Başarabildim mi Ustam, Satabildim mi Maçı

bilmediğimiz şeyle suyu bulandırmanın lüzumu yok, bildiğimiz-gördüğümüz bugün atiba ve josef'in net 2. sarı kartlarının atlandığı ve falcao'nun erzurum'da atılmasına sebep olan onlarca tokatlık pozisyonunun kartsız geçildiğidir. beşiktaş bu senenin en şaibeli takımı olmayabilir ama kesinlikle en çok operasyon sağlanan takımıdır. geçen yılın proje takımı başakşehir gibiler. durduk durduk 30 haftadan sonra devran değişir mi bilmiyorum ama bu şerefsiz 3.'lerin yolu kesilecekse hedefe hakemleri yola getirerek başlamak daha doğru olur. sezonu 12 oyuncuyla oynayan beşiktaş'ın cezalı duruma düşmemesi için 20 faul yaptığı her maçı 2 sarı kartla geçmesi üzerinde durulması gereken en önemli husus.

bilmediğimiz şeyle suyu bulandırmanın lüzumu yok, bildiğimiz-gördüğümüz bugün atiba ve josef'in net 2. sarı kartlarının atlandığı ve falcao'nun erzurum'da atılmasına sebep olan onlarca tokatlık pozisyonunun kartsız geçildiğidir. beşiktaş bu senenin en şaibeli takımı olmayabilir ama kesinlikle en çok operasyon sağlanan takımıdır. geçen yılın proje takımı başakşehir gibiler. durduk durduk 30 haftadan sonra devran değişir mi bilmiyorum ama bu şerefsiz 3.'lerin yolu kesilecekse hedefe hakemleri yola getirerek başlamak daha doğru olur. sezonu 12 oyuncuyla oynayan beşiktaş'ın cezalı duruma düşmemesi için 20 faul yaptığı her maçı 2 sarı kartla geçmesi üzerinde durulması gereken en önemli husus.
10-11 de alenen şike yapan takımın kupası halen müzesinde suyun bulandırılmamış hali bu rtaş şu şekil bir tweet bırakıyorum

EyY3fE4WEAEpKkV

Adsız.png
Yine aklanmak için iade ederler, en kötü. Ne olacak. Bu ülkede en kolay şey bu.
Yüz kızartıcı suç işlersin, sonra iade edersin. Kapanır gider.

Siz unutsanız da biz bu utancınızı hep yüzünüze vuracağız.
TESCİLLİ ŞİKECİSİNİZ.

10-11 de alenen şike yapan takımın kupası halen müzesinde suyun bulandırılmamış hali bu rtaş şu şekil bir tweet bırakıyorum

doğru da çağdaş'ın, alanya'nın üstüne oynamak şu anda bir şey değiştirmez. beşiktaş'a çıkmayan kartlar, görülmeyen tokatlar ve galatasaray'a gösterilen kartlar, eksik bırakıldığı senaryolar bence kısa sezonda çok daha üstünde durulması gereken bir durum. geçen hafta aytaç atılmadı diye 1 hafta zırlayan herifler bu ekmeği hakemlerden ilk yarıdaki fener deplasmanından beli yiyorlar. bu şaibe düzeltilirse bence devran döner ama çağdaş-alanya'yla uğraşırsan eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsün.

Ekli dosyayı görüntüle 119538
Yine aklanmak için iade ederler, en kötü. Ne olacak. Bu ülkede en kolay şey bu.
Yüz kızartıcı suç işlersin, sonra iade edersin. Kapanır gider.

Siz unutsanız da biz bu utancınızı hep yüzünüze vuracağız.
TESCİLLİ ŞİKECİSİNİZ.
Bu ülkede her şey olursun da rezil olamazsın yazık gerçekten lafa gelince şeref hak dersiniz kim bilecek

fb sampiyon olmasin da kim oluyorsa olsun

kalan maclarin hepsinde rakipler kendi kalelerine gol atsa dahi burada bir kisi bile cikip tepki vermemeli

tepki vermek istiyorsaniz gidin ftye tepki gösterin bizi bu duruma düsürdügü icin

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bu ülkede her şey olursun da rezil olamazsın yazık gerçekten lafa gelince şeref hak dersiniz kim bilecek
Gerçekten öyle. İnsanın bir yüzü kızarır, bir içi sızlar.
Bu tabii şeref, haysiyet eksikliği olanlar için geçerli değil.
Kendilerinde ne eksikse onu dillendiriyorlar işte.

Şey gibi düşün Azracım, Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur...:)

Bu sene bir şeyleri alenen satan bir futbol adamı varsa onun kim olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz.

yalnız bu herifler gol konusunda cenabetler gercekten bizim macı tek kale oynadılar 1 tane atamadı sıgırlar

esas konuşlması gereken verilmeyen net kırmızı ve sarı kart

Geri
Üst Alt