başakşehir maçında arda turana yapmamız gereken

Yapılması gereken belli

s-bedc9b16eb1547e9cce44ef3f76003718dd375db.jpg

Tineriniz batsin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

ne küfür edilsin ne de yuhalansın ADAM yerine koyup uğraşmaya gerek yok biz işimize bakalım.

Küfür ve hakaret ne işe yarayacak? Terbiyesizce olmasının yanında boşuna eline malzeme vermiş oluruz, malum mağdur edebiyatı işini çok iyi yapıyorlar.

Ben farklı düşünüyorum. Dediğiniz gibi vedalaşmış olmasına şaşırmıyorum. Çünkü gideceğini Galatasaray camiası ve taraftarı biliyordu. Kalması mucize olurdu. Galatasaray kaptanına o dönem sahip çıkamadı. Saçma sapan tv kanallarına malzeme oldu. Kusura bakmayın arkasında duramadık ve gitmesine engel olamadık. Bu adam para kazandırarak gitti ve her zaman Galatasaray hakkında olumlu konuştu. Yaptığı açıklamalar çarpıtılarak olumsuz algı yaratıldı. Yine koruyamadık hatta ateşe odun attık. Arda hatalıdır ama tek başına değil. Ayrıca ne yapmasını bekliyorduk ? Galatasaray istemiyor diye futbolu mu bırakacaktı ?
Sinema kapatıp malzeme verecek ama arkasında taraftar duracak öyle mi? Peki neden? Taraftar mı verdirdi ona o zaman verdiği malzemeleri.

dünyanın en saçma fikri =)

arda sadece yuhalanır başkada bir şey olmaz.

Hiç bir şey yapılmasın.
Tanju çolak gibi yok olup gitsin sadece ilerde camiamız için.

[FONT=&quot]Metrobüste metro [/FONT][FONT=&quot]da İBB ye akbil kaptırmayın ha kaçak geçin [/FONT]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arda bence Emre gibi her maçta yuhulanacak Türkiye de

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reaksiyon, geldikten sonraki aciklamalarina gore degisir

Alkislanabilir yuhalanabilir

Ama bu artik bir seyi degistirmez

Kafa yormaya degmez

Taraftar olarak istemeyen biziz bu adamı,o da farkında bunun. Başakşehir'e gitti olay bu.

Hiç bir şey yapmayip adamdan saymamak en büyük ceza olur. Sallayın gitsin kekoyu.

Ben beğendim vallah fikrini

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Abisi Fenere gittiğinde pek uğramamıştı bizim stada hep sakatlık falan filan,bu da öyle olur muhtemelen.

İmparator Fatih Terim tezahüratı yeterlidir.O apaçiye en büyük ceza hiç miklememek.

Mahir ölçmüş biçmiş tartmış ve müthiş bir öneride bulunmuş, gerçekten muazzam.

Geri
Üst Alt