Başakşehir’den İrfan Can Açıklaması!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
SON DAKİKA

🗣 Başakşehir CEO’su Mustafa Eröğüt:

“Gazetelere baktığımızda her gün farklı futbolcumuzun rakiplere transfer olduğunu görüyoruz. Bu haberlere şaşırmıyoruz ancak şunu belirtmek isterim adı geçen futbolcularımıza yurtiçinden hiçbir kulübün resmi teklifi olmamıştır"

10-15 milyon euroluk orta sahayi 1 m euro bütce ile alabilecegini sanip üstüne kadrolara yazanlara söylemek lazim bunu

bonservis bedeli elinde olan oyunculari bile alamayip 6 ay - 1 sene sonra serbest kalacak adamlara bir sürü para verip almisligimiz var.

SON DAKİKA

🗣 Başakşehir CEO’su Mustafa Eröğüt:

“Gazetelere baktığımızda her gün farklı futbolcumuzun rakiplere transfer olduğunu görüyoruz. Bu haberlere şaşırmıyoruz ancak şunu belirtmek isterim adı geçen futbolcularımıza yurtiçinden hiçbir kulübün resmi teklifi olmamıştır"
Ya gerçekten teklif yapmadık ya da teklfimiz beğenilmedi her koşulda İrfan bize yar olmaz gibi büyük ihtimal yurt dışı yapar o yüzden tez elden bu sevdadan vazgeçmemiz lazım olan bize olacak.

Paran varsa gel diyor var mı?

Parayı veren düdüğü çalar diyorlar işte, kimse satmadan alamadığına göre şu an için bir şeyi tartışmanın da lüzumu yok.

irfan can'dan artık verim alamaz başak

olmayacağı anlamına gelmez Cio bey.

luyindama + diagne yi verirsek büyük armutluk yaparız yalnız. bu iki isimi de nakite dönüştürmek lazım.

İrfan gelmezse ihraç
ulan ben mi yönetiyorum transfer işini. kasada ne kadar para var nası bi yapılanma içerisindeler sanmıyorum ama alternatifleri neler birsürü soru işareti var. ben gelebileceğini düşünüyorum. gelirse onursal olcam mı ondan bahsedelim. iş falan yapmam ama yeşil yeşil takılırım forumda.

ulan ben mi yönetiyorum transfer işini. kasada ne kadar para var nası bi yapılanma içerisindeler sanmıyorum ama alternatifleri neler birsürü soru işareti var. ben gelebileceğini düşünüyorum. gelirse onursal olcam mı ondan bahsedelim. iş falan yapmam ama yeşil yeşil takılırım forumda.
temas var dememişmiydin ?

olmazsa gereken yapılsın. taraftarın duygularıyla oynadın, ümit verdin onlara. umut aşıladın.

Geri
Üst Alt