Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Su konu basliginda yazdiklarini okudum da, ne olmus bu böyle.
Bunu kim bu kadar simartti, kim böyle havalara hoplatti?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su konu basliginda yazdiklarini okudum da, ne olmus bu böyle.
Künefe yerken MK´yi tokatlamak.hatayın neyi meşhur ?
a) künefesi
b) mk tokatlaması
MK'yı kim hoplatmış MK anlamadım?Su konu basliginda yazdiklarini okudum da, ne olmus bu böyle.
Senin derdin ne abi! Sabahtan beri bir sürü yazım hatan vardı. Görmezden geldim. Cevap vermedim. Bu postunda da var. Ama o kadar alakan yok ki Türkçe'yle farkında bile değilsindir nerede hata yaptığının!
Ayrıca her şey günlük gülistanlıkken Suriye'ye gitmiştim. İnsanları küçük görmeyi bırak artık. Silk kendini ve aynaya bak 'ben ne yapıyorum' de!
Türkçemin iyi olduğunu hiçbir zaman iddia etmedim, eğitimimi tamamen ingilizce olarak gördüm ben koçum rahat ol, ayık ol, akıllı ol.
Ayrıca o silk kendini vs gibi esprileri kaldırmam haberin olsun.
Beyaz Türklerin en mütevazi kişiliği sensin diyebilirim kardeşim.@Erman N. Batırel
Ne diyor bu arkadaş sen anlam verebildin mi ? Şu forumda benden mütevazi biri var mı sen söyle.
Terbiyesiz kendini begenmis sisko.Senin derdin ne abi! Sabahtan beri bir sürü yazım hatan vardı. Görmezden geldim. Cevap vermedim. Bu postunda da var. Ama o kadar alakan yok ki Türkçe'yle farkında bile değilsindir nerede hata yaptığının!
Ayrıca her şey günlük gülistanlıkken Suriye'ye gitmiştim. İnsanları küçük görmeyi bırak artık. Silk kendini ve aynaya bak 'ben ne yapıyorum' de!
Bu kadar havalarda olduguna göre bir cok kisi hoplatmisa benziyor.MK'yı kim hoplatmış MK anlamadım?
Terbiyesiz kendini begenmis sisko.
Bu mevzu pek Hatay ile alakalı değil gibi.Künefe yerken MK´yi tokatlamak.
Var ama atamam ciplak.Mk bey ile yüz yüze görüştünüz demek... Kendisine ait bir görsel var mı elinizde ?
Var ama atamam ciplak.
O göbek öyle kapanmaz maalesef.fotoşoplayıpta , en kötü malum bölgeleri peçeteyle kapat
Dürüst yorumun için teşekkür ederim.Beyaz Türklerin en mütevazi kişiliği sensin diyebilirim kardeşim.
Mesajlarini okudum, saglam gecirmissin malum arkadasa.Dürüst yorumun için teşekkür ederim.
Evet isim üretiliyorsa haklısınız. Ama aitlik eki, çoğul ekleri gibi eklerde ayrım yapılır Taha Bey.
Mahir Bey, örnekleyebilir misiniz ? Anlayamadım tam meseleyi de yanlış biliyorsam düzelteyim.
Haber vermeseler arkamdan konustugun ile kalacaksin.
Bana bak, akilli ol evde kullandigin perdeye kadar haberdarim senden maskara olursun.