Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun Neden Küfür Ettiğini Açıkladı

Adamın yıllardır arkasında nasıl bir destek varsa ne yaparsa yapsın hiç bir şey olmuyor.

Galatasaray fetöcü diyorlar Arif ve Hakan yüzünden, Fener'in daha fazla ifşa olmuş topçusu olmasına rağmen bunların dokunulmazlığı var herhalde kimse konuşmuyor etmiyor çünkü Emre'yi.

Ananas ektiğimin evladı mı, sizlere anca bunun gibi karaktersizler yakışır işte

Bu ülkede her şey olursun ama rezil olamazsın öyle iğrenç bir ülke olduk. Çalanlar dövenler sövenler hep pişkin artık insan kalitemiz rezalet

Bu adamın hala futbol dünyasında olabilmesinin sırrını feto ile ilişkisine bağlıyorum itirafçı olursa canı yanabilecek insanlar var demekki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yabancı uyruklu ise neden Türkçe küfür ediyor ki? İngilizce ve italyacasi da çok iyidir

ulan 1 ay önce ana bacı kutsaldır diyordun sana küfredilince:ROFLMAO::ROFLMAO: herif milletin anasından girmiş ölüsünden çıkmış(arada sizin ölünüzü s..... diyor. adam nekrofil herhalde!)

bu herif degilmiydi ya analara kufur edilmesini dogru bulmuyorum diyen

daha 2-3 hafta once

hiyar agasi simdi ise anani ederim den baska laf duymuyorsun

Ben de neden küfrettiğini açıkladılar derken çocukluğuna falan indiler sandım.

"Anneme eşime kimse hakaret edemez" demişti! Emre Belözoğlu ağza alınmayacak sözlerle koridoru inletti

Spor
Toto Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir, deplasmanda Giresunspor'u 4-2'lik skorla mağlup etti. Cezası nedeniyle kulübede yer almayan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, karşılaşmayı locadan takip etti.

AVAZ AVAZ BAĞIRDI​

Maçın ardından sosyal medyaya düşen görüntüler gündemi altüst etti. Belözoğlu'nun ağır hakaretleri, loca kapısının önünde bekleyen bir taraftarın kamerasına yansıdı. Bir taraftar, genç teknik direktörün avaz avaz bağırarak hakaret ettiği anları kayda aldı. Loca kapısının açılmasıyla kayıt noktalandı.

Edilen bazı küfürler:

anasını si..... o..... evladı
senin ananı si.........
si......... ananın a...q....
si.... hepinizi ananı da alıp koy......

[Spor Haberleri]

Emre'yi 2 cümleyle özetleyelim.

"Anama küfredenin anasını ....rim. Anneler kutsaldır."

Ha tamam o zaman. Yine mağdur olduğu için kufretmiş!..

Yabancı uyruklu adam bile gelip hakaret etmek ve fiili saldırıda bulunmak için bunu buluyor nedense?!..Ama olsun ben ikna oldum; kesin müstehak olmuştur muhatabı!..

Bu nasıl açıklama. Özrü kabahatinden beter. Haa yabancıysa tamam o zaman mı diyeceğiz yani

Böyle her yaptığı yanına kaldığı için bu tarz davranması normal. Ama bu devran dönmeli. Dönecek de!

Emre’nin neden sevk edilip ceza almadığı konusunu biri kaşıyacak mı acaba?

Bunun çükü başına bela; penetre etmediği delik-yarık kalmadı vesselam!..Biri kesip atsa da hem o deliklerin sahipleri, hem kendisi, hem de futbol kamuoyu kurtuluverse keşke bu illetten!..

Kimse de bir yaptırım uygulayamıyor. Memlekette eski Fetöcü, sonrasında şartlar değişince sağlam biatçı AKP li olmaktan daha üst bir kimlik olmadığının, s.kip sokan canlı timsalidir kendisi. Koskoca Fatih Terim bile bizzat ifade ettiği üzere, bu çakal vasıtasiyle Arda Turan' ı 'kerhen' MT kadrosuna almaya mecbur bırakılmıştı. Arda sevimsizinin el-etek öpmek suretiyle yeniden gönlünü kazanması sonraki mevzudur...

Geri
Üst Alt