Başakşehir Asbaşkanı Mesut Altan'dan Irfancan Açıklaması!

Şikebahçeli olduğu zaten belliydi. ali başkan araya gir de bunlar fiyat yükseltsin açıklaması bu. Avrupa’dan bir takım almak isteseydi çoktan alırdı ve Irfancan Türkiye’de sadece bizde oynamak istediğini çok iyi biliyor. Göksel ne diyorsa o önemli. Bunu salın gitsin.

Bu adamin ne soylediginin bir gram önemi yok. Oyuncuya modern köle gibi davranamaz ne olursa olsun. Klasik Ali Dürüst'ün ilgilenmiyoruz açıklamaları kafası işte. Karalar bağlamayın bana göre İrfan kesin olarak gelecek bize.

Bu irfan olayı kabak tadı vermeye başladı. Bırakın vermiyorlarsa vermesinler. En fazla 5m euro edecek topçuya bizim andavallar sırf hoca istiyor diye 12 falan verir. Ondan sonrada vay anam para yok

İrfanı kim alıyorsa alsın. Ben Avrupaya 10 milyona gideceğine ihtimal vermiyorum. Büyük kulüolerin ilgisi yokmuş ki scout raporlarının olumsuz olduğunu duymuştum. Bunlar hep bize büyük kazık sokma dertleri bu. Biz almazsak %999 fbye gidecek ve öyle 10 milyona falan değil 4+çöplerle dolu bir takasla gidecek. Bunları biz çok iyi biliyoruz.
Ama benim üzüldüğüm başkanın tam kadro bunların ayağına gidip yinede alamaması imaja ciddi bir darbedir. Keşke gitmeselerdi. Sırf bu nedenle almak zorunda kalabilirler.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendimizi bu duruma düşürmeye gerek yok
İrfan tamam iyi oyuncu ama olmazsa olmaz biri de değil

Başkan sadece teknik direktörle anlaşma sağlandıktan sonra, el sıkışmak için gider, o da belki
Onun dışında oyuncu transferi için falan bir yere gitmez
Adamlar ayağına çağırması terbiyesizlik, dalga geçiyor bile olabilirler

Hem haddinden fazla para verilen kim olduysa hep altında kaldı, istenen faydayı sağlamadı

Muhtemelen Fenerlidir. Kuyruk acısı var. Kendince racon yapmış ama Göksel tamam olur, bu dallama da kaba etinin üstüne oturur.​

Hangi formülle olursa olsun bu adamın bize maliyeti 5-6'dan az olmayacak.
Yokuş yapıyorlarsa almayın gitsin, dünyada topçu mu kalmadı ?
Gerçekten bir scout ekibimiz varsa, bu paralara İrfan'dan iyisini bir zahmet bulsunlar.

Fb ye verme fantezisi vardır yadırgamamak lazım

Bu piyasada irfan can 10 milyon eder de bizim artık maksimum bonservis 5 maksimum maaş 2 milyon diye tüzüğe işletmemiz lazım kural koyup bu ekonomik dar boğazdan çıkışın başka yolu yok.
Victoria flerquin perez bunlar hep kiralıktı fenerin 5 kat pahalı kadrosunu geçip şampiyon olmuştuk. yine oluruz para saçmadan ekonomik takımla baskı hissetmeden şampiyonluk çok zor değil.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamın Perşembe günü ki transfer görüşmesinde bulunmadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Göksel bunlara kulak vermez. Kendi doğru bildiğini yapar ve Irfan'a verilen sözünü tutmaya çalışır.

Kim ki bu? Bağlana bağlana bu programı mı bulmuş? Başakşehir kulübünün böyle bir adamdan haberi var mı? Reklam yapacak tweetçi bulamamış mı?

Kafam da deli sorular.

Uza. Ayı.

A%2B%20Gallery_2.webp

Geri
Üst Alt