Başbakan Erdoğan, Mahmut Uslu ve Rıdvan Dilmen ile görüştü

Yasar Aslan

10 Numara!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'deki Başbakanlık çalışma ofisinde Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uslu ve Futbol Yorumcusu Rıdvan Dilmen ile görüştü

Başbakan Erdoğan, Ankaradaki temaslarının ardından dün akşam saat 21.00 sıralarında Istanbul'a geldi. Kısıklı’daki evinde gün içerisinde dinlenen Başbakan Erdoğan, saat 16.00 sıralarında evinden geniş güvenlik önlemleri altında ayrıldı. Erdoğan, Dolmabahçe'deki Başbakanlık çalışma ofisine geldi. Başbakan Erdoğan, çalışma ofisinde Mahmut uslu ve Ridven Dilmen ile yaklaşık 2 saat görüştü. Görüşmeler basına kapalı gerçekleşti. Erdoğan görüşmelerin ardından saat 19.00 sıralarında çalışma ofisinden ayrıldı.

kaynak : tup gazetesi

ne isler ceviririyorsunuz ulke elden giderken bu kadar sorunu varken ridven ile mahmutu ile gorusecek zamanmi simdi ? gozlerimi yasarti sayin basbakan ne kadar seviyormus kulubunu bu kadar isin gucun sorunun icinde ridven ve mahmuti gibi siraden 2 insan ile 2 saat oturup dertlesmis ama bu saatan sonra senin 7 sulalen feneri kurtaramaz tayyip bey.

kim bilir neler ceviriyorlar yine

tahminim yargitay karari ucmus

bakalim yargi ne kadar bagimsiz

İlginç bir tesadüf... Bu buluşmanın gerçekleştiği gün yapılan açıklama;

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaşanan saha olaylarından sonra suskunluğunu bozdu,

“Bize oyun oynayanlar, kazdıkları kuyularda yok olacaklar.”

Olum sen manyakmısın. İnsan b...k la oyun oynarmı... Bizi ne sandın.

Fenerin gizli başkanı mübarek

Ulan basbakanin isi gücü yok hala su sike isine futbol isine karisip duruyor... Kendi evinin önünü temizlesen iyi olur (AKP'deki cemaatcileri)..

Bizim cahil halkimiz gider AKP'ye verir yine oyunu..

ilk 1 saatte şike yargıtay vs yardımı dilenmişlerdir

2. saatte transfer yardımı istemişlerdir. bi ayakkabı kutusu daha feda olsun sow da olduğu gibi.

ulan bide hükümet bize karşı devlet gs destekliyor demezlermi vuracaksın ağızlarına utanmaz arlanmazlar başbakan bakanlarından çok bunların yöneticileri ile görüşüyor

tupcunun gazetesi bu heberi yayinlamaside dusundurucu kimsenin heberi olmadande gorusabilirlerdi ?

2 saatte ne gorusebilirler basina kapalı bir 10 dk da unal aysala ayirip randevu verse bari resmen devlet tarafından kollaniyor fener

ridev ne sifatla gorsutugunu biri soyleyebilirmi bu kadar yoneticisi varken fenerin bide bu adam her hafta %100 futbol programin sunup diger takimleri degerlendiriyor objektif gozle yersen tabi nasil bi is nasil bir ulke boyle migdesi bulaniyor insanin.

Infantino yu transfer etsek?

ridev ne sifatla gorsutugunu biri soyleyebilirmi bu kadar yoneticisi varken fenerin bide bu adam her hafta %100 futbol programin sunup diger takimleri degerlendiriyor objektif gozle yersen tabi nasil bi is nasil bir ulke boyle migdesi bulaniyor insanin.

bir numaralı yalakalardan biri sıfatıyla görüşüyor ne olacak başka renkdaş? :D ama bizim taraftarda seçimlerde gerekli tepkiyi koymazsa bize müstehaktır bu yaşananlar. seçimlerden sonra yine bunlar olursa bizim üzerimize oynayacaklar daha sert bir şekilde. bunu görmemek için kör olmak lazım... yolsuzluk olayları ayrı bir mevzu zaten ona hiç girmiyorum.

Bu aralar fenerin maddi durumunun sallantida olduguda söyleniyor du ayakkabi kutusu içinde gitmiş olabilir ler

bu zamana kadar akp ye oy verdim bundan sonra 1000 oyum bile olsa birini vermem bu kadar göz göre göre adaletle oynanmaz artık ben bu ülkenin yargısınada güvenmiyorum topunuzunda Allah belasını versin.tayyip seni adam sanmıştım ben ben senin çıraklığını sevmiştim ama artık bir tarafların kalkmış sana verdiğim oylarda haram olsun

UEFA'ya yeni bir mail kampanyası başlatmanın tam zamanı.

Geri
Üst Alt