Başakşehir Maçının Hakemi Belli Oldu!

varda kim olacak hakketen onu bilip ona göre yorum yapalım bu maç için.

Ali palabiyik da kizaga cekilmis . Bazen mhk ye kiziyorum ama sonra ne yapsinlar diyorum

Adamlar huseyin ile halis e baya zamandir mac vermiyorlar , simdi de belki o kadar uzun olmayacak ama ali palabiyik a gorev vermemisler

Ama baktigin zaman mete kalkavan , firat aydinus da ayni seyleri yapti , hatta cuneyt cakir

E kim yonetecek bu maclari , genc hakem diyoruz , orada eksikler hakem yetistiremiyorlar kabul , ama genc hakem genc oyuncu gibi bir sey degil ki

Kulup genc oyuncu oynatir performans alamaz , neyse der gecer , ama mhk genc hakem koyar , hakem maci batirir , "guvendik tamam genc kardesimiz , kafasinda seytan yok ama bizim sampiyonlugumuzu gitti x takima verdi" derler , o adam da kaybolur gider

Mesela uefa takip ettigim kadariyla , hatalari cok da avrupada benimsenmeyen 2 turk takimina karsi olmasina ragmen 2 hakemi baya sildi , hic ivan bebek ve craig thompson denen hakemleri goruyor muyuz ust duzeyde

Ama onlarin hakem havuzu cok genis . Biz ayni adamlara mecbur kaldik tam manasi ile cikmaz sokak

Koyup geçeceğimiz bir mısabama hakem darketmez

Nasıl olayım elegan bir şekilde fakmaya devam kardeşim. Halimi hatırımı soruyorsun böyle arada gönlümü hoş ediyorsun.
At ağızlıda olsan manyak da olsan severim seni bilirsin, halini hatırını sorarım her zaman. İyi forumlar diliyorum.

At ağızlı da olsan manyak da olsan severim seni bilirsin, halini hatırını sorarım her zaman. İyi forumlar diliyorum.
hqdefault.jpg

Geri
Üst Alt