Başakşehir Maçının İlk 11'i Belli Oldu

Muslera
Tarik Koray Hakan Telles
Melo Emre
Bruma Sneijder Olcan
Umutu

T.D. Arif U.

5 yabanci oynama hakki varken 4 yabanciyla oynuyor

bwhahahhahaha

Prandelli: "Hedefmiz Türkiye Kupasi. Bruma yi Kupa maci icin sakliyoruz"

Sülalesine ne kadar zevk aldırdığını düşünüyordur şuanda. Bildiğim bütün Galatasaraylılar sülalesine giydiriyor çünkü.

abi kafayı sıyıracam yemin ediyorum, işide katılacam bu adamın yüzünden o kadar nefret ettirdi artık. hayatımdan soğudum intihar edecem anasını satayım. Gözlerimi kör edip kulaklarımı sağır edecem şu kadroyu görmeyeyim duymayayım. Kendi üzerimde fantaziler kurmaya başladım artık.

Dzmeali yerine Sneijderi çek kanada Brumayı koymak çok mu zor, ligin en az gol yiyen takımına selçuk ve dzemaili niye ya :(

sağbek veysel niye :(

kurtar bizi abdurrahim

Herif net şekilde takımı sabote ediyor. Birilerinden bu iş karşılığında para alıyor belli ki. Suikasta kurban giderse üzülmem. Hatta maç esnasında bunu yaparlarsa baya makbule geçer.

Sol tarafı Telles-Bruma yapacak kapasite yoksa kimse kusura bakmasın çekip gitsin.. 0 başarısı var şu zamana kadar

Zihinsel özürlü bir insanın cikaracagi kadro.

Melo Selcuk Xhemaili

=

3lkws1.gif

Sülalesine ne kadar zevk aldırdığını düşünüyordur şuanda. Bildiğim bütün Galatasaraylılar sülalesine giydiriyor çünkü.

abi kafayı sıyıracam yemin ediyorum, işide katılacam bu adamın yüzünden o kadar nefret ettirdi artık. hayatımdan soğudum intihar edecem anasını satayım. Gözlerimi kör edip kulaklarımı sağır edecem şu kadroyu görmeyeyim duymayayım. Kendi üzerimde fantaziler kurmaya başladım artık.

Tek Olumlu sey..bugün Prandelli bence gider gibi..yeniligi halinde veya beraberlikde 100% gönderir yeni Baskan.

Son düzenleme:
Başakşehir 'in ilk 11'i: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Epureanu, Ferhat Öztorun, Edin Visca, Rotman, Mahmut, Doka, Mossoro, Semih

Tiksiniyorum arkadaş bu adam. Galatasaray'dan soğuttu. Maç izlemek gelmiyor içimden.

Bu nasıl kadro be rezil adam kepaze adam.

Dortmund maçında 11 oynattığın Telles bu maçta ilk 11 de yok yabancı sınırına takılmadığı halde. Rezil Veysel'i oynatıyor.

Orjinal sol bek varken nasıl oynatmatmazsın. Hadi yabancı sınırına takılmamasına rağmen ilk 11 e giremiyorsa bu adam bok mu var da Dortmund Arsenal maçlarında ilk

11 de oynatıyorsun bu adamı. Karaktersiz herif.

Haklıyken haksız duruma düşürecek adam. Yabancı sınırının kalkmasını iste sonra Bruma gibi bir oyuncun varken 4 yabancı ile çık.

Kadro dogru...rakip REAL Başakşehir sonucda.

YA ŞUNUNLA ÇIKMAK ÇOK MU ZOR?

-------------------------- Muslera -----------------------
Tarık ------- Koray ---------------- Hakan ------ Telles
------------- Selçuk ---------------- Melo ---------------
------- Olcan ----------- Sneijder --------- Bruma -----
-------------------------- Burak -------------------------

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt