Başakşehir'in İsrailli Futbolcusu Eden Karzev, Gözaltına Alındı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1705334714934.png

Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karzev, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası gözaltına alındı.

İfadesinin ardından Karzev, serbest bırakıldı.

(DHA)

tff nin emriyle, çıkılmayan süper kupa organizasyonu için araplara teşekkür edildi
milli değerlerimize saldıran insanlara karşı da keşke gerekli tepkiyi koysaydınız
reklam olmazdı tabi

UEFA kac rezillik sonra AS 2032 yi elinden alir Türkiyenin?

Gümüşdağ, soruşturma başlattıkları Eden Karzev hakkında şöyle konuştu:

"Karzev, bizim oyuncumuz fakat kendisi sosyal medyadan bir paylaşımda bulunmuş, bunu fark edince idari direktörümüz Murat Yaman, kendisini çağırıp bir disiplin soruşturması açtığımızı ifade etti, ben de talimatını verdim. Karzev'den savunmasını istedik. Savunmasında 'Ben savaşla değil barışla ilgili bir ifade kullanmak istedim, yanlış anlaşıldım, savaşı isteyen biri değilim, barış olsun istiyorum.' demiş ve özür dilemiş, paylaşımı hemen kaldırmış. Ama buna rağmen bizlerin ve ülkemizin hassasiyeti bu konuda çok fazla, bu kabul edilebilir bir durum değil. Kendisine de bunu ifade ettik. Savunmasını değerlendirip bir karar alacağız. Kendisi dün emniyette ve savcılıkta da ifade verdi. Aynı ifadeleri orada da kullanmış."

bunun koyduğu photoda zionist fln bişey yazıodu
diğer elemana göre biraz daha pro israyil bi posttu
diğer adam sadece 100 gün fln yazıp tutuklandı

Geri
Üst Alt