- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
@Serkan Şafak ı gören oldu mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emsal karar arastirmadim ama sözlesmeler zaten belirli bir cercevede yapiliyor.emsal bir karar var mı dünya futbolunda?
kulüp ülke mahkemelerinin verdiği bir karar neticesinden sözleşmeyi feshediyor ve fifa bu olayı onaylıyor
emsal bir karar var mı dünya futbolunda?
kulüp ülke mahkemelerinin verdiği bir karar neticesinden sözleşmeyi feshediyor ve fifa bu olayı onaylıyor
Çünkü sıradan vatandaşın sonradan haklı olduğu (fesih şartlarına uymadığı) anlaşıldığında ödeyeceğin tazminatla Arda'ya ödeyeceğin tazminat bir değil. 2.5 milyon TL'nin "az" bulunduğu ortamda Başakşehir'in olay daha sonuçlanmadan fesih gibi bi karar alması sonradan daha büyük bi kayba yol açabilir.Milleti yaniltmayalim, kurumlar böyle olaylarda mahkeme kararini beklemeden de hareket edebilir.
Kurumlarin yaptigi sözlesmeler ve genel ahlak maddelerinin mahkeme karari ile bir ilgisi yok.
O maddeler zaten kanunlarin sundugu imkanlar dahilinde yapiliyor.
Bugün böyle bir olaya siradan bir vatandas karissa aninda kapinin önüne konur.
Evet ödeyecegin tazminat cok daha farkli ama ona göre Arda gibi birinin verdigi zarar da daha farkli.Çünkü sıradan vatandaşın sonradan haklı olduğu (fesih şartlarına uymadığı) anlaşıldığında ödeyeceğin tazminatla Arda'ya ödeyeceğin tazminat bir değil. 2.5 milyon TL'nin "az" bulunduğu ortamda Başakşehir'in olay daha sonuçlanmadan fesih gibi bi karar alması sonradan daha büyük bi kayba yol açabilir.
Ha ben zaten pek sanmıyorum feshetmeye gönüllü olduklarını da, işin bu yanı da var yani. Feshettin diyelim ve aylar sonra mahkemede anlaşıldı ki fesih için gerekli şartlar oluşmamış. Arda'nın maaşını yine ödemek zorunda kaldığın gibi üzerine bir de tazminat ödeyeceksin.
Fesih için gerekli zemin oluşmamış olabilir diyorum özetle.Evet ödeyecegin tazminat cok daha farkli ama ona göre Arda gibi birinin verdigi zarar da daha farkli.
Bu oyuncunun böyle bir olaya karismasi yüz kizartici bir durum.
Görüntüler haricinde Arda´nin kendi ifadeleri bile silah olayini dogruluyor, cünkü kendisi bile sadece taciz olayi odakli aciklamalar yapiyor.
Detayli bir aciklama yapmadiklari icin öyledir veya degildir diyemem.Fesih için gerekli zemin oluşmamış olabilir diyorum özetle.
Bu mu büyük ceza..
Buldular saf milleti her şeye kanıyor nasılsa.
Sözleşme imzalarken sadece 4 milyon euro
Ceza keserken rekor ceza TAM 2.500.000 TL.
Anlaşma yaparken de TL olarak söylesenize.
Dostum adamin sozlesmesi euro ama kesilen ceza TL , neden kizdin ?
En büyük ceza tek tarafli fesih olurdu para ödemeden. Ibb cezayi kesmis sira devletde
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi