Başakşehir Maçının İlk 11'i Belli Oldu

Tek Olumlu sey..bugün Prandelli bencegidergibi..yeniligi halinde veya beraberlikde 100% gönderir yeni Baskan.

Arif neresi olumlu gözünü seveyim yapma bunu. 3 kuruş kazanıyoruz, kendi karnımızı doyurup borçlarımızı ödeyemiyoruz. 50 lira dzmart 50 lira digitürk parası ödüyoruz, her fırsatında forma alıyoruz, tişört alıyoruz. Lisanssız ürün giymiyoruz. Biz zengin insanlar değiliz. Biz renkleri seviyoruz. Bu renklerin yenilmesine ne olursa olsun gönül razı gelmiyor. Yemin ediyorum sinirden elim ayağım titriyor böyle kadroları görünce.

Yeter abi nedir bizim çektiğimiz yahu. Çok birşey istemiyoruz ki.

Başakşehir ya be gerek var 3 merkez orta sahaya?

YA ŞUNUNLA ÇIKMAK ÇOK MU ZOR? ALLAH BELANI VERSİN!!!!

-------------------------- Muslera -----------------------
Tarık ------- Koray ---------------- Hakan ------ Telles
------------- Selçuk ---------------- Melo ---------------
------- Olcan ----------- Sneijder --------- Bruma -----
-------------------------- Burak -------------------------

adamın 3'lü fantazisi var. hiç boş yeri kalsın istemiyor.

Rakip bile 5 Yabanci'yle oynuyor, aglamak istiyorum. Nerde buldular bu Adami.

Sınırlama yokken Telles yerine Tarık sağda Veysel..... İnanın bunu Aziz yapamaz utanır...Selçuk bugün inşallah kart görürde bi gider artık....

4-3-3 oynatiyon.

Moderatör tarafında düzenlendi:
B.k attığımız Aziz başımızda olsa tekme tokat döverdi bunu. Şaka gibi adam.

Bu sitede küfür etmek serbest olması lazım.... En küçük hakarete ceza verdikleri için bu forum TR'nin en büyük forumu olamıyor, yoksa güzel forum.... 11'e gelince, bu mesajı yazmadan Prandelli'ye küfürler etmekten çenem yoruldu! Bunun ve Mancini'nin yüzünden yemin ederim İtalyanlardan nefret ediyorum nefret!!! Bir daha GS tarihi boyunca İtalyan hoca, oyuncu vs kesinlikle gelmesin kardeşim!!!

Dunyanin en kariyerli 10 numaralarindan biri kadromuzda ama adam paso sol kanat oynatiliyor.

Arif neresi olumlu gözünü seveyim yapma bunu. 3 kuruş kazanıyoruz, kendi karnımızı doyurup borçlarımızı ödeyemiyoruz. 50 lira dzmart 50 lira digitürk parası ödüyoruz, her fırsatında forma alıyoruz, tişört alıyoruz. Lisanssız ürün giymiyoruz. Biz zengin insanlar değiliz. Biz renkleri seviyoruz. Bu renklerin yenilmesine ne olursa olsun gönül razı gelmiyor. Yemin ediyorum sinirden elim ayağım titriyor böyle kadroları görünce.

Yeter abi nedir bizim çektiğimiz yahu. Çok birşey istemiyoruz ki.

Aynen 95%Milletin ayni 11 cikartir... Prandelli ise hep bi fantezi pesinde..Futbol aslinda basit bi oyundur.

Hadi Defansif oynicaz ve Kontra yapicaz dese Tmm derim... ama öyle oyniyor ki GS ne ofans NE DEFANS yapabiliyoruz.

defans yapsın bu defansı Mancinide yapıyordu ama hızlı çıkıyorduk onun döneminde. bu adam ne kadar kaplumbağa varsa orta sahaya dolduruyor. kağnı gibiyiz arkadaş. hiç akıl alacak bir durum yok ortada.

bu macin sonucu ne olursa olsun gönderin adami , ulan alay mi ediyorsun sen koca galatasarayla?

GS (temsili)

Lkw.jpg

Geri
Üst Alt