Berk Altuntaş
Parçalı Üye
- 29 Nisan 2019
- 4.643
- 2.694
- 1.198
Arda’yı beklerdim şahsen ama Kaan’ı kaybetmek istemedi hoca belli ki. Onun dışında Bodo maçını düşünerek rotasyona gitmesi iyi. Lemina,Yunus,Jakobs, Osi dinlensin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hafif rotasyona isyan etmeye gerek yok anlamında yazdım üstadTamamdır şimdi napalım bununla ilgili. Kazanmaya devam etmen gerekiyor ya ligde rakip bu yüzden yok ya kral.
lemina ve jacobs icin eleştiren oldugunu sanmıyorum ama 75 mılyon verdigimiz forvet niye oynamıyor üstekli adam moralli ve cok formdaRotasyon kesinlikle dogru karar
Madem avrupa da basari istiyoruz her cl takimi gibi bizde rotasyon’a alismaliyiz
Jacops’u iki üc mac üst üstte oynatirsak gecen sezon oldugu gibi sakatlik problemi yasar cünkü kariyeri boyunca bu problemleri yasadi
Lemina’yi da dogru kullanmaliyiz cünkü agrilari oldugu gibi bantlarla oynuyor her mac
Rotasyon yapacak kadromuz var,yapmazsak sezonun belirli bir döneminden itibaren sürekli oynayan oyuncular fiziksel gerileme yasarlar
Rotasyon yap, ona itiraz yok ama Kaan nedir? Basaksehir'den Arda'ya forma veremeyecek sekilde me korkuyorsun? Ayrica Osimhen neden yok? Adamin mac ricmi kazanmasi lazim.Rotasyon kesinlikle dogru karar
Madem avrupa da basari istiyoruz her cl takimi gibi bizde rotasyon’a alismaliyiz
Jacops’u iki üc mac üst üstte oynatirsak gecen sezon oldugu gibi sakatlik problemi yasar cünkü kariyeri boyunca bu problemleri yasadi
Lemina’yi da dogru kullanmaliyiz cünkü agrilari oldugu gibi bantlarla oynuyor her mac
Rotasyon yapacak kadromuz var,yapmazsak sezonun belirli bir döneminden itibaren sürekli oynayan oyuncular fiziksel gerileme yasarlar
.Sane nin maçı olmaya aday