyorsunuz.

Geri
Üst Alt