Başakşehir, Emre Akbaba İçin Girişimlerini Sıklaştırıyor!

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
176476.jpg

Medipol Başakşehir, Alanyaspor'un başarılı orta sahası Emre Akbaba'yı renklerine bağlamak istiyor.

Şampiyonluk yarışında 53 puanla ikinci sırada yer alan Medipol Başakşehir, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı.

Fanatik'in haberine göre; İstanbul ekibi, Aytemiz Alanyaspor'un yetenekli oyuncusu Emre Akbaba'yı kadrosuna katmak için masaya oturmaya hazırlanıyor.

Milli oyuncuyu ara transfer döneminde de kulübü Alanyaspor'dan isteyen Başakşehir, Emre için 3 milyon euro artı Mehmet Batdal teklifinde bulunmuştu.

Bırakmayalım bu adamı şunlara

Ortaya karıştırıp daha fazla paraya iteleme işleri

Bu Alemin Tek Kralı

Mossoro ya da Emre yerine istiyorlar, onlar için çok iyi bir hamle olur.

Emre iyi bir yerli oyuncu tek eksiği fizik olarak zayıf olması, onu da geliştirebilir.

Şu küçük takımın küçük oyuncusunu biri alsında bize kitlemesinlerin.
yabancı sinirlamasinin olmadığı bu zamanlar da böyle çapı belli yerlilere para basmak akıllıca değil.
11 iyi 3 tanede vasat yabancı alıp geri kalanları altyapı ile doldurmak gerekiyor

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Eger illa yerli bir on numara alacaksak asagidaki reis gelmeli

2335C11B-B424-4A2A-A0ED-54D9222B97F7.webp

2019 da sözlesmesi biten bir adam icin 3 Milyon vermek kerizliktir benim gözümde.

Aynisini Eren de yaptik, Tolga da yaptik. Akillanmisizdir umarim diyordum ama yaniliyormusum maalesef.

Bizde ilk 11 oynayacak kapasitede görmüyorum kendisini, yedek icin düsünülen bir adam icin maddi durumumuzu da göz önünde bulundurursak 3 Milyon kesinlikle fazla.

Son düzenleme:
Takasta Endoğan, Ahmet, Carole, Eren, Tarık ve Selçuk verilsin. Emre bize gelmeli.

kendisini bir yandan çok beğeniyorum,diğer yandan da Mehmet Topuz havası alıyorum. Alanya'da az-çok maçlarını izliyorum, her topun kendisinde olduğu,bazen saçma sapan yerlerden şut çektiği ve bu yüzden eleştirilmediği bir oyuncu.

Yetenekleri,istatistikleri çok iyi ama bu durum kuşku yaratıyor. Bundan 9-10 sene önce Topuz belki Akbaba'dan çok daha iyiydi Kayseri'de. Ama nasıl fiyasko oldu gördük.

Büyük takımda oynayabileceğini zannetmiyorum Emre'nin malesef,Soner Aydoğdu ve Deniz Türüç daha iyiler bence,Emre'yi bunlar alsın Kerim'i biz alalım,Deniz+Kerim F yerli rotasyonu içşn yeterli

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük takımda oynayabileceğini zannetmiyorum Emre'nin malesef,Soner Aydoğdu ve Deniz Türüç daha iyiler bence,Emre'yi bunlar alsın Kerim'i biz alalım,Deniz+Kerim F yerli rotasyonu içşn yeterli

Renktas Kayseri Deniz'i öyle ucuza birakmaz 3 büyüklere bence. Talep edeceleri parayi da hayatta etmez. En son 10 Milyon falan diyordu baskanlari.

Renktas Kayseri Deniz'i öyle ucuza birakmaz 3 büyüklere bence. Talep edeceleri parayi da hayatta etmez. En son 10 Milyon falan diyordu baskanlari.
Turşusunu kurarlar o zaman,Deniz'de şampiyonluk sevinci yaşamak varken 10.luk için tırmalar, iş Deniz'de bitiyo

Fatih Hoca seneye de takımı 4-3-3 formasyonunda oynatacaksa bize gelmesine gerek yok.Bize orijinal merkez orta sahalar lazım.Başakşehire hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt