başar barın

Sen gelme, ben gelecem oraya yüzde 90. Kuzenim terhis olunca ben alacam onu İskenderundan. Çok kral bir araba var arkadaşın galerisinde onu kiralayacağım seni de bindiririm iki tur atarız ömründe binemeyeceğin araba neticede.

Bu arada abi gelirsen bir akşam rakı sofrasına oturacağız. Orada yediğimiz yemek ve mezeler için fularını takıp "bu çok baharatlı, bunun tadı ekşi, bunda biraz sos mu fazla" gibi artist artist yorumlar yapmazsan sevinirim. Yemeği gömüp rakıyı içip muhabbet ederiz. Kuzeninin askerlik anılarını dinleriz.

Bu arada abi gelirsen bir akşam rakı sofrasına oturacağız. Orada yediğimiz yemek ve mezeler için fularını takıp "bu çok baharatlı, bunun tadı ekşi, bunda biraz sos mu fazla" gibi artist artist yorumlar yapmazsan sevinirim. Yemeği gömüp rakıyı içip muhabbet ederiz. Kuzeninin askerlik anılarını dinleriz.

Başımızı öne eğmezsin inşallah. Bir şeklimiz şemalimiz var, ha bir de çocuk aç çıkabilir pezevenk tanıdığın vardır inşallah.

Başımızı öne eğmezsin inşallah. Bir şeklimiz şemalimiz var, ha bir de çocuk aç çıkabilir pezevenk tanıdığın vardır inşallah.

Yemek konusunda bana güven.

Pezevengin dik alası da Ankara'da var abi. Cebeci'de dolu. Buradan iş çıkmaz senin kuzene.

Hey gidi hey, bu is icin nereden nereye.
Bir zamanlar rota Romanya iken simdi Hatay oldu demek.

Hayaller ve hayatlar Kenancığım. O Romanya'ya gitmek ister ama cenazesine Hataylı gelir.

Yemek konusunda bana güven.

Pezevengin dik alası da Ankara'da var abi. Cebeci'de dolu. Buradan iş çıkmaz senin kuzene.

Hayaller ve hayatlar Kenancığım. O Romanya'ya gitmek ister ama cenazesine Hataylı gelir.
Aşçı yazacaktım tablet otomatik pezevenk diye düzeltmiş. Yoksa ne işimiz olur öyle alangirli işlerle, mutaassıp kimliğimle tanınırım.

Şaka da olsa ketçap-mayonezli döner falan getirtme önümüze şimdiden rica ediyorum, kendimi tutamayabilirim.

Son düzenleme:
Aşçı yazacaktım tablet otomatik pezevenk diye düzeltmiş. Yoksa ne işimiz öyle alangirli işlerle, mutaassıp kimliğimle tanınırım.

Şaka da olsa ketçap-mayonezli döner falan getirtme önümüze şimdiden rica ediyorum, kendimi tutamayabilirim.
Kilifi olmadan kullanma sunu üstat, sonra ortaya böyle seyler cikiyor Mahir gibilere koz veriyorsun.

Aşçı yazacaktım tablet otomatik pezevenk diye düzeltmiş. Yoksa ne işimiz öyle alangirli işlerle, mutaassıp kimliğimle tanınırım.

Abi rakı sofrası diyorum. Ne işimiz olur dönerle ketçapla! Bana şimdi sufi ayağına yatma rica ederim. Rakı içmeyeceksek trambolin hatırına öğlen bir kahve içeriz, sonrasında "kiralık lüks" arabana basar gidersin.

Geri
Üst Alt