GSCimbom
Alper Yılmazlar

Başakşehir Şampiyonluk İçin Kritik Virajda Sayfa 5

Alper Yılmazlar ·

Cevap
117
Okunma
5,2K
Sayfa
5/6
Bu utanç bizim adamların taraftarı bile yok kardeşim ama çatır çatır geleni gideni içerde dışarda tokatlıyorlar ve şu da var bu adamlar 3 yıldır istikrarlı bir şekilde aynı futbolu bizden çok daha uygun maliyete oynayabiliryorlar.3 büyükler soyulmaya devam etsin başakşehire helal olsun şampiyonluk.

Mehmet Demirkol: "8 puanlık fark, bu kadar önemli maç varken, hele de iki takım karşılaşacakken kapanmaz değil ancak iki takım arasındaki oyun farkını kapatmak zor. Galatasaray, coşkusunu artırırsa camiasız rakibini baskı altına alabilir. Gelecek 2 hafta çok önemli."

Mehmet Demirkol: "8 puanlık fark, bu kadar önemli maç varken, hele de iki takım karşılaşacakken kapanmaz değil ancak iki takım arasındaki oyun farkını kapatmak zor. Galatasaray, coşkusunu artırırsa camiasız rakibini baskı altına alabilir. Gelecek 2 hafta çok önemli."
2 maça bakar kapatmak ama biz hiç umut vermiyoruz. Başşağa karşı oynayan takımları da bir türlü anlamıyorum. Başşağın oyun yapısı geniş diye onlar da gerizekalılık yapıp geniş diziliyorlar sonra da teknik direktörüm diye ortalıkta geziniyorlar.

Enseyi karartmayin. Su sartlarda 2.lik de iyidir. Bu yil hem hakemlerce hem yonetimce hem de teknik kadro tarafindan dograndik. Ustune rakip takim sahada hakemler tarafindan kollanacagini bildiginden ona gore oynuyor. Onlari seneye UCL liginde gorecegiz.
Taraftarlar 2.ligin onemini kavrayip insallah en az 40 bin kisiyle destek verir.
Sezon sonu da basta Belhandayi satip en az 3 oyunucuyu ilk eleme macina yetistirmeliyiz. Yine Agustosa filan kalirsak gecmis olsun.
6 8 ve kanat transferi mutlaka ilk mactan once bitirilmeli

Ne kadar nefret ediyorum bu pislik oluşumdan, anlatamam.

Bunları şampiyon görmektense Beşiktaş olsun Sivas olsun Trabzonspor olsun, Antalyaspor olsun en azından bir mazileri, gönül vermiş milyonları filan var, açıkça desteklenmiyorlar. Bunların bırak şampiyonluklarına, aldıkları nefese tahammülüm yok.

adamlar pozisyon bile vermiyor, 6 mactir yedikleri tek gol egemen'in ucan kafasi, viraj falan hikaye, milletin heyecani kacmasin reklam gelirleri dusmesin diye yapilan haberler.

Akil var mantik var dün yenseydik bile sampiyon olamazdik.

Daha Kadiköyde iki puan kaybedecegiz.

Yani her türlü sampiyon olamazdik real bakarsak olaya

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Akil var mantik var dün yenseydik bile sampiyon olamazdik.

Daha Kadiköyde iki puan kaybedecegiz.

Yani her türlü sampiyon olamazdik real bakarsak olaya

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

yüzde yüz katiliyorum. dün malatyayi yenerek sampiyon oldu bence basak. Bunu bizim erzurum maci skorundan bagimsiz söylüyorum.

haftaya gelecek olursak, ya allah askina fb yatsa ne olur yatmasa ne olur. Basak her türlü cakar gecer, 3-0 diyorum. Fb ölmüs aglayani yok. Yatmalarina gerek yok, zaten yenilecekler. futbol kapasite isi.

42853

Ekli dosyalar

• 1551705683136.webp
    1551705683136.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 103
Mensah 6 hafta yokmuş bu arada bu bal kovanına düşmüş, şikeci akbil'de bu şans varken fark 20 bile olur.

Şampiyonluktan kutlaması bunların nasip olacak acaba.

Akp gençlik ocağı bulunur herhalde orada tribünler boş kalmasın diye.

30 puan var ortada. 8 puan kaybetmeleri gerekir diyoruz ama bu kalan 30 puanı hepsini toplarsak bu hesap.

Hayal kurmak güzel de ... Oha yani. Bitti bu iş çok çok büyük ihtimalle.

Geri