Başakşehir Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Nelson kız arkadaşının doğum sancılarından dolayı özel İzin almış onun için kadroda yok

solda kerem olmalıydı, onu dinlendiriyorsak da zaha olmalıydı. barış orada etkisiz olur

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam da Kerem'in bu güne kadar sürekli 11 oynaması ve genelde 90 dakika sahada kalması dinlendirileceği ve dinlendirilmesi gerektiği de çok netti. Mertens, Kerem A,Nelsson'un bu maçta ilk 11 olmaması mantıklı bir karardı. Nelsson'u biraz kafasını toplaması lazım o yüzden bu maçta oyuna almayı da düşünmediği için kadroya almamıştır. İ
Nelson'un karısı hamileymiş diyen de var.

Kerem'i İstanbul maçında dinlendirirdim ben olsam

Kerem yok diye sevinenler solda barış oynuyor:D:D İkinci yarı keremi ararsınız girsinde maçı alsın diye.

Kerem'e kesik olarak değil 3 gün sonra bi maç daha var - gerekirse oynatırım dinlensin gözüyle yedeğe çektiğini düşünmekteyim

Barış yerine Kerem olmalıydı Kazimcan'a şans verilmesi olumlu.

Üretkenlik sorunu yasayabiliriz kerem olmadigi icin

Ama rotasyon gerekiyordu

Kazimcan’in da artik ilk 11 olmasi olumlu

En azindan daha temasli bir oyun olur sol kanat ta

tebrik ederim hocam işte doğru tdlik budur korkmadan yap bunları
çık kalıplarından
çık ki gelişesin

skor ne olursa olsun doğru tdlik budur

yenilsekde eleştirmeyeceğim (oyuncu değiştirmede yine gecikmeler olursa hariç)

birazda 4231 kalıbından çıkarsan müthiş olur 👍

küfredecek adam kalmadı o yüzden
taraftar olarak şımardık. transfer döneminin ortasından beri söylüyorum. rekorlar kırarak onca şeye rağmen şampiyon olmuşuz. ön elemeden clye katılmışız. takım yıldızlar topluluğu ama sanki 2009-2010 dönemindeyiz de öyle bir olumsuzluk memnuniyetsizlik var. bir daha ne zaman gelecek bunca iyi topçu. kaç tane erden timur gibi yöneticimiz oldu geçmişte. hatası sevabıyla iyi bir süreç geçiriyoruz. olumlu taraflarına odaklanmak yerine sürekli olumsuzluk pesimistlik kovalıyor taraftar. rahatlık cidden batıyor

Orta sahamız ayni oyunu oynayacaksak yine zayif. Ama ayni oyunu oynayacaksak. Ziyechten Mertensin yaptığı ön alan baskisi beklememek lazım. İkinci yari muhtemelen Zaha ve Ndombele girer. Burdaki soru işareti eğer set oyunu oynayacaksak Barış ve Tete yıpratır rakibi. Top bizde kalir teknik gücümüz yüksek. Gölüde bulur baskıda kurarız. Orta saha geçiş oyununda zayif set oyununda güçlü. Pas yapabilen top tutan bir Orta saha var. Tabi oyun planı böyle ise. Klasik Okan Buruk futbolunu oynamaya calisirsak sıkıntı yaşarız. Kayseride de Çağdaş ile aynısı oldu... Ama sanırım daha risksiz oyniycaz bu maç. Set oyunu görcez diye ümit ediyorum

Geri
Üst Alt