Başakşehir - Galatasaray Maçının İddaa Oranları Açıklandı

Serkan Gürkan

10 Numara!
Başakşehir 2,20
Beraberlik 3,20
Galatasaray 3,40

Şampiyonluk Oranlarıda Güncellendi

Başakşehir 2,10
Galatasaray 4,00
Beşiktaş 4,00
Kasımpaşa 17,00
Trabzonspor 40,00
Fenerbahçe 150,00

Beşiktaşa da o kadar oran verdiler noldu? Taraftarlarına rağmen hakem yardımıyla aldılar maçı. Taraftarsız olan bu takımdan korkmamak lazım.

Valla son maçları göz önüne getiriyorum da başakşehir bize gene bi 3 sallar gibime geliyor.

Beşiktaşa da o kadar oran verdiler noldu? Taraftarlarına rağmen hakem yardımıyla aldılar maçı. Taraftarsız olan bu takımdan korkmamak lazım.

Valla benim korkum bizim takıma selçuk , eren , ahmet oynuyor rakip zaten 1 gol atmış olarak maça başlıyor bunların sayesinde.

İki farklı (HC) Başakşehir galibiyetine 4,20 veriyor...

2,5 Gol
Alt 1,75
Üst 2,05

Valla benim korkum bizim takıma selçuk , eren , ahmet oynuyor rakip zaten 1 gol atmış olarak maça başlıyor bunların sayesinde.
Belhanda,emre,donk hariç tüm takım dönmüyor mu o zaman selçuk ahmet falan oynamaz. Ereni oynatır ama.. :mad:Hocada zaten zorunluluktan 3 lü oynattığını açıkladı tedesco falan hikayemiş. Ümidim var bu maçı al şansını devam ettir diğer türlü çok zor.

6-7 falan olması lazım bizim oranın,en son ne zaman kazandık başakşehir deplasmanında? Hem skor hem futbol olarak sürekli eziyor adamlar kendi sahalarında.

Geri
Üst Alt