Başakşehir'den Arda Turan'a Rekor Ceza

Benim bildigim her sözlesmede bu tür olaylar ile ilgili maddeler vardir.
Bu maddeler kurumlara sözlesme fesih hakki tanir.
Para cezasi verdiklerine göre suclu oldugunu kabul ediyorlar ama yüz kizartici suc olmasina ragmen geregini yap(a)miyorlar.
Bence Arda'nın sözleşmesinde madde falan yoktur fazla. Adamlar Arda'nın gelmesine şükretmişlerdi o dönem. Onlar için lütuftu. Bu tarz işe girmezler.

Benim bildigim her sözlesmede bu tür olaylar ile ilgili maddeler vardir.
Bu maddeler kurumlara sözlesme fesih hakki tanir.
Para cezasi verdiklerine göre suclu oldugunu kabul ediyorlar ama yüz kizartici suc olmasina ragmen geregini yap(a)miyorlar.

Ahbap çavuş devam yarın öbür gün Arda sağlam bir yere gelir bizi görür o zaman diye yapıyorlar böyle.

Az bile almış Allahtan bizim klup ileiliskisı yok yolsa medyada 10 kelimenin 5i Galatasaray lı arda şunu yaptı bunu yaptı olurdu

%10dan fazla ceza kesmek sözkonusu değildi sanırım üst sınırdan vermişlerdir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha iyi feshetmesinler hem kulüp iyicene antipatikleşir hem de orda kaos olur belki bir rakibimiz otomatikmen devre dışı kalır

Bence Arda'nın sözleşmesinde madde falan yoktur fazla. Adamlar Arda'nın gelmesine şükretmişlerdi o dönem. Onlar için lütuftu. Bu tarz işe girmezler.
Aslinda bu tür maddeler kisilerin tek tek sözlesmelerinden bagimsiz kurumlarin genel maddeleri oluyor.
Ama haklisin, bu konuda bile bir dolap dönmüs olabilir sasirmam.

Resmen ödül bu.

Adam hakeme hakaret ediyor bir dövmedigi kaliyor 10 mac ceza aliyor. Son macini tee Mayis'in basinda yapmis, bu sezon cezasi yüzünden hala maca cikamamis. Yaptiklari yetmezmis gibi bir de bu Berkay olayi yasaniyor bunlarin üstüne.

2,5 Milyon TL ceza ile yirtiyor. Tamam Türk futbol tarihinin en yüksek cezasi olabilir ama benim futbolcum böyle birsey yapsa kulübümde bir dakika bile kalmasini istemezdim.

Ek olarak IBB bu parazitten kurtulmadigi sürece sampiyon falan olamaz, bu sene de sampiyon olamazlar kesinlikle.

Melo ve takim icinde olan bir durumu carsaf carsaf konusan haysizyetsizlerin oldugu bir ülkede adalet bekliyoruz.

Usta sanatçı Aydemir Akbaş, Arda Turan ile Berkay Şahin arasında yaşanan kavgayla ilgili açıklamalarda bulundu.
FutbolArena - Arda Turan ile Berkay Şahin arasında yaşanan kavgayla ilgili oyuncu Aydemir Akbaş'tan bir değerlendirme geldi. Arda Turan ile geçmiş yıllarda bir araya geldiğini ve kendisine tavsiyede bulunduğunu ifade eden Aydemir Akbaş, Metin Oktay üzerinden örnek verdi.

"ŞİMDİKİLER NE BULSA OYNUYOR"

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin'in kavga etmesiyle ilgili bir soru üzerine Akbaş, "Arda, Avrupa'ya gitmeden önce bir gün Galatasaraylılar Cemiyeti'nde oturuyordum yanıma geldi. 'Avrupa'ya git şunları şunları yapma, ben Milli Takım oyuncusunu kaldırımda ölmüşken gördüm' dedim. Bizim zamanımızda Metin Oktay benim sıkı dostumdu, saygı vardı, sevgi vardı.

Ben rakibimle oturuyordum, Kemal Sunal'a iki senaryo verdim, en çok çalışan filmi benim senaryom olan 'Atla Gel Şaban'dı. Herkes dosttu, birbiriyle konuşurdu, şimdi yok. Ben bugünkü sanatçılarla tuvalete gitmem. Çünkü hepsi oynama heveslisi, ne bulsa oynuyorlar" ifadelerini kullandı.

1539691748041.webp

su tipe bakip
futbol senin neyine ya
git iste istanbulda bir mafya babanin yaninda kapici felan ol

Para miktari cok yuksek . Yuksek olmasi tavan ceza olmasi . Yani maksimum 10% ceza verilebiliyor . Arda bunu odemek zorunda . Eger 10 milyon vermis olsalardi tahsil kabiliyeti olmayacakti

Yani rakamdan degil ama orandan dolayi tavandan vermisler

Feshe gelince . Sucu sabit gorulmeden bir fesih hakki yok basaksehir kulubunun

Eger mahkemeden kanunlarda belirtilen seviyenin uzerinde ceza alirsa zaten kalan maasini veya kontratini fesh hakki olusacaktir

Kulup yapabileceginin maksimumunu yapmis

Para miktari cok yuksek . Yuksek olmasi tavan ceza olmasi . Yani maksimum 10% ceza verilebiliyor . Arda bunu odemek zorunda . Eger 10 milyon vermis olsalardi tahsil kabiliyeti olmayacakti

Yani rakamdan degil ama orandan dolayi tavandan vermisler

Feshe gelince . Sucu sabit gorulmeden bir fesih hakki yok basaksehir kulubunun

Eger mahkemeden kanunlarda belirtilen seviyenin uzerinde ceza alirsa zaten kalan maasini veya kontratini fesh hakki olusacaktir

Kulup yapabileceginin maksimumunu yapmis

Teşekkürler bilgilendirme için Başakşehir basın sözcüsü Sinan Bey.

Milleti yaniltmayalim, kurumlar böyle olaylarda mahkeme kararini beklemeden de hareket edebilir.
Kurumlarin yaptigi sözlesmeler ve genel ahlak maddelerinin mahkeme karari ile bir ilgisi yok.
O maddeler zaten kanunlarin sundugu imkanlar dahilinde yapiliyor.
Bugün böyle bir olaya siradan bir vatandas karissa aninda kapinin önüne konur.

Kadro disi birakabilirler elbet ama parasini odemek zorundalar

Kanuni olarak fesih hakki kazanirlarsa bu kez parasindan da kurtulup sutlayabilirler

emsal bir karar var mı dünya futbolunda?

kulüp ülke mahkemelerinin verdiği bir karar neticesinden sözleşmeyi feshediyor ve fifa bu olayı onaylıyor

Geri
Üst Alt